נביגייטור של פלאפון בנקסוס
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
חיברואותי לאחרונה לחבילת גלישה הכל כלול בחברת פלאפון הכוללת בין היתר את שירות הנביגייטור .
רציתי לדעת האם יש לי דרך להוריד את האפליקציה שלהם לנקסוס שלי? וככה לנצל לפחות את מה שאני ממשלם עליו די הרבה כסף..
אחרי הכל יש להם מכשירי אנדרואיד שם אז למה לא?
רציתי לדעת האם יש לי דרך להוריד את האפליקציה שלהם לנקסוס שלי? וככה לנצל לפחות את מה שאני ממשלם עליו די הרבה כסף..
אחרי הכל יש להם מכשירי אנדרואיד שם אז למה לא?
לדעתי אין להם גירסה לאנדרואיד...אבל הכי פשוט זה להרים להם טלפון ולשאול אותםtamirushb20 כתב:חיברואותי לאחרונה לחבילת גלישה הכל כלול בחברת פלאפון הכוללת בין היתר את שירות הנביגייטור .
אחרי הכל יש להם מכשירי אנדרואיד שם אז למה לא?...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כמה שידוע לי, יש שני מכשירי אנדרואיד שיצאו בפלאפון ובהם יש את ה Navigator PreLoaded. לגבי מכשירי אנדרואיד שלא יצאו בפלאפון לא ידוע לי על אפשרות להתקין ולהפעיל עליהם את היישום .
Need more cowbell
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

התקשרתי אליהם מתברר שאיכשהו זה איפשרי... אבל בשביל לנצל את השירות של הGPS שאני מקבל בחינם כביכול אני אצטרך לשלם על עוד חיובי גלישה באינטרנט - הייתי בטוח שהGPS יוכל לקבל DATA מהחבילה של הג'יגה שקיבלתי לא ידעתי שזה יכלול עוד עלויות...
כנ"ל לגבי שירותים נוספים במקבלים בחבילת גלישה הכל כלול של פלאפון (ערוצי טלויזיה עולם המוזיקה וחרטות נוספות שלא איכפת לי מהן)
Why so serious?
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

יש WAZE הכל בסדר
סתאם רציתי לההנות ממה שאני מקבל בחבילת גלישה...
סתאם רציתי לההנות ממה שאני מקבל בחבילת גלישה...
Why so serious?
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

איזה חיובי גלישה יש בWAZE? אני השתמשתי עד עכשי בWAZE אפילו בלי החבילת גלישה של הגג'יגה שקיבלתי אתמול.Yoel68 כתב:גם בWAZE יש חיובי גלישה באינטרנט וכנראה גבוהים יותר מאשר בנביגייטור......
פשוט עדכנתי את המפות ב WI-FI בבית ובנסיעה הכל עבד בלי צורך לבקש מידע מחדש
שום חבילת גלישה נוספת הוא לא צריך, הוא מחובר ל 1 ג'יגה data שזה הרבה יותר ממספיק לו לעבוד מול ה waze בלי להתקרב לחריגה מהחבילה שלו......לנביגייטור הם דורשים מעבר לחבילת הג'יגה הזאת סכום נוסףYoel68 כתב:גם בWAZE יש חיובי גלישה באינטרנט וכנראה גבוהים יותר מאשר בנביגייטור......