פנסוניק וסקייפ משיקים: שיחות וידאו בטלויזיה
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
חברת Panasonic בשיתוף עם סקייפ, משיקות שירות שיחות על גבי הטלויזיה בסלון שלכם. צבי וורובל מדווח מההשקה.
למאמר: פנסוניק וסקייפ משיקים: שיחות וידאו בטלויזיה
למאמר: פנסוניק וסקייפ משיקים: שיחות וידאו בטלויזיה
אלי חבוש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
איתי, הרעיון מוכר כבר כמה זמן (לפחות לי בגלל תחום הווידאו), בארה"ב יתפוס מהר, גם באירופה. הבעיה היא שבישראל אין רוחבי פס לHD, פשוט אין. צריך רוחב פס של לפחות חצי מגה, לפחות. ואם הספקיות ימשיכו לחנוק תעבודה זה בכלל לא יתרומם.
האינטגרציה של סקייפ לתוך המסך היא מעולה, המוצר נראה כבעל איכויות ויכולות.
האינטגרציה של סקייפ לתוך המסך היא מעולה, המוצר נראה כבעל איכויות ויכולות.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

השאלה היא אם אנשים יעשו בזה שימוש.
לכמה אנשים בארץ יש כבר סקייפ? זה בעיקר לאנשים שעובדים עם הכלי.
מה שכן - מה שיכול להיות כיף זה לצפות באותה תוכנית ולדבר תוך כדי.
מה שכן - מה שיכול להיות כיף זה לצפות באותה תוכנית ולדבר תוך כדי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אין בכלל ספק שזה יתפוס.
אני מת שיהיה לנו כזה דבר. אני למשל נמצא בחו"ל ורוצה לדבר עם המשפחה. יש דרך יותר טובה לעשות את זה מאשר כך?!
אני מת שיהיה לנו כזה דבר. אני למשל נמצא בחו"ל ורוצה לדבר עם המשפחה. יש דרך יותר טובה לעשות את זה מאשר כך?!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

איתי, זה לא עבור אנשים שעובדים עם הכלי, עבור זה יש ווידאו קונפרנס, שזה תחום שמיועד לשיחות בין חברות ועוד בצורה איכותית ובטוחה (מבחינת אבטחה). סקייפ הוא כלי לאנשים כומני וכמוך (כשאני לא עובד). דרכו אני מתקשר עם אחותי בחו"ל, עם חברים ועם מי לא. הטמעה של כלי כזה במסך 42 או 50 ומעלה, לא משנה מי החברה (פנסוניק, LG סמסונג ועוד) היא כלי חכם מאוד להוספת פונקציה. לא הרבה אנשים נגישים למחשב, אבל אם זה מוטמע כאפליקציה במסך - היי, הרווחנו עוד משתמש.Itay_Pollak כתב:השאלה היא אם אנשים יעשו בזה שימוש.
מה שכן - מה שיכול להיות כיף זה לצפות באותה תוכנית ולדבר תוך כדי....
יפה יעשו את יבנדלו את זה עם רוחבי פס נורמלים - ז"א: חברות תקשורת בישראל עם יורוקום, ח.י וסמליין, אלקו ומי לא. זה שת"פ שאמור לעבוד יפה מאוד. אם יבוצע נכון.
ברור אבל ההיסטוריה קצת שונה
לכולם היה ברור ששיחות וידאו בסלולר יחליפו את השיחות הרגילות וזה לא קרה.oferlaor כתב:אין בכלל ספק שזה יתפוס.
אני מת שיהיה לנו כזה דבר. אני למשל נמצא בחו"ל ורוצה לדבר עם המשפחה. יש דרך יותר טובה לעשות את זה מאשר כך?!...
אז למה כאן כן?
חוץ מזה, מה קורה אם:
1. אתה יושב בסלון בתחתונים וחמותך בדיוק מתקשרת?
2. בדיוק באמצע גמר המונדיאל מישהוא מתקשר אליך לסקייפ? הטלויזה עוברת באופן אוטומטי לחלון סקייפ ופספסת את הגול?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

