גרסת אייפון חדשה בעוד יומיים! היכונו ל OS4
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
זה לא ממש טיפוסי לאפל ובהחלט לא טיפוסי לעולם התקשורת הטכנולוגי - אפל מתכוונים להכריז כבר ביום חמישי הזה על גרסת מערכת ההפעלה החדשה שלה - OS4 לאייפון שהוא מועד קרוב מאוד להשקת האייפאד של החברה שנערך שבוע שעבר.
יותר מכך, לא מובן כיצד עד עתה לא היו הדלפות, השערות ושמועות בקשר לאותו אירוע הכרזה ובקשר לתכונות הגרסה החדשה.
כידוע, הגרסה הנוכחית היא גרסה 3X, מה שאומר שגרסה 4 אמורה לתת קפיצה מורגשת ואולי ג משמעותית בין הגרסאות. מעניין יהיהלדעת גם האם תתמוך החברה במכשירים קודמים כגון ה 3G או לא.
אנחנו אמנם יכולים לקוות, אבל ככל הנראה המערכת החדשה לא תושק ממש באירוע, אלא על פי הפרסומים השונים נקבל רק טעימה ממה שאנחנו עתידים לראות.
האירוע יתרחש ביום חמישי הקרוב, בשעה 20:00 (שעון ישראל) ואנו נדווח כאן.
יותר מכך, לא מובן כיצד עד עתה לא היו הדלפות, השערות ושמועות בקשר לאותו אירוע הכרזה ובקשר לתכונות הגרסה החדשה.
כידוע, הגרסה הנוכחית היא גרסה 3X, מה שאומר שגרסה 4 אמורה לתת קפיצה מורגשת ואולי ג משמעותית בין הגרסאות. מעניין יהיהלדעת גם האם תתמוך החברה במכשירים קודמים כגון ה 3G או לא.
אנחנו אמנם יכולים לקוות, אבל ככל הנראה המערכת החדשה לא תושק ממש באירוע, אלא על פי הפרסומים השונים נקבל רק טעימה ממה שאנחנו עתידים לראות.
האירוע יתרחש ביום חמישי הקרוב, בשעה 20:00 (שעון ישראל) ואנו נדווח כאן.
אלי חבוש
על פי מה שהבנתי מדובר בהצצה לראות איך תראה המערכת ומדובר בסוג של "בטא" (ראה ניק) ככה שלא תראה ותרגיש סופית המערכת. את המערכת אני משער שיציגו וישחררו בסופו של דבר בהשקת מוצר ה-דגל "הישן" שמוביל כיום את החברה והוא האייפון. אני מאוד מקווה שאפל לא תנקוט בגישה הידועה שלהם- רוצים לשדרג? שלמו 10 דולר ותבלו! (כמובן שכמו שאפל אוהבת כנראה האייפון האחרון והאייפאד לא ישלמו את המחיר, אך זה בגדר השערות.. ).
כל שנותר זה להמתין ולחכות לראות מה ישימו לנו בגרסה 4 שכמו שעברתי בטח תקבל עוד תוספות לאחר "ההצצה" הזו ועד להשקה של האייפון הבא.
כל שנותר זה להמתין ולחכות לראות מה ישימו לנו בגרסה 4 שכמו שעברתי בטח תקבל עוד תוספות לאחר "ההצצה" הזו ועד להשקה של האייפון הבא.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי הם יכריזו על זה ומיד יציעו גירסאת BETA עבור מפתחים.
אני מהמר שהגרסא הסופית תהיה ביוני - במקביל להשקת האייפון הרביעי.
אני מהמר שהגרסא הסופית תהיה ביוני - במקביל להשקת האייפון הרביעי.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כתבתי:Beta כתב:על פי מה שהבנתי מדובר בהצצה לראות איך תראה המערכת ומדובר בסוג של "בטא" (ראה ניק) ככה שלא תראה ותרגיש סופית המערכת. את המערכת אני משער שיציגו וישחררו בסופו של דבר בהשקת מוצר ה-דגל "הישן" שמוביל כיום את החברה והוא האייפון. אני מאוד מקווה שאפל לא תנקוט בגישה הידועה שלהם- רוצים לשדרג? שלמו 10 דולר ותבלו! (כמובן שכמו שאפל אוהבת כנראה האייפון האחרון והאייפאד לא ישלמו את המחיר, אך זה בגדר השערות.. ).
