משחקים מהמרקט לילדים בני 4
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73208
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
הקטנה שלי (בת שלוש וחצי) מוקסמת מהסלולרי עם המסך מגע. חיפשתי במרקט דברים שיתאימו לה וכל מה שמצאתי זה משחק זיכרון של דורה שהיא מאוד אהבה. היו עוד כמה דברים כמו פאזלים של בובספוג וכו אבל זה היה קצת מסובך בשבילה (למרות שפאזלים פיזיים היא מאוד אוהבת ומצליחה היטב). מישהו מכיר עוד משחקים או ישומים שיכולים לפנות לילדה בגיל 3-4?
-
Huber
- חבר במועדון HT

תודה
אל תתביישו לתת עוד המלצות
אל תתביישו לתת עוד המלצות
-
Huber
- חבר במועדון HT

ואת כל אלו את יכולה לספק לילדה בנסיעה של שעתיים או יותר ברכב? בהמתנה בבית החולים (מקרה שקרה לנו לאחרונה בלידה של הקטנה החדשה שלי)?
יש מספיק מיקרים שבהם יש צורך בהמתנה עם הזאטוטים במקומות בהם אין גישה למשחקים פיזיים ועדיין יש צורך לתת להם תעסוקה. במיקרים שכאלו הסמארטפון פשוט להיט (הקטנה שלי העסיקה את עצמה שעה ומעלה במשחק הזיכרון של דורה).
יש מספיק מיקרים שבהם יש צורך בהמתנה עם הזאטוטים במקומות בהם אין גישה למשחקים פיזיים ועדיין יש צורך לתת להם תעסוקה. במיקרים שכאלו הסמארטפון פשוט להיט (הקטנה שלי העסיקה את עצמה שעה ומעלה במשחק הזיכרון של דורה).
כל התוכנות פיינט למיניהם (יש גם את מולטיפיינט שמאפשר ציור בשתי אצבעות בו זמנית). אם אתה על 2.2 תוכל גם להוריד מלא משחקי פלאש מעולים בhttp://www.android-games.net/. יש גם את קידרואיד שהוא משחק זיכרון מעולה...אין סוף לאפליקציות לילדים בגילאים האלה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני על 1.5 ולצערי כרגע אנני יכול להוריד כלום מהמרקט עקב בעייה במכשיר שלא מצליח להיפטר. תודה בכל מקרה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בעיית ההורדות נפתרה - אשר לתת עוד המלצות