קינקט הוצג. תתחילו להזיע
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
מעתה תגידו - קינקט. פרוייקט נאטאל לשעבר היוצא לקונסולת ה XBOX הוצג היום בתערוכת E3 השנתית ויש גם תאריך - 4 לנובמבר.
למאמר - קינקט הוצג
למאמר - קינקט הוצג
אלי חבוש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחרי שראיתי את זה עובד בהדגמה הארוכה הזו.
יש לי תחושה מעורבת בקשר למכשיר ולMS בכלל.
בצד הפיתוח לקינקט יש כאן פשוט תחושה של העתקת רעיונות. אם זה גידול הנמר - שמזכיר מאוד את הEYEPET של הPS3 - גם אם כאן זה מזהה דיבור ועובד יותר טוב כביכול. אם זה הספורט/ריקודים - שמאוד מזכירים את המשחקים של הWII - כאשר החמור מכל זה שיש שם משחקים שהגרפיקה אפילו מזכירה את המשחקים בWII.
המשחק מירוץ מכוניות - נראה לי דווקא מאוד לא טבעי כמו שהם מציגים את זה.
א. לא יודע כמה זמן בן אדם יכול להחזיק את האוויר.
ב. מה טבעי בלדחוף את ההגה במהלך הנהיגה קדימה בשביל לקבל נייטרו?
אבל, מן הצד השני - יש כאן דברים שנראים ממש טוב. אפילו המשחק המטופש של הסירה שישבו בהן 2 נראה חביב. השליטה הקולית יכול להיות נחמד. לא ממש הבנתי איך המצלמה עוקבת אחריך (יש מנוע? או שהיא פשוט מצלמת תמונה רחבה ומשחזרת רק חלק ממנה על המסך?).
בקיצור - לדעתי צריך לחכות ולראות מה יהיה בדיוק. מה יהיו המחירים ואיך יהיו המשחקים.
משחק הSTARWARS - אם ייראה יותר טוב ממה שהראו אתמול - יכול למשוך רבים לתחום.
רק מקווה בשבילם שעד נובמבר נינטנדו לא יכריזו על קונסולה HD.
יש לי תחושה מעורבת בקשר למכשיר ולMS בכלל.
בצד הפיתוח לקינקט יש כאן פשוט תחושה של העתקת רעיונות. אם זה גידול הנמר - שמזכיר מאוד את הEYEPET של הPS3 - גם אם כאן זה מזהה דיבור ועובד יותר טוב כביכול. אם זה הספורט/ריקודים - שמאוד מזכירים את המשחקים של הWII - כאשר החמור מכל זה שיש שם משחקים שהגרפיקה אפילו מזכירה את המשחקים בWII.
המשחק מירוץ מכוניות - נראה לי דווקא מאוד לא טבעי כמו שהם מציגים את זה.
א. לא יודע כמה זמן בן אדם יכול להחזיק את האוויר.
ב. מה טבעי בלדחוף את ההגה במהלך הנהיגה קדימה בשביל לקבל נייטרו?
אבל, מן הצד השני - יש כאן דברים שנראים ממש טוב. אפילו המשחק המטופש של הסירה שישבו בהן 2 נראה חביב. השליטה הקולית יכול להיות נחמד. לא ממש הבנתי איך המצלמה עוקבת אחריך (יש מנוע? או שהיא פשוט מצלמת תמונה רחבה ומשחזרת רק חלק ממנה על המסך?).
בקיצור - לדעתי צריך לחכות ולראות מה יהיה בדיוק. מה יהיו המחירים ואיך יהיו המשחקים.
משחק הSTARWARS - אם ייראה יותר טוב ממה שהראו אתמול - יכול למשוך רבים לתחום.
רק מקווה בשבילם שעד נובמבר נינטנדו לא יכריזו על קונסולה HD.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

