שאלה לבעלי האייפדים - בפרספקטיבה של חודשיים...
לרגל התעניינות עמוקה בקניית אייפד מבעלי המניות אצלי בחצר, ובעקבות זוג הודעות בשירשור שכן (בו קובל המחבר כדרך אגב שהאייפד כצעצוע די מיצא את עצמו אחרי חודשיים ועופר מחרה ומחזיק אחריו) עלתה בי דאגה מסויימת. מה קורה אחרי חודשיים או פחות או יותר של שימוש באייפד? אחרי רגיעת ההייפ האדיר והצומי ברחוב בגללו כבר לא מה שהיה, האם עדיין המכשיר ממלא את התקווה של המאמצים הראשונים הישראלים?
או בצורת שאלה:
היית קונה את האייפד שוב אחרי חודשיים של שימוש?
הוא לא עושה מה שחשבת שהוא עושה?
התאכזבת ממשהו ספציפי?
הוא בשימוש פחות מדקה וחצי ביום?
השימוש שעומד לי בראש לאייפד זה מכשיר שיסתובב בבית, משחקים לילדים, אינטרנט נוח ומייל לאישה, ובשבילי - כל הנ"ל פלוס קריאת RSS וכתבות דרך instapaper, הזרמת וידאו מהמחשב כגון Air Video, וכל הדברים הנחמדים שהתרגלתי מאייפון הנאמון רק בפורמט בייתי ונוח.
אז מה אומרים המנוסים?
יאיר
או בצורת שאלה:
היית קונה את האייפד שוב אחרי חודשיים של שימוש?
הוא לא עושה מה שחשבת שהוא עושה?
התאכזבת ממשהו ספציפי?
הוא בשימוש פחות מדקה וחצי ביום?
השימוש שעומד לי בראש לאייפד זה מכשיר שיסתובב בבית, משחקים לילדים, אינטרנט נוח ומייל לאישה, ובשבילי - כל הנ"ל פלוס קריאת RSS וכתבות דרך instapaper, הזרמת וידאו מהמחשב כגון Air Video, וכל הדברים הנחמדים שהתרגלתי מאייפון הנאמון רק בפורמט בייתי ונוח.
אז מה אומרים המנוסים?
יאיר
יאיר במילרע. לא מילעיל
אני מאוד מרוצה 
משתמש באייפד הרבה לקריאה ברכבת התחתית (בדרך לעבודה ובחזור).
מכשיר נוח מאוד לבדוק משהו באינטרנט כשיושבים בסלון (IMDB וכו').
צפיה בוידאו לפני השינה (AirVideo).
וכמובן, יש כמה משחקים לא רעים בכלל...
Batnun
.
משתמש באייפד הרבה לקריאה ברכבת התחתית (בדרך לעבודה ובחזור).
מכשיר נוח מאוד לבדוק משהו באינטרנט כשיושבים בסלון (IMDB וכו').
צפיה בוידאו לפני השינה (AirVideo).
וכמובן, יש כמה משחקים לא רעים בכלל...
Batnun
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
בשימוש הוא כן.
חשבתי שאני אשתמש בו יותר. היו תקופות שיותר ושפחות, מה שבאמת הוריד את כמות השימוש שלי בו זה המעבר ל iOS4 באייפון. זה פשוט כ"כ הרבה יותר נוח שממש קשה לי לחזור ל-3 באייפד...
חשבתי שאני אשתמש בו יותר. היו תקופות שיותר ושפחות, מה שבאמת הוריד את כמות השימוש שלי בו זה המעבר ל iOS4 באייפון. זה פשוט כ"כ הרבה יותר נוח שממש קשה לי לחזור ל-3 באייפד...