סרטון של מכשיר של חברת Modu המבוסס על אנדרואיד הודלף לאינטרנט
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בסרטון ניתן לראות את המכשיר בהשוואה לאייפון ולמכשיר אנדרואיד אחר (לא הצלחתי לזהות אותו).
ניתן לשמוע שני אנשים שמדברים בעברית בזמן הצילום.
למכשיר לא תהיה יכולת 3G (בינתיים), ויהיה לו מקלט FM, שהשימוש בו יהיה באמצעות אוזניות בלבד.
מקור:
mobilecrunch
ניתן לשמוע שני אנשים שמדברים בעברית בזמן הצילום.
למכשיר לא תהיה יכולת 3G (בינתיים), ויהיה לו מקלט FM, שהשימוש בו יהיה באמצעות אוזניות בלבד.
מקור:
mobilecrunch
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
כל הכבוד להם שהמציאו את עצמם מחדש, מכשירים מבוססי אנדרויד - NOW WERE TALKING!
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הם מנסים להצדיק את קיומם ולהתקדם, וזה בסדר גמור, הבעיה היא שהשלב הראשוני של הפיתוח של המוצר לקח להם יותר מדי זמן, והם נקלעו בדיוק למהפיכת הסמארטפונים (מהפיכה שהובילה אפל).
עד לאותה תקופה, סמארטפונים היו נישה לא גדולה בעולם הסלולר, והמסה העיקרית הייתה של המכשירים ה"רגילים", וזה גם היה קהל היעד של החברה.
היום, כשלכל ילד יש סמארטפון,ואף אחד לא מסתפק בפחות מזה, אני לא כ"כ רואה איך הם יוכלו להתקדם, גם לא עם אנדרואיד, ובמיוחד לא אנדרואיד מסורס.
עד לאותה תקופה, סמארטפונים היו נישה לא גדולה בעולם הסלולר, והמסה העיקרית הייתה של המכשירים ה"רגילים", וזה גם היה קהל היעד של החברה.
היום, כשלכל ילד יש סמארטפון,ואף אחד לא מסתפק בפחות מזה, אני לא כ"כ רואה איך הם יוכלו להתקדם, גם לא עם אנדרואיד, ובמיוחד לא אנדרואיד מסורס.
אני דווקא חושב שיש סיכוי.
היום כל המכשירים ענקיים ואי אפשר להכניס לכיס. ויש אנשים שמחפשים את הנוחות הזו ולא אכפת להם שאי אפשר לקרוא דפי אינטרנט (גם ככה הם כל היום מול המחשב).
אתם זוכרים שלפני מהפכת הסמארטפונים כולם היו מחפשים את המכשיר הכי קטן ולא מיני לפטופ.
אני מאוד מקווה שהם יצליחו.
היום כל המכשירים ענקיים ואי אפשר להכניס לכיס. ויש אנשים שמחפשים את הנוחות הזו ולא אכפת להם שאי אפשר לקרוא דפי אינטרנט (גם ככה הם כל היום מול המחשב).
אתם זוכרים שלפני מהפכת הסמארטפונים כולם היו מחפשים את המכשיר הכי קטן ולא מיני לפטופ.
אני מאוד מקווה שהם יצליחו.