פיליפס מול סוני ... ממש לפני קניה (דיי דחוף ) ...
היי
הצלחתי למצוא 8404 , 42 '', במחיר נוח למדי , קצת פחות מ 6K. מנגד, אני יכול לרכוש גם את ה סוני , 46'' מהסדרה החדשה אבל הבסיסית של EX402 , באזור ה 7K . השאלה היא האם המסך הבסיסי של סוני שווה את תוספת המחיר לעומת ה 8404 המוכר והטוב?
כמה נקודות:
1. מרחק הצפיה עומד על 3.20 בערך. מה עדיף? 42 או 46?
2. רוב התכנים יהיו HD. הבנתי שהשחור של סוני טוב יותר.
3. פיצרים של רשת לא מענינים אותי כך שה"בונוס" הזה אצל פיליפס לא רלבנטי.
4. האמבילייט דווקא נראה מעולה למדי
קיצר, הפרטמר הכי חשוב זה איכות הוידאו.
אגב , להבנתי הסוני היא 50 HZ לעומת 100 בפיליפס. כיצד זה בא לידי ביטוי?
הצלחתי למצוא 8404 , 42 '', במחיר נוח למדי , קצת פחות מ 6K. מנגד, אני יכול לרכוש גם את ה סוני , 46'' מהסדרה החדשה אבל הבסיסית של EX402 , באזור ה 7K . השאלה היא האם המסך הבסיסי של סוני שווה את תוספת המחיר לעומת ה 8404 המוכר והטוב?
כמה נקודות:
1. מרחק הצפיה עומד על 3.20 בערך. מה עדיף? 42 או 46?
2. רוב התכנים יהיו HD. הבנתי שהשחור של סוני טוב יותר.
3. פיצרים של רשת לא מענינים אותי כך שה"בונוס" הזה אצל פיליפס לא רלבנטי.
4. האמבילייט דווקא נראה מעולה למדי
קיצר, הפרטמר הכי חשוב זה איכות הוידאו.
אגב , להבנתי הסוני היא 50 HZ לעומת 100 בפיליפס. כיצד זה בא לידי ביטוי?
ל 3.2 מטר הייתי הולך על 46 מינימום .
בסוני החדשות ה 100 הרץ נמצא רק מסדרת ה EX5xx ומעלה.. - ה100 הרץ אמור ליצןר פריים ביניים שיוצר אפקט של תנועה חלקה (בעיקר כשיש תנועה מהירה בתוכן..)ולא קופצנית/מרצדת. -ההבדל מאוד תלוי בתוכן וכן מאוד משתנה מדגם לדגם (ישנם LCD שגם 100 הרץ מרצד ונראה רע וישנם דגמים שגם ב 50/60 הרץ לא תרגיש בחסרונו...)
בסוני החדשות ה 100 הרץ נמצא רק מסדרת ה EX5xx ומעלה.. - ה100 הרץ אמור ליצןר פריים ביניים שיוצר אפקט של תנועה חלקה (בעיקר כשיש תנועה מהירה בתוכן..)ולא קופצנית/מרצדת. -ההבדל מאוד תלוי בתוכן וכן מאוד משתנה מדגם לדגם (ישנם LCD שגם 100 הרץ מרצד ונראה רע וישנם דגמים שגם ב 50/60 הרץ לא תרגיש בחסרונו...)
לפי ה"נתונים היבשים" ..
שמפורסמים בכל הגרפים, עבור מרחק צפיה של 3 מטר וקצת רצוי 42, לא?
אם צופים גם ב SD, אז ב 46 איטנש ומעלה לא יראו תמונה פחות טובה בגלל המרחק הקרוב יחסית?
אם צופים גם ב SD, אז ב 46 איטנש ומעלה לא יראו תמונה פחות טובה בגלל המרחק הקרוב יחסית?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Re: לפי ה"נתונים היבשים" ..
למרחק צפיה של יותר מ 3 מטר, 42 זה מאוד קטן. גם 46 זה גבולי אבל אפשר לחיות עם זה...stingos כתב:שמפורסמים בכל הגרפים, עבור מרחק צפיה של 3 מטר וקצת רצוי 42, לא?
אם צופים גם ב SD, אז ב 46 איטנש ומעלה לא יראו תמונה פחות טובה בגלל המרחק הקרוב יחסית?...
לא תהיה לך שום בעיה עם שידורי SD בגודל כזה ובמרחק כזה.
וגם במסכים הקטנים מ 50" קשה להבחין בפיקסלציה של ערוצי ה SD במרחק של יותר מ 3 מטר.
Re: לפי ה"נתונים היבשים" ..
אצלי בסלון המרחק דומה לשלך ואנחנו צופים בפלזמה 42 (בעיקר שידורי SD )וכיום אני די מאוכזב מעצמי על שהייתי כזה שמרן ןקמצן ולא קניתי 50 (או לפחות 46)...גם מ 2מטר ופחות כיף לצפות בה...טלHD כתב:למרחק צפיה של יותר מ 3 מטר, 42 זה מאוד קטן. גם 46 זה גבולי אבל אפשר לחיות עם זה...stingos כתב:שמפורסמים בכל הגרפים, עבור מרחק צפיה של 3 מטר וקצת רצוי 42, לא?
אם צופים גם ב SD, אז ב 46 איטנש ומעלה לא יראו תמונה פחות טובה בגלל המרחק הקרוב יחסית?...
לא תהיה לך שום בעיה עם שידורי SD בגודל כזה ובמרחק כזה.
וגם במסכים הקטנים מ 50" קשה להבחין בפיקסלציה של ערוצי ה SD במרחק של יותר מ 3 מטר....
כמובן שישי גם קשר לאיכות התמונה שהמסך יודע להפיק מ הSD העלוב (ברוב הפלזמות החדשות האיכות מעולה..)
עכשיו מדדתי שוב את הסלון והמרחק בפועל הוא
3.5 מטר בין העיניים למסך כך שאני אלך על ה 46 .. תודה לכולם
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Re: 46 אינטש? אין סיכוי ....
יבוא מקבילי - לא ישפאר.stingos כתב:נשמע מאוד מוזר...
ההבדלים הם משמעותיים ביותר אך לדעתי יש לחשוב גם על האחריות שהיא 4 שנים אצל היבואן הרשמי.
רכשתי מצלמת וידאו HD לפני שנה וחצי במחיר הקטן ב-2000 מהמחיר של ישפאר כאשר המחיר שלי כלל אחריות בין לאומית של MAC אך כאשר הייתי "צריך" לקנות מסך חדש לא רציתי להסתכן ושילמתי מחיר יבואן מלא.