נינטנדו כבר אמרו שלא מתכוונים לייצר קונסולת HDItay_Pollak כתב:רק מקווה בשבילם שעד נובמבר נינטנדו לא יכריזו על קונסולה HD....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בסדר... אז הם אמרו.
אתה מאמין לחברות האלה?
אני גם לא מדבר על עכשיו - על עוד חצי שנה.
האם יש ספק שאם תהיה קונסולה שפשוט תוכל להציג את המשחקים באיכות גבוהה יותר, והשלטים שלה יהיו הPLUS - אנשים יקנו יותר?
אתה מאמין לחברות האלה?
אני גם לא מדבר על עכשיו - על עוד חצי שנה.
האם יש ספק שאם תהיה קונסולה שפשוט תוכל להציג את המשחקים באיכות גבוהה יותר, והשלטים שלה יהיו הPLUS - אנשים יקנו יותר?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
"הקינקט יושק בארה"ב ב- 4 לנובמבר השנה ובשאר העולם בתקופת החגים (דצמבר). עדיין לא ידוע מה יהיה מחירו וישנם רק השערות לגבי זה (150$ ?)"
כבר ידוע שהקינקט יעלה 149 דולר בנפרד ו 399/299 דולר בבאנדל עם הקונסולה מהדגם הישן (קרי ארקייד ועלית).
מומלץ להיכנס ללינק הבא - יש שם הרבה מהמידע בצורה מסודרת:
http://www.engadget.com/2010/06/14/kine ... icrosofts/
פה יש את כל ההצגה הרישמית של מיקרוסופט כפי שהוצגה היום ב E3 (שעתיים ורבע!):
http://www.gametrailers.com/e3/livefeed/microsoft
לי אישית התמחור נראה כגבוה מידיי ולפי כל ההדגמות עד עכשיו אני לא רואה משהו מהפכני שמצדיק את זה
כבר ידוע שהקינקט יעלה 149 דולר בנפרד ו 399/299 דולר בבאנדל עם הקונסולה מהדגם הישן (קרי ארקייד ועלית).
לי אישית התמחור נראה כגבוה מידיי ולפי כל ההדגמות עד עכשיו אני לא רואה משהו מהפכני שמצדיק את זה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הובר - המחירים האלה הם שמועות. כשמיקרוסופט יגידו מה המחיר, אז זה יהיה רשמי. אם הם לא אמרו שום דבר על מחיר אתמול, זה אומר שהם עדיין לא מוכנים לחשוף את המחיר, וכל מה שאנשים כותבים בנושא זה שמועות וספקולציות.
- Huber
- חבר במועדון HT

נכון שזה לא הגיע ישירות ממיקרוסופט, אבל התמחור הזה הופיע אצל חנות גדולה ומוכרת (GameStop) ככה שאני נוטה להאמין שזה אכן המחיר.
בנוסף התמחור של הקונסולה החדשה עומד על כ 300 דולר לבד, ככה ש 400 דולר לבנאדל נשמע הגיוני והחלום של באנדל ב 300 דולר כבר התנפץ.
בנוסף התמחור של הקונסולה החדשה עומד על כ 300 דולר לבד, ככה ש 400 דולר לבנאדל נשמע הגיוני והחלום של באנדל ב 300 דולר כבר התנפץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לא חושב שזה גניבת רעיונות, אלא יותר המוצרים הברורים מעליהם עבור מערכת שכזו.
אני חושב שיש המון פוטנציאל במערכת הזו.
אני ממש מקווה שתצא גירסא תואמת ל-WINDOWS לזה (דרייברים וכו') בכדי לנצל את היכולות הללו גם ב-PC.
אני ממש מקווה שתצא גירסא תואמת ל-WINDOWS לזה (דרייברים וכו') בכדי לנצל את היכולות הללו גם ב-PC.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

HUBERHuber כתב:"הקינקט יושק בארה"ב ב- 4 לנובמבר השנה ובשאר העולם בתקופת החגים (דצמבר). עדיין לא ידוע מה יהיה מחירו וישנם רק השערות לגבי זה (150$ ?)"
לי אישית התמחור נראה כגבוה מידיי ולפי כל ההדגמות עד עכשיו אני לא רואה משהו מהפכני שמצדיק את זה...
פירסמנו את השמועה הזאת כבר לפני כמה זמן:
http://www.htmobile.co.il/article01939
אכן השמועה הזאת נוטה להיות אמיתית וסביר להניח שהיא נכונה, אבל היא עדיין בגדר שמועה ולא כפירסום רשמי של מיקרוסופט ולא נמסר כל מידע על מחיר בהכרזה הרשמית עליה ביצעתי סקירה.
הצגת השמועה כאילו כנתון עובדתי שחסר במאמר זה לא נכון (מה גם שכאמור כבר פירסמנו את השמועה הזאת ואפילו התייחסתי אליה במאמר האחרון במשפט שציטטת).
לגבי המחיר, 150$ יחסית לקונסולה שעולה 299$ זה מחיר יקר, אולם אם העניין יעבוד חלק וטוב כמו שמוצג וייצאו לזה כותרים טובים ומעניינים, המחיר כבר הגיוני לטעמי.
אלי חבוש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

