איך להקליט שיחה באייפון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5373 פעמים
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כמו שגם כתבתי בתגובה ללינק של עמרי, מה שנאמר בכתבה הזו לגבי מדיניות אפל שהלקוחות לא יוכלו להקליט הוא פשוט קישקוש.
הבעיה היא טכנית ולא קשורה לשום מדיניות.
הבחור מעלה תיאוריית קונספירציה בכותרת מפוצצת ואנטי אפל ברוח הטרנד העכשווי.
הבעיה היא טכנית ולא קשורה לשום מדיניות.
הבחור מעלה תיאוריית קונספירציה בכותרת מפוצצת ואנטי אפל ברוח הטרנד העכשווי.
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73211
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3153 פעמים
איך אתם מסבירים שעם כל העושר אפליקציות למכשיר הזה, אין שום אפליקציה להקלטת שיחה? אף מפתח לא חשב על זה? או יותר הגיוני שחשבו על זה ואפל לא אישרה את האפליקציה?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

הבעיה היא טכנית חומרתית לחלוטין. אמנם קל להיטפל לאפל, אבל הבעיה קיימת גם במכשירים אחרים כמו מכשירי WM.Huber כתב:איך אתם מסבירים שעם כל העושר אפליקציות למכשיר הזה, אין שום אפליקציה להקלטת שיחה? אף מפתח לא חשב על זה? או יותר הגיוני שחשבו על זה ואפל לא אישרה את האפליקציה?...
הנה, יש במכשיר סידייה, חנות שהאפליקציות שם אינן עוברות דרך המסננת של אפל, מדוע גם שם אין שום אפליקציה כזו? תאמין לי שאם היה מפתח שכותב אפליקציה (אם היה יכול), אפילו לסידייה, להקלטת שיחות (בלי מעבר לסרברים חיצוניים וכאלה), הוא היה מרוויח הון לא קטן.
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 28/07/2010 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

"טכנית חומרתית לחלוטין" - אשמח להסבר. מה הבעייה שמונעת בחומרה הקלטת שיחה?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

משהו הקשור לאי יכולת לנתב קול באמצע שיחה לאפליקציה. היה לי בעבר יותר מידע על זה אבל לא מוצא כרגע.Huber כתב:"טכנית חומרתית לחלוטין" - אשמח להסבר. מה הבעייה שמונעת בחומרה הקלטת שיחה?...
בכל מקרה, גם ב API עצמו אין את היכולת לכתוב אפליקציה כזו.
אני זוכר שבעבר כשהיה לי מספר מכשירים של WM, לא היתה לי אפשרות הקלטה ואפילו תוכנות הקלטה שנכתבו ל WM לא יכלו לעבוד במספר מכשירים של WM.
אלי חבוש
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
המיקרופון יכול לשמש רק לאפליקציה אחת ולא יותר, ז"א שאם אתה מדבר בטלפון, המשאב הזה (מיקרופון) תפוס ע"י אפליקצית הטלפון ולכן שום אפליקציה אחרת לא יכולה להשתמש בו (כמו למשל, תוכנת הקלטה).
-
oferlaor
- מנהל

התשובה היא שילוב של השניים.
בגלל בעיות חוקיות (בכל מדינה בארה"ב יש חוקים שונים לגבי הקלטות שיחות - למשל אסור חוקית להקליט שיחה כששני המשתתפים לא מסכימים להקלטה מראש אם אחד מהם נמצא פיזית בקליפורניה) ולכן חברות רבות פשוט לא לוקחות סיכון וחוסמות את זה כבר ברמת תכנון החומרה. אפל היא אחת מהן.
זה חבל מאוד, זו פונקציה נורא חשובה.
בגלל בעיות חוקיות (בכל מדינה בארה"ב יש חוקים שונים לגבי הקלטות שיחות - למשל אסור חוקית להקליט שיחה כששני המשתתפים לא מסכימים להקלטה מראש אם אחד מהם נמצא פיזית בקליפורניה) ולכן חברות רבות פשוט לא לוקחות סיכון וחוסמות את זה כבר ברמת תכנון החומרה. אפל היא אחת מהן.
זה חבל מאוד, זו פונקציה נורא חשובה.
- Huber
- חבר במועדון HT

ואתה לא חושב שזה משהו שאפשר לשנות ברמת מערכת ההפעלה?! אני די בטוח שכן.theAman כתב:המיקרופון יכול לשמש רק לאפליקציה אחת ולא יותר, ז"א שאם אתה מדבר בטלפון, המשאב הזה (מיקרופון) תפוס ע"י אפליקצית הטלפון ולכן שום אפליקציה אחרת לא יכולה להשתמש בו (כמו למשל, תוכנת הקלטה)....
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מניח שזו התשובה. אפל פשוט חסמו את זה על מנת לא להיכנס לצרות אפשריות,, למרות שאני חושב שהכנסת סעיף אזהרה/וויתור בחוזה היה מכסה אותם בצורה מספקת. לדעתי זה די מעצבן, אני אישית מקליט כל שיחה שאני מנהל עם נציגי מכירות/שירות (כיום זה הכרחי) ולכן שיחות שכאלו כבעל אייפון לא אוכל לבצע מהמכשיר. גם אני חושב שזה פיטצ'ר חשוב במכשיר בו מבצעים שיחות.oferlaor כתב:התשובה היא שילוב של השניים.
זה חבל מאוד, זו פונקציה נורא חשובה....
-
oferlaor
- מנהל

אגב, בהמשך לנושא השרשור המקורי - למי שיש לו תא פקס וכו' (לי יש של NETVISION) אפשר להשאיר שם הודעות.
לא בדקתי אם יש לזה מגבלה של 4 דקות כמו לתא קולי רגיל.
לא בדקתי אם יש לזה מגבלה של 4 דקות כמו לתא קולי רגיל.