אני כרגע בסן פרנסיסקו עברתי באפל סטור וחטפתי את קדחת האייפד, קראתי את חוות הדעת של עופר על האייפד אבל נותרו לי מספר שאלות.
איפה בארה"ב מומלץ לקנות מוצרי אלקטרוניקה?( זוהי הפעם הראשונה שלי בארה"ב והמס בסן פרנסיסקו עומד על 9.5 אחוזים דבר שנעלה את סכום הרכישה)
האם ניתן לרכוש נרתיק איכותי בסגנון של הנרתיק שעופר קנה בחנות ממשית ואם כן איפה?
האם קל לפרוץ את האייפד והאם הפלאש עובד באופן חלק יחסית לאחר הפריצה?
זהו בערך אני בשלושת השבועות הקרובות אבקר בלאס ואגס, ניו ג'רסי ולוס אנג'לס.
תודה מראש
מתעניין ברכישת אייפד מה חשוב לדעת לפני הקנייה?
-
emostation
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. כדי לא לשלם מס על המוצרים בארה"ב אתה צריך שהחנות תשלח לך את המוצר למדינה אחרת.
ההבדלים הם של אחוז-אחוז וחצי, ככה שההפרש הוא לא דרמטי.
2. אני לא בטוח שאתה יכול למצוא את האייפאד בהרבה מקומות מחוץ לאפל סטור....
3. אני דיי בטוח שבכל חנות שמוכרת אביזרים תוכל, אבל תזמין ברשת, מקסימום לארץ...
4. כן, SPIRIT פורץ אותו תוך 30 שניות.
5. הפלאש עדיין ברמת אלפא, זה לא עובד חלק עדיין (אם בכלל אי פעם).
ההבדלים הם של אחוז-אחוז וחצי, ככה שההפרש הוא לא דרמטי.
2. אני לא בטוח שאתה יכול למצוא את האייפאד בהרבה מקומות מחוץ לאפל סטור....
3. אני דיי בטוח שבכל חנות שמוכרת אביזרים תוכל, אבל תזמין ברשת, מקסימום לארץ...
4. כן, SPIRIT פורץ אותו תוך 30 שניות.
5. הפלאש עדיין ברמת אלפא, זה לא עובד חלק עדיין (אם בכלל אי פעם).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
משלוח יעלה לך בד"כ כמעט כמו המיסוי, כך שהרווח שתקבל לא יהיה גדול. אם יש לך כתובת במלון שהזמנת מראש אתה יכול לבקש מראש שישמרו לך חבילות שיגיעו אליך גם אתה עדיין לא שם.
האייפד לדעתי זמין באפל סטור (יש כאלה בהמון מקומות, שווה לעשות חיפוש ברשת). המקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו שסביר שיהיה בו iPad זה רשת חנויות BEST BUY שיש כאלה בכל חור בערים גדולות בארה"ב. בכמעט כל BEST BUY יש אזור APPLE בפינה (לרוב זה מצד ימין של דלתות הכניסה, אחרי איזור הסלולר - הם מנסים לשמור את העיצוב של כל החנויות דומה).
אין המון אופציות יפות בעיני למארז לאייפד. בינתיים ראיתי רק 2-3 מארזים שבכלל נראו לי יפים. את ה-SGP אפשר להזמין דרך EBAY או ישירות מ-SGP. אתה יכול להזמין את זה לחדר המלון שלך. זה בד"כ מגיע תוך יומיים ליעד (כדאי לברר מראש שיש להם סטוק).
האייפד לדעתי זמין באפל סטור (יש כאלה בהמון מקומות, שווה לעשות חיפוש ברשת). המקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו שסביר שיהיה בו iPad זה רשת חנויות BEST BUY שיש כאלה בכל חור בערים גדולות בארה"ב. בכמעט כל BEST BUY יש אזור APPLE בפינה (לרוב זה מצד ימין של דלתות הכניסה, אחרי איזור הסלולר - הם מנסים לשמור את העיצוב של כל החנויות דומה).
אין המון אופציות יפות בעיני למארז לאייפד. בינתיים ראיתי רק 2-3 מארזים שבכלל נראו לי יפים. את ה-SGP אפשר להזמין דרך EBAY או ישירות מ-SGP. אתה יכול להזמין את זה לחדר המלון שלך. זה בד"כ מגיע תוך יומיים ליעד (כדאי לברר מראש שיש להם סטוק).
-
emostation
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה, אז אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי אם אני אתגורר בדירה בניו יורק 8 ימים אז כדאי לי להזמין את המארז במשלוח לדירה, את האייפד עדיף לקנות דרך האפל סטור.
אני מאוד מתלבט בנוגע לנפח, כמה קבצי סרטים וסדרות שוקלים באייטונס?
המחיר של האייפד אחרי המס שווה כמעט למחיר בushops או שאני טועה?
תודה על העזרה!
אני מאוד מתלבט בנוגע לנפח, כמה קבצי סרטים וסדרות שוקלים באייטונס?
המחיר של האייפד אחרי המס שווה כמעט למחיר בushops או שאני טועה?
תודה על העזרה!