Dock מקורי ונרתיק וולקן
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
התחדשתי בiphone 3GS ועכשיו אני מבזבז כמו כולם כסף על אביזרים לא נחוצים כי זה כיף.
דבר ראשון קניתי נרתיק של SWITCHEASY דגם VULCAN. אני רוצה לדעת האם הוא יכנס לתוך DOCK מקורי של APPLE?
חוץ מזה מישהו יכול להמליץ על זרוע לרכב, גם שם שוב דרושה תושבת שהמכשיר יוכל להיכנס עם הנרתיק.
למישהו יצא להתנסות עם ה-IGO? אני שוקל לרכוש אותה.
תודה.
דבר ראשון קניתי נרתיק של SWITCHEASY דגם VULCAN. אני רוצה לדעת האם הוא יכנס לתוך DOCK מקורי של APPLE?
חוץ מזה מישהו יכול להמליץ על זרוע לרכב, גם שם שוב דרושה תושבת שהמכשיר יוכל להיכנס עם הנרתיק.
למישהו יצא להתנסות עם ה-IGO? אני שוקל לרכוש אותה.
תודה.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
האייגו די טובה. קצת עמוסה למדי ואין דיווחי תנועה כמו בוויז אבל עדיין נותנת פתרון ראוי. אהבתי שם את שלטי ההכוונה בכבישים המהירים כמו בטומטום.
לגבי עריסה לרכב - אני משתמש במעמד אוניברסלי שנצמד למכשיר כך שגם עם כיסוי אין בעיה
לגבי עריסה לרכב - אני משתמש במעמד אוניברסלי שנצמד למכשיר כך שגם עם כיסוי אין בעיה
אלי חבוש
זרוע - אפשר לקנות זול ב dealextreme.com היו לי כמה נסיונות טובים עם זרועות באזור ה 9 דולר
יש בארץ יקרות וטובות בחנויות גאדג'טים כמו בסנטר (HANDY).
DOCK לא צריך מקורי יש ב EBAY בכ 5 דולר כולל משלוח חיקוי שעושה את העבודה.
שח
שח
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

אשמח ללינק ממוכר שקנית ממנו.שח_מט כתב:זרוע - אפשר לקנות זול ב dealextreme.com היו לי כמה נסיונות טובים עם זרועות באזור ה 9 דולר
שח...
האם יש לך נרתיק והצלחת להכניס אותו לתוך ה-DOCK?
קניתי מ artmall88 ב EBAYnadavya כתב:אשמח ללינק ממוכר שקנית ממנו.שח_מט כתב:זרוע - אפשר לקנות זול ב dealextreme.com היו לי כמה נסיונות טובים עם זרועות באזור ה 9 דולר
שח...
האם יש לך נרתיק והצלחת להכניס אותו לתוך ה-DOCK?...
לדעתי כל חיפוש של DOCK תסנן לפי מחיר + משלוח לישראל ותקבל כמה סינים שימכרו לך סביב 5 דולר
האיפון לא נכנס עם כיסוי ל DOCK
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

מצאתי את הזרוע הבאה:
http://www.morph-fx.com/webs/WindowMountKit.html
מחכה לתשובה מהיצרן האם המכשיר נכנס עם כיסוי, אם כן זה נראה ממש טוב, בנוסף המחיר כולל משלוח (20$) הוא לא יקר בהנחה שהזרוע כל כך איכותית כפי
שקראתי.
מחכה לתשובה מהיצרן האם המכשיר נכנס עם כיסוי, אם כן זה נראה ממש טוב, בנוסף המחיר כולל משלוח (20$) הוא לא יקר בהנחה שהזרוע כל כך איכותית כפי
שקראתי.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
נראה מעולהnadavya כתב:מצאתי את הזרוע הבאה:
שקראתי....
ההזמנה מהאתר הזה או ממקום אחר?