קנית מחשב נייד של אפל

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
asaf86 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד של אפל

והיתי שמח לשמוע את חוות דעתכם על מחשבים ניידים של אפל...

תודה מראש...

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

היי,

את המק הראשון שלי קניתי השבוע אחרי הרבה מאוד זמן שאני חושב על זה.
רכשתי את ה- Macbook Pro עם מסך 15" באיידיגיטל.

מה שאני יכול להגיד בתקופת שימוש כל כך קצרה זה שהדבר הזה מדהים,
פשוט ללחוץ על power ולהתחיל לעבוד.

קח בחשבון שלגבי קבצי אופיס קיימת בעייה באופיס למק (אין תמיכה בעברית)
אבל יש אלטרנטיבות, אפילו חינמיות (ניאו אופיס) או מלל שהיא בתשלום.

חוץ מזה דרך Bootcamp המובנת או תוכנת פרללס/Vmware ניתו להתקין את אחת ממערכות ההפעלה של וינדוס.

יש גם את הפורום mac-it שאתה יכול להתייעץ.

לאיזה שימושים אתה מתכוון לרכוש מק?

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

קח בחשבון שיש בעיה מוזרה לראות קבצי אופיס שנכתבו על PC כשאתה פותח אותם על מק. מנגנון היישור לא עובד כמו שצריך והטקסט מתבלגן לחלוטין.
המחשבים מאוד טובים. יש כל מיני תוכנות מגניבות שמשפרות את השימוש בטראקפד כמו bettertouchtool
אייטיונס משופר ויכול להעביר אודיו BITPERFECT בניגוד לגרסת ה64 ביט בPC
יש כל מיני דברים מאוד נחמדים כמו מנגנון COPY PASTE משופר (יש שני CLIPBOARDS למרות שאחד מהם פועל קצת שונה מהרגיל), מנגון פרינט סקרין משופר וכו'.
בעיקרון ווינדוס 7 הוא קפיצה מאוד משמעותית ולדעתי יותר טוב מOSX1.6 אבל סך הכל זאת לא חוויה שתצטער שקנית. במקרה הכי גרוע תמיד אפשר להתקין ווינדוס על המק לדברים מסויימים שאתה צריך.
עוד דבר שמאוד אהבתי זה את תוכנת TANGERINE למק (לא חושב שיש משהו מקביל לווינדוס) שמייצרת לך פלייליסטים לפי הקצב של המוזיקה, אלבומים שאתה מגדיר, ההתקדמות של הפלייליסט (עולה בהדרגה, מדורג, מתחיל גבוה ויורד ועוד שלל אופציות) ומעבירה אותם ישר לאייטיונס. אם אתה משתמש באייפוד או אייפון זה כלי נהדר ליצירת פלייליסטים.

אני יכול להגיד שכשאני קניתי את שלי אחרי היכרות עם המערכת הפעלה לא התאהבתי. לקח לי זמן להעריך אותה ואני עדיין מעדיף את ווינדוס 7. אל תתרגש אם בהתחלה או אחרי כמה זמן ההתרגשות יורדת. בסופו של דבר מדובר במערכת מעולה אבל המתחרים לא פחות טובים (ובמקומות מסויימים יותר טובים).

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”