מוטורולה הכריזה על Motorola i1, טלפון אנדרואיד ראשון בטכנולוגית IDEN
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
חברת מוטורולה וחברת התקשורת האמריקאית Sprint הכריזו בכנס CTIA על מכשיר ה- Motorola i1, טלפון אנדרואיד הראשון בעולם מבוסס IDEN אשר ישווק בארה"ב החל מקיץ 2010.
ה- Motorola i1 הוא המכשיר IDEN הראשון עם תכונות של סמארטפון חדיש, מערכת הפעלה אנדרואיד 1.5 הכולל מסך מגע 3.1 אינץ, רשת אלחוטית, Bluetooth, דפדפן אופרה מיני 5 התומך בפלאש בגרסה 8, מצלמת 5 מגה פיקסל, זום דיגיטלי X4 ופלאש, ניתן לצלם וידאו בפורמט H.263, H.264, WMV. חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון מסוג MicroSD עד נפח של 32 GB.
גודל המכשיר: 58 מ"מ על 118 מ"מ על 12.8 מ"מ ובמשקל של 131.26 גרם.
למכשיר גם כמה תכונות עסקיות בסיסיות כגון האפשרות לסנכרון ולצפייה במסמכי Word ו- Power Point.
מוטורולה אף שידרגה את חווית ה- push-to-talk על ידי כך שהיא מאפשרת לראות מי המתקשר תוך כדי עבודה עם היישומים השונים של המכשיר.
IDEN הנה טכנולוגיה לתקשורת אלחוטית ניידת, אשר פותחה על ידי מוטורולה המאפשרת שילוב תכונות של מכשיר קשר (push-to-talk) ושל טלפון סלולארי.
עדיין לא פורסם המחיר של ה- Motorola i1
בישראל חברת מירס משווקת מכשירים בטכנולוגית EDEN וסביר להניח שמכשיר ה- Motorola i1 יתווסף לסל מוצריה ועכשיו נותר לחכות מתי הוא יגיע .
ה- Motorola i1 הוא המכשיר IDEN הראשון עם תכונות של סמארטפון חדיש, מערכת הפעלה אנדרואיד 1.5 הכולל מסך מגע 3.1 אינץ, רשת אלחוטית, Bluetooth, דפדפן אופרה מיני 5 התומך בפלאש בגרסה 8, מצלמת 5 מגה פיקסל, זום דיגיטלי X4 ופלאש, ניתן לצלם וידאו בפורמט H.263, H.264, WMV. חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון מסוג MicroSD עד נפח של 32 GB.
גודל המכשיר: 58 מ"מ על 118 מ"מ על 12.8 מ"מ ובמשקל של 131.26 גרם.
למכשיר גם כמה תכונות עסקיות בסיסיות כגון האפשרות לסנכרון ולצפייה במסמכי Word ו- Power Point.
מוטורולה אף שידרגה את חווית ה- push-to-talk על ידי כך שהיא מאפשרת לראות מי המתקשר תוך כדי עבודה עם היישומים השונים של המכשיר.
IDEN הנה טכנולוגיה לתקשורת אלחוטית ניידת, אשר פותחה על ידי מוטורולה המאפשרת שילוב תכונות של מכשיר קשר (push-to-talk) ושל טלפון סלולארי.
עדיין לא פורסם המחיר של ה- Motorola i1
בישראל חברת מירס משווקת מכשירים בטכנולוגית EDEN וסביר להניח שמכשיר ה- Motorola i1 יתווסף לסל מוצריה ועכשיו נותר לחכות מתי הוא יגיע .
-
- Motorola i1
צבי וורובל
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
zviwr כתב:עם תכונות של סמארטפון חדיש, מערכת הפעלה אנדרואיד 1.5...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כנראה שידוע שהשיטה הזו ייעודית לאנשים שעובדים עם הטלפונים בחוץ ולכן הדרישה למכשירים ה"מגעילים" הללו.
בקרוב אצל אלופי צה"ל?
בקרוב אצל אלופי צה"ל?
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
אני מחויב למירס במסגרת העבודה,פשוט יותר קל לעבוד עם אוקי טוקי.
עבורי זו שמחה סוף סוף סמארטפון
אחרי שנים שאין מכשיר אחד נורמלי אצלם שמסתנכרן עם האטלוק
אבל אני רוצה להגיד לכם שהמכשירים שלהם ממש חזקים ועמידים
עבורי זו שמחה סוף סוף סמארטפון
אחרי שנים שאין מכשיר אחד נורמלי אצלם שמסתנכרן עם האטלוק
אבל אני רוצה להגיד לכם שהמכשירים שלהם ממש חזקים ועמידים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
חיים
Military Spec 810F for blowing rain, dust, shock vibration, temperature extremes, low pressure, salt fog, humidity and solar radiation
מכשיר זה עמיד מאד, בעל תמיכה מלאה בתקן ההקשחה Mil Std 810Fאבל אני רוצה להגיד לכם שהמכשירים שלהם ממש חזקים ועמידים...
Military Spec 810F for blowing rain, dust, shock vibration, temperature extremes, low pressure, salt fog, humidity and solar radiation
צבי וורובל
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
גם המכשיר הנוככי (I9)שלי שרד את התקן של הבנות שלי. 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784