פתיחה לסיםפרי על ידי אורנג'
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78795
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5381 פעמים
עד כמה שאני יודע, לפי חוק הם חייבים לעשות את זה.
לדעתי זה בכלל לא משהו שנעשה עם המכשיר שלך. הבעיה היא הרי אקטיבציה של ה-SIM ה "זר" במכשיר. זה נעשה בכלל באימות בין המכשיר, אייטיונז ואפל.
לפי כל הדיווחים, כל המכשירים בארץ מגיעים SIM FREE, ובעצם ננעלים על ידי חברות הסלולר ברגע הרכישה. תהליך הפתיחה אמור להיות מעבר של הודעה בין חברת הסלולר לאפל (לדעתי איידיגיטל בכלל לא קשורים לעניין) שהמכשיר הזה כבר לא נעול לרשת. הם משנים משהו במערכות שלהם שבעצם גורם לזה שכאשר מכניסים סים נפרד, הוא מאושר לשימוש. יתכן שתצטרך פעם אחת לחבר את זה למחשב בשביל לגרום למכשיר להבין שהוא כבר SIM FREE.
לדעתי זה בכלל לא משהו שנעשה עם המכשיר שלך. הבעיה היא הרי אקטיבציה של ה-SIM ה "זר" במכשיר. זה נעשה בכלל באימות בין המכשיר, אייטיונז ואפל.
לפי כל הדיווחים, כל המכשירים בארץ מגיעים SIM FREE, ובעצם ננעלים על ידי חברות הסלולר ברגע הרכישה. תהליך הפתיחה אמור להיות מעבר של הודעה בין חברת הסלולר לאפל (לדעתי איידיגיטל בכלל לא קשורים לעניין) שהמכשיר הזה כבר לא נעול לרשת. הם משנים משהו במערכות שלהם שבעצם גורם לזה שכאשר מכניסים סים נפרד, הוא מאושר לשימוש. יתכן שתצטרך פעם אחת לחבר את זה למחשב בשביל לגרום למכשיר להבין שהוא כבר SIM FREE.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
התהליך פשוט -
אתה מתקשר למוקד הבינלאומי של אורנג' ומבקש לםתוח את המכשיר לסימים זרים.
הם יבקשו את ה IMEI של המכשיר (שאתה יכול לראות דרך הגדרות-->כללי-->אודות).
מרגע זה, הם מתחייבים שתוך מקסימום 7 ימי עבודה יחזרו אליך. הם מעבירים את ה IMEI לאפל (לא לאיידיגיטל), שמחזירה להם אישור (קוד שחרור) שאומר שהמכשיר שלך (מבחינת שרתי אפל) פתוח כ SIMFREE.
אורנג' יחזרו אליך ויגידו לך לסנכרן את המכשיר עם אייטונס - אייטונס יקפיץ לך הודעה שה Iphone has been unlocked.
בשלב זה - בדוק את המכשיר עם סים זר (למשל סלקום או פלאפון) כדי לוודא שזה עבד.
עלות התהליך - 90 ש"ח.
מרגע זה, הם מתחייבים שתוך מקסימום 7 ימי עבודה יחזרו אליך. הם מעבירים את ה IMEI לאפל (לא לאיידיגיטל), שמחזירה להם אישור (קוד שחרור) שאומר שהמכשיר שלך (מבחינת שרתי אפל) פתוח כ SIMFREE.
אורנג' יחזרו אליך ויגידו לך לסנכרן את המכשיר עם אייטונס - אייטונס יקפיץ לך הודעה שה Iphone has been unlocked.
עלות התהליך - 90 ש"ח.
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שאלה קצת אחרת - אני לקוח סלקום, קניתי iPhone ב eBay ואני נורא אשמח לשלם 90 שקל ולגרום לו להיות SIM FREE "לעד" - אפשרי דרך סלקום?uriler כתב:התהליך פשוט -
עלות התהליך - 90 ש"ח....
- oferlaor
- מנהל

- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
נכון - אפל לא יקבלו IMEI של מכשיר שאינו תואם לספק המגיש את הבקשה.nati-va כתב:עופר- נכון הספקים חייבים לתת את השירות- אבל רק כאשר המכשיר נקנה מהם..oferlaor כתב:לפי חוק, כל הספקים בישראל חייבים לתת את השירות הזה....
אם המכשיר מחו"ל לא ניתן (טכנית) לעשות זאת....
- oferlaor
- מנהל

Nissim,
לא עובד. בדוק. יש קוד מיוחד שלפיו הם יכולים לדעת בדיוק מאיפה כל מכשיר הגיע.
בזמנו הכנסתי את האינפורציה שלי לאיזה אתר שהחזיק עותק של מה שהיה אז ה-DATABASE וזה זיהה לא רק שהאייפון שלי דאז הוא איטלקי אלא אמר לי מאיזה ספק זה הגיע ואפילו אמר "SOUTH ITALY"...
לא עובד. בדוק. יש קוד מיוחד שלפיו הם יכולים לדעת בדיוק מאיפה כל מכשיר הגיע.
בזמנו הכנסתי את האינפורציה שלי לאיזה אתר שהחזיק עותק של מה שהיה אז ה-DATABASE וזה זיהה לא רק שהאייפון שלי דאז הוא איטלקי אלא אמר לי מאיזה ספק זה הגיע ואפילו אמר "SOUTH ITALY"...