כל שנותר זה להמתין ולחכות לראות מה ישימו לנו בגרסה 4 שכמו שעברתי בטח תקבל עוד תוספות לאחר "ההצצה" הזו ועד להשקה של האייפון הבא....
"נקבל רק טעימה ממה שאנחנו עתידים לראות. "
ובמילים שאפל השתמשה בהן sneak peek
בטק-קראנץ רצו כמה שמועות בחודשים האחרונים. הידיעה האחרונה בנושא מציינת כי לפי רב סרן שמועתי יכולת מולטי-טאסקינג תכלל במערכת ההפעלה החדשה. ונאמר אמן...EliHaboosh כתב: יותר מכך, לא מובן כיצד עד עתה לא היו הדלפות, השערות ושמועות בקשר לאותו אירוע הכרזה ובקשר לתכונות הגרסה החדשה....
http://techcrunch.com/2010/04/05/apple- ... -thursday/
בתגובות אנשים זרקו לאוויר גם תמיכה ב-HD וכו'
- oferlaor
- מנהל

קשה לי להאמין, במכשיר הבא סביר להניח שנקבל הקלטת וידאו 720P וצפיה בתכנים כאלה.
טכנולוגית ה-3GS יכול לעשות זאת (הוא גם יודע לשדר FM, אבל זה לא יקרה...)
טכנולוגית ה-3GS יכול לעשות זאת (הוא גם יודע לשדר FM, אבל זה לא יקרה...)
http://www.gsm-israel.co.il/news_page.asp?news_id=296
עוד פרטים על הגירסה הקרובה.
גולת הכותרת - שיחות וידאו ומולטי-טאסקינג.
עוד פרטים על הגירסה הקרובה.
גולת הכותרת - שיחות וידאו ומולטי-טאסקינג.
- oferlaor
- מנהל

sam22,
מול מחשב למשל זה ממש נחמד. אני למשל מאוד הייתי שמח לעשות CHAT מול סקייפ ולהראות לאנשים איפה אני נמצא.
בזמנו אני זוכר שמרטין עשה עבודה בשביל החברה שלי, הגיע לאיזה חור ושידר לנו מהסלולרי בלייב תמונות של ציוד שאי אפשר היה אחרת להגיע אליו ולהסביר איך לתקן אותו...
זה אמנם לא אידאלי, אבל אם זה יקרה, זה רק יוכיח לכולם כמה האייפון הבא עם המצלמה הקדמית זה דבר הכרחי לרכישה
מול מחשב למשל זה ממש נחמד. אני למשל מאוד הייתי שמח לעשות CHAT מול סקייפ ולהראות לאנשים איפה אני נמצא.
בזמנו אני זוכר שמרטין עשה עבודה בשביל החברה שלי, הגיע לאיזה חור ושידר לנו מהסלולרי בלייב תמונות של ציוד שאי אפשר היה אחרת להגיע אליו ולהסביר איך לתקן אותו...
זה אמנם לא אידאלי, אבל אם זה יקרה, זה רק יוכיח לכולם כמה האייפון הבא עם המצלמה הקדמית זה דבר הכרחי לרכישה
בדיוק כמו שעופר אמר.
כרגע ניתן יהיה להשתמש רק במצלמה האחורית לנושא השיחות (בהנחה ואכן יהיו - זו עדיין בגדר השערה)
ובשלב מאוחר יותר - כלומר כשיצא ה iPhone HD, הוא כנראה כבר יגיע עם מצלמה קדמית בנוסף.
מחר נהיה יותר חכמים...
כרגע ניתן יהיה להשתמש רק במצלמה האחורית לנושא השיחות (בהנחה ואכן יהיו - זו עדיין בגדר השערה)
ובשלב מאוחר יותר - כלומר כשיצא ה iPhone HD, הוא כנראה כבר יגיע עם מצלמה קדמית בנוסף.
מחר נהיה יותר חכמים...