שרשור התוכנות המומלצות לבעלי אייפונים שהם לא JAILBREAK
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עברתי ל-3GS השבת, המכשיר עם גירסת תוכנה 3.1.3 ובטעות חמורה מאוד, שידרגתי את המודם לגירסה שלא מאפשרת לעשות לו JAILBREAK.
אני מתגעגע ל-3 תוכנות בלבד מ-CYDIA:
- BITE SMS
- LOCK SCREEN INFO
- SBSettings
עם כל השאר אפשר להסתדר (לרכוש).
למעשה הפוסט הזה פונה לכל אלו שרכשו אייפון מהספקיות סלולר בארץ.
מה יש לכם עליו? (בין אם זה חינם או בתשלום).
נ.ב, הוא טיל בליסטי אל מול ה-3G וזה פשוט תענוג לעבוד ככה שלא צריך לחכות לדברים שיעלו....
אני מתגעגע ל-3 תוכנות בלבד מ-CYDIA:
- BITE SMS
- LOCK SCREEN INFO
- SBSettings
עם כל השאר אפשר להסתדר (לרכוש).
למעשה הפוסט הזה פונה לכל אלו שרכשו אייפון מהספקיות סלולר בארץ.
מה יש לכם עליו? (בין אם זה חינם או בתשלום).
נ.ב, הוא טיל בליסטי אל מול ה-3G וזה פשוט תענוג לעבוד ככה שלא צריך לחכות לדברים שיעלו....
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ואללה, שאלה טובה.
אני מניח שבכל התחומים, אבל נניח שבמשחקים המצב יותר קל - מנסים את גירסת ה-LITE ואם מוצא חן, קונים את הגירסא המלאה.
אני מחפש יותר בעיניין של מידע.
דבר נוסף שחסר לי זה סימון של SMS, שיחות ומיילים שמחכים לי בסטטוס בר (ליד מצב הסוללה) ככה אני יודע אם יש לי דברים שפיספסתי מבלי לפתוח את הטלפון.
אני מניח שבכל התחומים, אבל נניח שבמשחקים המצב יותר קל - מנסים את גירסת ה-LITE ואם מוצא חן, קונים את הגירסא המלאה.
אני מחפש יותר בעיניין של מידע.
דבר נוסף שחסר לי זה סימון של SMS, שיחות ומיילים שמחכים לי בסטטוס בר (ליד מצב הסוללה) ככה אני יודע אם יש לי דברים שפיספסתי מבלי לפתוח את הטלפון.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
תתחדש!
אני עדיין עם ה-3G אבל יצא לי כבר לעבוד (כלומר לפרוץ
) כמה כאלה והם באמת מטוסים!
לגבי האפליקציות, יש לי כמה חינמיות שלדעתי חייב אותם בכל מכשיר:
Waze
Facebook
Paper toss - משחק נחמד וממכר.
Morfix - מילון.
Visual radio- אפליקצית רדיו ישראלית שמאפשרת לשמוע רדיו, לראות את שם השיר שמתנגן כרגע וגם את המילים של השיר.
Parkit - תוכנה חדשה שמאפשרת לך לדעת על חניות פנויות או שהתפנו זה הרגע במקומות מסוימים ולתפוס אותן. הנהגים עצמם מדווחים על החניות הפנויות ומקבלים ככה ניקוד שאני לא יודע כרגע מה המטרה שלו.
גאו מניה - אפליקציה שזכתה בתחרות פיתוח אפליקציות של חברת "פלאפון" ובה אתה צריך להפגין ידע על הגלובוס ולהצביע תוך זמן קצוב על העיר המבוקשת. אני מאוד אוהב אותה כי אני אוהב לדעת היכן נמצאת כל מדינה/עיר על הגלובוס וככה אני גם לומד על מקומות שאני לא מכיר.
יש עוד כמה אבל אלה הכי שימושיות אצלי, חלקן יותר, חלקן פחות.
אפליקציות בתשלום:
iSmart Dialer - של יניב דנן. זו אחלה אפליקציה שמתלבשת על החייגן ומאפשרת לחפש אנשי קשר דרך האותיות שיש בחייגן עצמו. מאוד מומלץ!
UNO - משחק הטאקי הידוע!
LogMeIn - אפליקציה (יקרה) של האתר הידוע שמאפשרת התחברות למחשבים דרך האייפון. מאוד שימושית לי.
iGO - ממשק מעולה ובאמת שהיא אחלה אפליקציה. אגב, לדעתי, בגלל המחיר היקר, Waze נותנת אחלה חלופה וגם מאפשרת לקבל מידע בזמן אמת על פקקים בדרך.
HoldEm - כבר צברתי משהו כמו 30 מיליון דולר. אחלה משחק!
המכשיר עוד מלא בלא מעט שטויות לא ממש שימושיות שאני לא מוצא לנכון לכתוב עליהן.
זה אחלה שרשור, אשמח לשמוע על אפליציות שימושיות שאין לי.
תהנה.
אני עדיין עם ה-3G אבל יצא לי כבר לעבוד (כלומר לפרוץ
לגבי האפליקציות, יש לי כמה חינמיות שלדעתי חייב אותם בכל מכשיר:
Waze
Paper toss - משחק נחמד וממכר.
Morfix - מילון.
Visual radio- אפליקצית רדיו ישראלית שמאפשרת לשמוע רדיו, לראות את שם השיר שמתנגן כרגע וגם את המילים של השיר.
Parkit - תוכנה חדשה שמאפשרת לך לדעת על חניות פנויות או שהתפנו זה הרגע במקומות מסוימים ולתפוס אותן. הנהגים עצמם מדווחים על החניות הפנויות ומקבלים ככה ניקוד שאני לא יודע כרגע מה המטרה שלו.
גאו מניה - אפליקציה שזכתה בתחרות פיתוח אפליקציות של חברת "פלאפון" ובה אתה צריך להפגין ידע על הגלובוס ולהצביע תוך זמן קצוב על העיר המבוקשת. אני מאוד אוהב אותה כי אני אוהב לדעת היכן נמצאת כל מדינה/עיר על הגלובוס וככה אני גם לומד על מקומות שאני לא מכיר.
יש עוד כמה אבל אלה הכי שימושיות אצלי, חלקן יותר, חלקן פחות.
אפליקציות בתשלום:
iSmart Dialer - של יניב דנן. זו אחלה אפליקציה שמתלבשת על החייגן ומאפשרת לחפש אנשי קשר דרך האותיות שיש בחייגן עצמו. מאוד מומלץ!
UNO - משחק הטאקי הידוע!
LogMeIn - אפליקציה (יקרה) של האתר הידוע שמאפשרת התחברות למחשבים דרך האייפון. מאוד שימושית לי.
iGO - ממשק מעולה ובאמת שהיא אחלה אפליקציה. אגב, לדעתי, בגלל המחיר היקר, Waze נותנת אחלה חלופה וגם מאפשרת לקבל מידע בזמן אמת על פקקים בדרך.
HoldEm - כבר צברתי משהו כמו 30 מיליון דולר. אחלה משחק!
המכשיר עוד מלא בלא מעט שטויות לא ממש שימושיות שאני לא מוצא לנכון לכתוב עליהן.
זה אחלה שרשור, אשמח לשמוע על אפליציות שימושיות שאין לי.
תהנה.