בייבי מוניטור - VIDEOCHAT עם IPOD TOUCH
שלום לכולם
אני מעוניין להפוך את האייפוד טאץ שלי לבייבי מוניטור
למי שלא מכיר - בייבי מוניטור מורכב משני חלקים - מצלמה המצלמת את התינוק בזמן שהוא ישן (או ער)
ויחידה ניידת איתה אפשר לטייל ולראות את התינוק בלייב סטרימינג. כך ניתן לטייל בבית מבלי לדאוג שלא שומעים את התינוק שהתעורר וצריך צומי
כעקרון ישנם מכשירים יעודיים המספקים את הסחורה - לא זולים במיוחד וגם הטווח שלהם מוגבל מאד.
אני מעוניין לבצע את הפעולה בעזרת IPOD TOUCH ואינטרנט אלחוטי.
בצד הקבוע להתקין מצלמת אינטרנט המחוברת למחשב PC - ובתור היחידה הניידת להשתמש באייפוד.
מבדיקה זריזה שביצעתי באינטרנט התוכנה היחידה שעושה היום VIDEO CALLS היא FRING -
תוכנה שמאפשרת שיחות וידאו כאשר הלקוח בצד השני הוא סקייפ ווידאו.
התוכנה אינה יציבה בעליל וקשה לומר שהיא מספקת את הסחורה.
סקייפ לאייפוד אינו מאפשר שיחות וידאו לצערי.. אולי סקייפ לאייפד כן מאפשר? מישהו יודע? אני בספק..
האם למישהו יש רעיון כיצד ניתן להתגבר על המכשול - ביצוע שיחות וידאו חד כיווניות - כאשר הווידאו משודר לכוון האייפוד ?
דרוש פתרון יציב עם עדיפות לשיחה ללא צורך במענה בצד של התינוק (הוא עדיין מתקשה לענות לשיחות וידאו ..) - אגב בסקייפ ניתן לבחור באפשרות מענה אוטומאטי עם ווידאו..
תודה !
אני מעוניין להפוך את האייפוד טאץ שלי לבייבי מוניטור
למי שלא מכיר - בייבי מוניטור מורכב משני חלקים - מצלמה המצלמת את התינוק בזמן שהוא ישן (או ער)
ויחידה ניידת איתה אפשר לטייל ולראות את התינוק בלייב סטרימינג. כך ניתן לטייל בבית מבלי לדאוג שלא שומעים את התינוק שהתעורר וצריך צומי
כעקרון ישנם מכשירים יעודיים המספקים את הסחורה - לא זולים במיוחד וגם הטווח שלהם מוגבל מאד.
אני מעוניין לבצע את הפעולה בעזרת IPOD TOUCH ואינטרנט אלחוטי.
בצד הקבוע להתקין מצלמת אינטרנט המחוברת למחשב PC - ובתור היחידה הניידת להשתמש באייפוד.
מבדיקה זריזה שביצעתי באינטרנט התוכנה היחידה שעושה היום VIDEO CALLS היא FRING -
תוכנה שמאפשרת שיחות וידאו כאשר הלקוח בצד השני הוא סקייפ ווידאו.
התוכנה אינה יציבה בעליל וקשה לומר שהיא מספקת את הסחורה.
סקייפ לאייפוד אינו מאפשר שיחות וידאו לצערי.. אולי סקייפ לאייפד כן מאפשר? מישהו יודע? אני בספק..
האם למישהו יש רעיון כיצד ניתן להתגבר על המכשול - ביצוע שיחות וידאו חד כיווניות - כאשר הווידאו משודר לכוון האייפוד ?
דרוש פתרון יציב עם עדיפות לשיחה ללא צורך במענה בצד של התינוק (הוא עדיין מתקשה לענות לשיחות וידאו ..) - אגב בסקייפ ניתן לבחור באפשרות מענה אוטומאטי עם ווידאו..
תודה !
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
האם בצד של התינוק יש בכלל מצלמת רשת שמחוברת למחשב ?
בכל מקרה, יש לך את jumi. לא בטוח אם עובד על אייפוד אבל על אייפון עובד.
בכל מקרה, יש לך את jumi. לא בטוח אם עובד על אייפוד אבל על אייפון עובד.
אלי חבוש
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
חבל על המאמץ.
קנה כזה וזהו - http://www.2p-video-monitoring.com/hebrew/
מיועד לזה ויעשה את העבודה הרבה יותר טוב ואמין.
ואם יקר יש מכשיר לא רע בכלל ב 100$ בדיוטי פרי שנמכר על ידי באג.
ואם יקר יש מכשיר לא רע בכלל ב 100$ בדיוטי פרי שנמכר על ידי באג.
שי
זה באמת אחלה מכשיר - אך לצערי הוא לא נמכר יותר על ידי באג.. לא בארץ ולא בדיוטיShayosef כתב:חבל על המאמץ.
ואם יקר יש מכשיר לא רע בכלל ב 100$ בדיוטי פרי שנמכר על ידי באג....
אחרי שניסיתי לקנות אותו 3 פעמים בחודש האחרון בדיוטי פרי התייאשתי - ובטלפון אמרו שלא יביאו אותו יותר..
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אני דווקא לא אוהב את המכשירים הללו. הם עובדים ב RF בדרך כלל ולא מסוגים להוציא את הוידאו למקום אחר מלבד ליחידה שלהם עצמה. הדבר די מגביל הן מבחינת המכשיר שאנירוצה להשתמש בו, הן מבחינת מספר הצופים (ואם אני רוצה שגם אשתי תביט בעצמה) והן מבחינת הטווח - במכשירים העובדים על רשת האינטרנט ניתן לצפות בעולל גם מחו"ל ולא רק מהבית.
