האם הPS3 יידע לעשות UPSCALING
בדיוק אני חושב על זה שהPS3 עומד לצאת בקרוב (עניין של כמה חודשים) והרי יציאת HDMI תהיה לו כמובן בגלל נגון הבלו ריי. אז השאלה היא האם הPS3 יידע גם לעשות UPSCALING לכותרי DVD רגילים? בכלל נראה לכאורה כי עדיף לקנות את הPS3 מאשר נגן בלו ריי ייעודי. ככה מקבלים גם נגן וגם מכונת משחקים כמעט באותו המחיר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
התשובה היא כן.
גם PS2 יודע לעשות זאת, רק שבתור נגן DVD הוא די בינוני (רוצה לומר גרוע).
גם PS2 יודע לעשות זאת, רק שבתור נגן DVD הוא די בינוני (רוצה לומר גרוע).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
יוני,
איכות הסקיילינג וה-DEINTERLACING שלו (או בקיצור, עיבוד התמונה). זה טוב למשחקים, פחות לסרטים.
בהשוואה מול נגנים זולים הוא תמיד יצא פחות טוב.
איכות הסקיילינג וה-DEINTERLACING שלו (או בקיצור, עיבוד התמונה). זה טוב למשחקים, פחות לסרטים.
בהשוואה מול נגנים זולים הוא תמיד יצא פחות טוב.
הבנתי. ומה ההערכות לגבי הPS3? גם הוא יהיה קרוב לוודאי נגן בינוני ולא יותר? אני קצת מקשה בעניין בגלל שאני מתלבט אם לרכוש את הOPPO בגלל הUPSCALING שהוא עושה (בשילוב עם הNev 42XR4 זה נראה לי שילוב קטלני). מה שכן הPS3 יהיה גם קניה כמעט בטוחה, ואם גם הוא יודע לעשות UPSCALING אז די חבל על הכסף שיילך על הOPPO...
עופר אל תשכח שהפלייסטיישן יצא בשנת 2000 זה 6 וחצי שנים ואין ספק שמאז השתפרו נגני ה-DVD והפלייסטיישן נשאר אותו הדבר כך בוודאי יהיה עם ה-PS3 הוא יהיה נגן טוב לזמנו אבל לא עוד 5-6 שנים מעכשיו, אבל עד אז נגני BLUE RAY לא יעלו 1500 דולרoferlaor כתב:התשובה היא כן.
גם PS2 יודע לעשות זאת, רק שבתור נגן DVD הוא די בינוני (רוצה לומר גרוע)....
ככה שבתור התחלה בשנתיים הראשונות עד שירדו מחירים ויתחילו לצאת נגנים אוניברסליים שמנגנים גם HD-DVD וגם BLUE RAY או לפחות עד שנדע איזה פורמט ישרוד הוא בהחלט יספיק