תמיד יש מה ללמוד 33 ושליש
אחרי ההתנסות המגניבה לגמרי בקליה במכשיר פופקורן, אמרתי לעצמי - קליה של5 דקות, כהה רצח, וטעים
חוצמזה זכרתי שקליית הנסיון בחביתוש אצל אבגי, 10 דקות על הגז ודי כהה, יצאה מצויינת
לעומת 14 דק לפיצוץ ראשון עד היום...
אז לאחרונה התחלתי לקלות כמות גדולה יותר בחביתוש ובחום גבוהה יותר משמעותית. חוצמזה, הכנסתי וו מתכת פנימה לערבוב יעיל.
פיצוץ ראשון 8-9 דק', סיום קליה באזור ה 12
בינתיים התוצאות טובות ואחידות אבל מוקדם לחוות דיעה חד משמעית. מה שכן, זה מקצר מאוד את הקליה וזה יתרון גדול
צריך לנסות חום גבוה עוד יותר ונראה לאן זה יזרום
חוצמזה זכרתי שקליית הנסיון בחביתוש אצל אבגי, 10 דקות על הגז ודי כהה, יצאה מצויינת
לעומת 14 דק לפיצוץ ראשון עד היום...
אז לאחרונה התחלתי לקלות כמות גדולה יותר בחביתוש ובחום גבוהה יותר משמעותית. חוצמזה, הכנסתי וו מתכת פנימה לערבוב יעיל.
פיצוץ ראשון 8-9 דק', סיום קליה באזור ה 12
בינתיים התוצאות טובות ואחידות אבל מוקדם לחוות דיעה חד משמעית. מה שכן, זה מקצר מאוד את הקליה וזה יתרון גדול
צריך לנסות חום גבוה עוד יותר ונראה לאן זה יזרום
moti_r כתב:תגיד, יש לנו מושג לאיזו טמפ' מגיעים הפולים בתוך החביתוש?
ניסית פעם לדחוף איזה PROBE?...
בדקתי מספר פעמים וזה מגיע לאזור 220 מעלות כאשר אני קולה 300 גרם ועל עוצמת גז גבוהה בכירה ניידת.
הוא מגיע לחום הזה אחרי כ-9 דקות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איך מדדת? עם מד חום לייזר מבחוץ? או ששמת מדחום על הפולים בפנים?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אי אפשר פשוט לדחוף אצבע לתוך החביתוש, לבחוש אותה היטב בפנים, להוציא ולהשוות את דרגת הכוויה לקטלוג צבעים שמכינים מראש?hosq כתב:מאיפה משיגים?...
חשבתי שאתם, החביתושים, אוהבים לעשות הכל באופן ידני...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
קודם תקעתי קליה כהה לפנים, 250 גרם אולי יותר, להבה כמעט גבוהה, 9 דק פיצוץ ראשון, פוף בעשר וחצי, עצירה בתוך פיצוץ שני 14 דק'
עם הוו מתכת בפנים (פשוט יריתי בכל החזיתות - כל טריק שאני מכיר!). יצא אחיד מאוד, ממש יפה, קצת מנצנץ. תענוג!! עוד שבוע - הטעם ידבר.
עם הוו מתכת בפנים (פשוט יריתי בכל החזיתות - כל טריק שאני מכיר!). יצא אחיד מאוד, ממש יפה, קצת מנצנץ. תענוג!! עוד שבוע - הטעם ידבר.
what's next?