נקסוס 1 - Car Dock
-
gabiw
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
רכשתי את נקסוס 1 מהאתר וצירפתי לו גם את ה Car Dock.
האם המטען מתאים לסוג השקע הקיים ברכב בארץ (לא נראה לי שאמור להיות הבדל??).
בנוסף, קראתי (לצערי רק אחרי הרכישה) שהמטען מחמם מאד את הפלאפון. למישהו יש בעיה דומה?
תודה,
גבי
בנוסף, קראתי (לצערי רק אחרי הרכישה) שהמטען מחמם מאד את הפלאפון. למישהו יש בעיה דומה?
תודה,
גבי
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
1. אין בעייה, המטען יתאים לךgabiw כתב:רכשתי את נקסוס 1 מהאתר וצירפתי לו גם את ה Car Dock.
תודה,
גבי...
2. הטעינה מחממת את המכשיר אבל לא משהו שהוא קיצוני מידי...אבל במידה ואתה משתמש גם בתוכנת ניווט בזמן הנסיעה והטעינה (נניח waze) אז המכשיר מתחמם מאוד...
-
gabiw
-
- חבר שרק התחיל

תודה! קטע ממש מוזר, איך הם מוציאים מכשיר שמחמם ככה? הרי GPS זה הבסיס.... זה לא אמור לחמם אותו ככה 
- osherov
-
- גורו Android

האלמנט שגורם לחימום המרכזי זאת הטעינה. השילוב של זה עם רכיב ה GPS (שבכל מכשיר מייצר חום) גורם למכשיר להתחמם עוד יותר. ראשית, אני לא יודע כמה זה פוגע בסוללה אם בכלל. שנית, אנשים דיברו על כך שברגע שהמכשיר שלך כבר טעון (מעל 90-95 אחוזים) המכשיר מתחמם הרבה פחות ושלישית, למרות החימום, אני עובד לא מעט עם ה GPS ב dock ועד היום, למעט החום הגבוה שהוא הגיע אליו ברגע שמוציאים אותו מה dock, לא נתקלתי בבעיה נוספתgabiw כתב:תודה! קטע ממש מוזר, איך הם מוציאים מכשיר שמחמם ככה? הרי GPS זה הבסיס.... זה לא אמור לחמם אותו ככה...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
זה לא מדאיג לשים את זה מול החלון ? השמש הישראלית לא סלחנית במיוחד...
- osherov
-
- גורו Android

קצת מדאיג לכן אני עם "אצבע על הדופק" בודק מידי פעם עד כמה המכשיר חם.oferlaor כתב:זה לא מדאיג לשים את זה מול החלון ? השמש הישראלית לא סלחנית במיוחד......
דבר נוסף שעשיתי הוא למקם את ה dock קרוב יותר לחלל הרכב (ראה תמונות מה dock אצלי) וזה על מנת שהמזגן יוריד קצת את הטמפ' באזור של המכשיר
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
osherov, זה יותר נול לך שהטלפון אנכי? זה לא מפריע לך כשאתה מנווט?
דרך אגב, יש אשפרות לקסטם את האייקונים של ה- Car Home?
דרך אגב, יש אשפרות לקסטם את האייקונים של ה- Car Home?
- osherov
-
- גורו Android

בזמן ניווט אני מעמיד את המכשיר לרוחב (מסובב אותו 90 מעלות) ה dock תומך בזה באופן מלא ונוח!avirokach כתב:osherov, זה יותר נול לך שהטלפון אנכי? זה לא מפריע לך כשאתה מנווט?
דרך אגב, יש אשפרות לקסטם את האייקונים של ה- Car Home?...
אגב,למי שלא יודע ה dock הזה מכיל רמקול פנימי שמאפשר לכם להשתמש בו לצורך: דיבורית, ניווט, מוזיקה וכו. בנוסף אתה גם יכול להחליט שהמכשיר ישתמש בדיבורית של הרכב (ולא של ה dock) ולהחליט גם שהשמע יתבצע דרך ה bluetooth של הרכב ולא של ה dock
אין דרך לקסטם את האייקונים של ה Car Home למרות שאם רוצים, תמיד ניתן לצאת מהמוד הזה למסך הרגיל (home)...רק להוסיף שבמערכת האנדרואיד החדשה, ה FroYo, ה Car Home נראה אחרת מאיך שזה נראה בתמונות שהעלתי
ככה זה נראה שם:

- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
יש לי את ה- Car Dock ואני מאוד מרוצה ממנו, בלי שום ספק רניה כדאית למרות שגם אותי מעצבן קצת עניין ההתחממות. מה שיותר מפריע זה עניין הקסטומיזציה של ה- Car Home.
-
gabiw
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התשובות.
איך הסאונד של המכשיר? אפשר לשמוע בזה מוזיקה נורמלי?
איך הסאונד של המכשיר? אפשר לשמוע בזה מוזיקה נורמלי?
- tsahibg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
האם אפשר להכניס גם מכשיר עם Case מגן ?
לפי התמונות זה נראה צפוף למדי.
לפי התמונות זה נראה צפוף למדי.
- osherov
-
- גורו Android

-לא הייתי משתמש בו לשמיעת מוזיקה דרך הרמקול ב dock, הוא לא מספיק איכותי
-כדי להכניס אותו ל dock צריך להוציא את המכשיר מה case שלו לפני כן (לא חושב שזה כזה ביג דיל)
-כדי להכניס אותו ל dock צריך להוציא את המכשיר מה case שלו לפני כן (לא חושב שזה כזה ביג דיל)