אם יש את התקציב הזה של 900 ש"ח ויש כבר מכשיר אייפון/אייפוד, הייתי רוכש מצלמת FOSCAM פשוטה שגם היא ניתנת לצידוד, שליטה מכל מכשיר וגם ממחשב, אלחוטית וכו'.
הסטאפ הזה יתן פיתרון טוב יותר לטעמי ובר שינוי - מחר העולל יגדל ותרצה להשתמש במצלמה כמצלמת אבטחה לבית למשל.
אם יש את התקציב הזה של 900 ש"ח ויש כבר מכשיר אייפון/אייפוד, הייתי רוכש מצלמת FOSCAM פשוטה שגם היא ניתנת לצידוד, שליטה מכל מכשיר וגם ממחשב, אלחוטית וכו'.
הסטאפ הזה יתן פיתרון טוב יותר לטעמי ובר שינוי - מחר העולל יגדל ותרצה להשתמש במצלמה כמצלמת אבטחה לבית למשל.
אלי חבוש
מסכים איתך בכל מילה.. - המוצר עובד בRF בתדר 2.4 גיגה ולא ניתן לפענוח ע"י מכשירים סטנדרטיים...- ואגב משבש את פעילות הראוטר הביתי לפי מה שהבנתי - בנוסף הטווח שלו מאד בעייתיEliHaboosh כתב:אני דווקא לא אוהב את המכשירים הללו. הם עובדים ב RF בדרך כלל ולא מסוגים להוציא את הוידאו למקום אחר מלבד ליחידה שלהם עצמה. הדבר די מגביל הן מבחינת המכשיר שאנירוצה להשתמש בו, הן מבחינת מספר הצופים (ואם אני רוצה שגם אשתי תביט בעצמה) והן מבחינת הטווח - במכשירים העובדים על רשת האינטרנט ניתן לצפות בעולל גם מחו"ל ולא רק מהבית.
הסטאפ הזה יתן פיתרון טוב יותר לטעמי ובר שינוי - מחר העולל יגדל ותרצה להשתמש במצלמה כמצלמת אבטחה לבית למשל....
לגבי מצלמת האייפי - חשבתי גם על הפתרון הזה ושאתה מציע גם מצאתי מצלמה לא רעה... אבל הבעיה נשארה אותה בעיה.. איך לממשק אותה עם האייפוד..
אני אנסה את Jumi - ראיתי שיש גם גרסה חינמית.. נחמד
http://www.edigital.co.il/edigital/prod ... ?p_id=4371
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני משתמש בתוכנה שנקראת yawcam שממש טובה לצרכים האלה
היא נותנת כל מיני אופציות, אבל הכי שימושית מביניהן היא לעשות סטרימינג של וידאו גם ברשת ביתית וגם החוצה, היא מקימה אתר שיושב על המחשב ומזרים את הוידאו בג׳אוה
אני משתמש בה כדי לראות מה הכלבים והחתול שלי עושים כשאני לא בבית
החיסרון שלה הוא שהיא לא יכולה להקליט לקובץ, אבל היא כן יכולה לצלם תמונות ולהודיע כשהיא מזהה תמונה
היא נותנת כל מיני אופציות, אבל הכי שימושית מביניהן היא לעשות סטרימינג של וידאו גם ברשת ביתית וגם החוצה, היא מקימה אתר שיושב על המחשב ומזרים את הוידאו בג׳אוה
החיסרון שלה הוא שהיא לא יכולה להקליט לקובץ, אבל היא כן יכולה לצלם תמונות ולהודיע כשהיא מזהה תמונה
I'm not as think as you drunk i am
איך אתה מתחבר לאתר שהיא מקימה כשאתה לא בבית ? עם אייפי סטאטי ?theProfessor כתב:אני משתמש בתוכנה שנקראת yawcam שממש טובה לצרכים האלה
החיסרון שלה הוא שהיא לא יכולה להקליט לקובץ, אבל היא כן יכולה לצלם תמונות ולהודיע כשהיא מזהה תמונה...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
תגידו,
מה לגבי קרינה?
כנראה שעומדים להוציא המלצה להרחקת הבסיסים של הטלפונים האלחוטיים מחדרי השינה, בייחוד של ילדים.
מדברים על ממצאים דומים לאלו של הסלולארים.
כל המוניטורים האלו לא קורנים?
בייחוד שמצלמה ממוקמת קרוב לתינוק ולא בצד השני של החדר כמו מוניטור שהוא רק מיקרופון
מה לגבי קרינה?
כנראה שעומדים להוציא המלצה להרחקת הבסיסים של הטלפונים האלחוטיים מחדרי השינה, בייחוד של ילדים.
מדברים על ממצאים דומים לאלו של הסלולארים.
כל המוניטורים האלו לא קורנים?
בייחוד שמצלמה ממוקמת קרוב לתינוק ולא בצד השני של החדר כמו מוניטור שהוא רק מיקרופון
העם דורש..... כל מיני דברים
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בערך, שמתי בראוטר את הפרטים של dyndns שלי, ועשיתי העברת פורט למחשבinverminx כתב:איך אתה מתחבר לאתר שהיא מקימה כשאתה לא בבית ? עם אייפי סטאטי ?theProfessor כתב:אני משתמש בתוכנה שנקראת yawcam שממש טובה לצרכים האלה
החיסרון שלה הוא שהיא לא יכולה להקליט לקובץ, אבל היא כן יכולה לצלם תמונות ולהודיע כשהיא מזהה תמונה......
אני לא דואג לגבי קרינה, כי זה בסך הכול מצלמת USB פשוטה