עפר - כביכול הם אמרו שחלק מהיכולות יעברו למכשירים אחרים שונים.
אני מעריך שכל ההפעלה בקול תעבור.
כמו שהסברנו לא פעם בפורום הקונסולות - העלות של המוצרים הללו היא שולית...
המשחקים, עלות ONLINE בXBOX ועוד - הן העלויות האמיתיות.
עוד שלט עוד משהו. מעניין כמה הוא יעלה יחד עם מערכת XBOX חדשה.
זאת השאלה הגדולה.
אני מעריך שכל ההפעלה בקול תעבור.
כמו שהסברנו לא פעם בפורום הקונסולות - העלות של המוצרים הללו היא שולית...
המשחקים, עלות ONLINE בXBOX ועוד - הן העלויות האמיתיות.
עוד שלט עוד משהו. מעניין כמה הוא יעלה יחד עם מערכת XBOX חדשה.
זאת השאלה הגדולה.
- Huber
- חבר במועדון HT

איתי, המחיר של הבאנדל לפי דעתי הרבה פחות מעניין כי יש כבר עשרות מיליוני בעלים של XBOX שלא ילכו וירכשו באנדל אלא יצטרכו את המלצמה בנפרד. הבאנדל רלוונטי רק למי שעדיין לא קפץ על עגלת ה XBOX ולא לעשרות מיליונים שכבר רכשו את הקונסולה. לאלו תמחור של 150 דולר למצלמה לדעתי הוא גבוה מידיי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אל תדאג...
אל תשכח שמהמיליונים - יש כאלה שהמכשיר שלהם התקלקל.
פלוס - יש משוגעים לדברים חדשים (לא מכיר כאלה)
בנוסף - נראה מה יהיה המחיר - אם אני MS - מוכר את זה בהפסד סביר - כי את הכסף עושים מהמשחקים והשטויות מסביב.
אל תשכח שמהמיליונים - יש כאלה שהמכשיר שלהם התקלקל.
פלוס - יש משוגעים לדברים חדשים (לא מכיר כאלה)
בנוסף - נראה מה יהיה המחיר - אם אני MS - מוכר את זה בהפסד סביר - כי את הכסף עושים מהמשחקים והשטויות מסביב.
- Huber
- חבר במועדון HT

איתי, הקונסולה לבד נמכרת ב 300 דולר, ככה שאין מצב שבאנדל יהיה פחות מ 400 דולר. בהתחשב בזה שסוני מוכרת את ה PS3 עם חומרה די מקבילה (מבחינת עלות) ואפילו עם כונן בלוריי ב 300 דולר - מקירוסופט בטוח מרוויחה ואפילו יפה על כל קונסולה שנמכרת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

נראה לי שזה זילזול רציני להגיד שאלה המשחקים הברורים מאליהם. ברור שהם ברורים מאליהם עכשיו, אחרי שנינטנדו עשו את כל העבודה של מחקר השוק, פיתוח ושיווק. מה שמיקרוסופט וסוני עושות זה לצעוד על מסלול שמישהו אחר בנה, מה שהן לא עושות זה את הברור מאליו עם הטכנולוגיה (אלא מבחינה מסחרית). איווטה (מנכל נינטנדו) אמר בראיון לא מזמן, ואני נוטה להסכים, שאם זה היה כל כך פשוט לעשות משחקים עם בקרי תנועה כולם היו עושים אותם ברמה של נינטנדו, והעובדה היא שזה לא קורה.oferlaor כתב:לא חושב שזה גניבת רעיונות, אלא יותר המוצרים הברורים מעליהם עבור מערכת שכזו.
אני ממש מקווה שתצא גירסא תואמת ל-WINDOWS לזה (דרייברים וכו') בכדי לנצל את היכולות הללו גם ב-PC....
ופוטנציאל זה דבר מעניין אבל מסתבר שגם נינטנדו ראו את הטכנולוגיה (כנראה לפני מיקרוסופט) וויתרו על הרעיון בטענה שזה משהו שבעייתי לתמחר אותו כתוסף לקונסולה. אני בטוח שגם סוני ראו וויתרו. יש בעיה רצינית בלשחק בלי אף כפתור, והיא שאתה מאוד מוגבל בתנועות שלך (בזמן שכפתור עושה את התנועה אוטומטית). אני בטוח שנראה כמה דברים מעניינים אבל סופו של דבר מה כבר אפשר לעשות רק עם תנועות גוף חוץ מדברים פשוטים ויומיומיים (שבשבילם אנחנו לא צריכים לשחק גם ככה).
לגבי גרסה לווינדוס, אם זה לא יבוא ממיקרוסופט, זה כנראה יבוא מ3DV (חברה ישראלית, אגב) שפיתחה את המצלמה. אותי מעניין מאוד מה יעשו עם זה מפתחי לינוקס מבחינת ממשק.
- Huber
- חבר במועדון HT

http://www.joystiq.com/2010/06/22/micro ... or-149-99/
בחנות הרישמית של מיקרוסופט פורסם הקינקט במחיר שכבר צץ בעבר - 150$
בחנות הרישמית של מיקרוסופט פורסם הקינקט במחיר שכבר צץ בעבר - 150$
- Huber
- חבר במועדון HT