איך אתה אוהב את הסטייק שלך?

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.

מנהל: מנהלי ניידים

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
הודעות: 3218
הצטרף: נובמבר 2004
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 675 פעמים

איך אתה אוהב את הסטייק שלך?

לינק להודעה #1 

אין כמו סטייק עבה ועסיסי במידת הצלייה המדוייקת. עכשיו תוכלו להוציא סטייקים בטעם שלכם בעזרת חפיץ המודיע לכם מתי הסטייק מוכן. טעים ודיגיטלי.

למאמר איך אתה אוהב את הסטייק שלך?
אלי חבוש

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
הודעות: 3218
הצטרף: נובמבר 2004
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 675 פעמים

לינק להודעה #2 

זה עשה אותי רעב.
מה אתם חושבים? צלייה דיגיטלית מדוייקת או צליית old school עם מנגל ונפנף?
אלי חבוש

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר כבוד
חבר כבוד
הודעות: 10116
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: חולון
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים

לינק להודעה #3 

בהחלט עשה אותי רעב :)
למי שלא עושה מספיק סטייקים קשה לקלוע לרמות המדויקות ללא מדחום (מודה, גם אני משתמש באחד בשביל להגיע לרמות שהן לא MW ומעלה), מעניין מה הסקלה של המכשיר הזה.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

לינק להודעה #4 

בתור נצר למשפחה ארגנטינאית שום מדחום ו/או מחשב לא יוכלו להגיד מתי הסטייק מוכן :wink:
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר כבוד
חבר כבוד
הודעות: 10116
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: חולון
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים

לינק להודעה #5 

agent__smith כתב:בתור נצר למשפחה ארגנטינאית שום מדחום ו/או מחשב לא יוכלו להגיד מתי הסטייק מוכן :wink:
...
עם כל הכבוד למשפחה, אתה טועה :P
ברור לי שיש הרבה מאוד מיומנות (בפרט באסאדו, שם מרחק הבשר מהגחלים משפיע לא פחות מאשר הזמן שהוא יושב), אבל בסה"כ ה"ניסיון" של אסאדורים הוא לדעת בדיוק לאיזה טמפ' הסטייק מגיע לפי צורתו החיצונית, הריח, המרקם וכו'.

המדחום משקף את הטמפ' במרכז = רמת העשייה, וזה נכון גם לגבי רוסטביף בתנור וגם לגבי סטייק על מנגל (שם זה קשה יותר, בגלל שהופכים את הבשר באמצע ורק אז המדידה למעשה מתחילה).

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

לינק להודעה #6 

חחח :lol: לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה :wink:

ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.

אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר כבוד
חבר כבוד
הודעות: 10116
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: חולון
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים

לינק להודעה #7 

agent__smith כתב:חחח :lol: לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה :wink:

ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.

אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.
...
אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום :P

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

לינק להודעה #8 

uriler כתב:
agent__smith כתב:חחח :lol: לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה :wink:

ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.

אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.
...
אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום :P
...
בזה אתה צודק (Y) ודי ! הדיון הזה עושה אותי רעב ועכשיו 8 בבוקר ! :lol:

ואין פה סטייקים באיזור שלי (בורסה ר"ג) לא כאלה ששוים את הכסף בכל אופן. :mrgreen:

Coldwar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 533
הצטרף: יוני 2008
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

לינק להודעה #9 

uriler כתב:
agent__smith כתב:חחח :lol: לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה :wink:

ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.

אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.
...
אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום :P
...
דבר ראשון,
א-י-ן על אסאדו!

דבר שני,
זה רע שבא לי עכשיו איזה פילה בקר על הבוקר???

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

לינק להודעה #10 

טוב עכשיו זה כבר בעייתי :twisted: ..... אני מתחיל להזיל ריר מרוב דיבורים על אסאדו !

COLDWAR ! אחזק אותך ואומר אין אין אין אין על אסאדו

כל השאר מנות ראשונות. :mrgreen:

מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

Coldwar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 533
הצטרף: יוני 2008
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

לינק להודעה #11 

agent__smith כתב:טוב עכשיו זה כבר בעייתי :twisted: ..... אני מתחיל להזיל ריר מרוב דיבורים על אסאדו !

COLDWAR ! אחזק אותך ואומר אין אין אין אין על אסאדו

כל השאר מנות ראשונות. :mrgreen:

מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה.
...
:lol:
חחחחחח אני עכשיו כבר מתחיל לחשוב איפה אני הולך לאכול איזה אסאדו רציני בסופ"ש.... :roll:

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר כבוד
חבר כבוד
הודעות: 10116
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: חולון
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים

לינק להודעה #12 

agent__smith כתב: מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה.
...
איזה מין ארגנטינאי אתה?
אין על ואסיו או נתח קצבים, עשויים MR.
בצד אני מתלבט מה אני יותר אוהב - צ'ימיצ'ורי או מוז'דיי (ממרח שום רומני חריף).

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

לינק להודעה #13 

חחח ... אמרתי בחירה ראשונה אסאדו ואני מצטט :
אין אין אין אין על אסאדו
...
כל השאר משני או באין ציפור שיר .... :lol:

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

לינק להודעה #14 

FYI לכל מי שלא יודע על מה מדובר....

תמונה

צלעות בקר חתוכות לרוחב .

רוחב בערך 3-4 ס"מ ועדיפות לבקר מבוגר שבעל יותר טעם. אם כי לא יותר מדי מבוגר כי וזאת ניתן לראות לפי רוחב העצמות.
ככל שהעצם יותר עגולה הבקר יותר צעיר ככל שהיא יותר פחוסה הבקר מבוגר יותר,
אבל זאת צריך לבדוק בתחילת הצלע כיוון שתחילת הצלע תמיד פחוסה.

מתחילים לצלות על הצד של העצם ואז כל פעם מסובבים רבע.
אם הבשר טוב לא צריך טיבול חוץ ממלח פלפל.

יופי עכשיו אני מדליק את עצמי...... :lol:

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
הודעות: 1616
הצטרף: אוגוסט 2005
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

לינק להודעה #15 

חשבתי שאני הארגנטינאי היחידי בפורום :lol:
צבי

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”