tand - אני מתכוון שסקייפ - אני כמעט לא מכיר אנשים פרטיים שמשתמשים בכלי הזה, אולי אנשים יותר מתקדמים.
ד"א - כמו שאמרו כאן לפניי - שיחת סקייפ זה טוב ונחמד - אבל לא תמיד. בד"כ לא.
זה טוב למשל להורים שרוצים לראות אם הילדים בסדר בבית. או כשמישהו בחו"ל.
כמובן שיש סיכוי שהעובדה שזה יהיה מובנה במכשיר מרכזי בבית, יעזור לקדם את הנושא.
שאלה קטנה - צבי - רשמת שיש את הVIERACAST גם בנגני הבלוריי.
האם זה אומר שיש סיכוי שהSKYPE יגיע בכלל באמצעות הנגן ולא מהמסך - ואז אני בעצם לא מחוייב למסך של פנסוניק?
ד"א - כמו שאמרו כאן לפניי - שיחת סקייפ זה טוב ונחמד - אבל לא תמיד. בד"כ לא.
זה טוב למשל להורים שרוצים לראות אם הילדים בסדר בבית. או כשמישהו בחו"ל.
כמובן שיש סיכוי שהעובדה שזה יהיה מובנה במכשיר מרכזי בבית, יעזור לקדם את הנושא.
שאלה קטנה - צבי - רשמת שיש את הVIERACAST גם בנגני הבלוריי.
האם זה אומר שיש סיכוי שהSKYPE יגיע בכלל באמצעות הנגן ולא מהמסך - ואז אני בעצם לא מחוייב למסך של פנסוניק?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

Adix, ההטמעה של ווידאו דרך טלפון נייד לא עבד ברוב המקומות בגלל חוסר הנוחות, איכות לא טובה ועוד (עלות) היום יש כבר תוכנות מיועדות (ואני לא מתכוון לפרסם מעבר לזה) לטלפונים הניידים שיעשו את העבודה יותר טוב, הרבה יותר טוב.
ווידאו דרך הטלוויזיה זה שלב מעבר הרבה יותר לוגי מאשר לטלפון הנייד. בנוגע לאיך זה יעבוד - אני משער שחשבו על הקטע הזה, שאתה יושב בתחתונים בסלון וחמותך מתקשרת, אני די בטוח שזו אפליקציה שצריך להפעיל ולא להשאיר דולקת כל הזמן.
אם תהיה דרישה והטמעה - יהיו שיפורים, יכול בהחלט להיות שמה שתיארת יקרה - חלון קטן במסך נפתח בזמן שיחה נכנסת, תחליט אם אתה מקבל אותה או לא.
איתי - זה כלי לכל דבר, אם אתה "מתעקש" לשייך אותו לשיחות עם ההורים, זה רק אומר שיהיה לך יותר קשה לאמץ את הנושא לאפליקציות אחרות. תחשוב לפגוש חברים או "לראות" עם חברים סרט אבל בלי לצאת מהבית, יש עוד, אבל ממש תלוי באיך אתה מקבל את זה.
ווידאו דרך הטלוויזיה זה שלב מעבר הרבה יותר לוגי מאשר לטלפון הנייד. בנוגע לאיך זה יעבוד - אני משער שחשבו על הקטע הזה, שאתה יושב בתחתונים בסלון וחמותך מתקשרת, אני די בטוח שזו אפליקציה שצריך להפעיל ולא להשאיר דולקת כל הזמן.
אם תהיה דרישה והטמעה - יהיו שיפורים, יכול בהחלט להיות שמה שתיארת יקרה - חלון קטן במסך נפתח בזמן שיחה נכנסת, תחליט אם אתה מקבל אותה או לא.
איתי - זה כלי לכל דבר, אם אתה "מתעקש" לשייך אותו לשיחות עם ההורים, זה רק אומר שיהיה לך יותר קשה לאמץ את הנושא לאפליקציות אחרות. תחשוב לפגוש חברים או "לראות" עם חברים סרט אבל בלי לצאת מהבית, יש עוד, אבל ממש תלוי באיך אתה מקבל את זה.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בשלב הראשוני המחסום יהיה הרבה יותר פשוט - מחיר הערכה