אשמח לקבל תגובות מחברי הפורום על גרסה חינמית ללימוד אוצר מילים פסיכומטרי

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

העלינו לאייפון משחק "לחימה" ללימוד אוצר מילים לפסיכומטרי.

באמצעות לחיצה על הצוללת הרלוונטית, עליכם "להטביע" את הצוללת עם הפירוש המתאים לביטוי עליו נשאלתם.
לרשותכם 5 בלוני חמצן ולאחר כל טעות, יהיה לכם פחות בלון חמצן ויהיה עליכם לנער את המכשיר (IPOD / IPHONE), כדי להמשיך.

http://app-store.appspot.com/?url=http% ... ockup_r1c1

בכל מקרה, זו גרסת בטא ובהתאם להערות והארות - ניתן יהיה לעשות שינויים לגרסה המוגמרת.

תודה מראש :pizza:
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

avicali
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

טוב, אז קודם כל זה רעיון נחמד מאוד לאפליקציה ומקווה שתצליחו (Y)

לגבי האפליקציה, וזו דעתי בלבד,
* הממשק והגרפיקה סבירים, מה שאמור להספיק אולי לאפליקציה שמטרתה היא לימוד פסיכומטרי אבל כיוון שזה חצי משחק וחצי אפליקצית לימוד, אז אפשר אולי קצת יותר להשקיע.
* פרט לדרגת הקושי הכי קשה (שבה הצוללות נעות מהר יחסית), בכל התחלה של שאלה לוקח לצוללות קצת זמן לצאת החוצה ואני כבר ממש מחכה לראות את התשובות וזה קצת מעצבן ומבזבז את הזמן. צריך לחשוב אולי על אפשרות שבה נקודת היציאה של הצוללות תהיה כאשר כבר מההתחלה רואים את כל התשובות עליהן.
* לגבי השקשוק של המכשיר כדי לעבור לשאלה הבאה, לדעתי צריך להוסיף גם אפשרות של נגיעה במסך בשביל לעבור אל השאלה הבאה כי לא כולם בעניין של שקשוק. אני הייתי מעדיף נגיעה במסך.
* אהבתי שאפשר לראות בסוף את התשובות הנכונות לטעויות (חשוב, מן הסתם). אני חושב שזה יהיה מצוין אם התשובה הנכונה (במקרה של טעות) תופיע גם ברגע שבו נעשתה הטעות, וגם בסוף. נראה לי שברגע שאתה טועה ואתה מיד רואה את התשובה הנכונה אז זה גם קליט יותר וגם מספק מידית את הסקרנות של "מה לעזאזל היא התשובה הנכונה?!".

זהו,
שיהיה בהצלחה!

theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

תודה על ההערות

שליחה #3 

avicali. בהחלט יילקחו בחשבון וחלקן בוודאות ייושם בסבב התיקונים.
תודה והבירה הזו בשבילך (b)
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

avicali
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

בכיף!
תודה על הבירה, אבל אני יותר בעניין של :לאטה: (אני גם קצת פעיל בפורום הקפה שיש כאן באתר).

שמחתי לעזור ושיהיה בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”