איפה אתם מבוטחים?
רציתי בבקשה לשמוע באיזה חברות אתם מבוטחים ואם אפשר לציין את מידת שביעות הרצון שלכם.
ביטוח כלי רכב
ביטוח דירה
ביטוח חיים
השאלה כמובן לא נשאלת סתם, אלא בשביל לחדש פוליסות אבל הלכתי לאיבוד..
תודה מראש..
ביטוח כלי רכב
ביטוח דירה
ביטוח חיים
השאלה כמובן לא נשאלת סתם, אלא בשביל לחדש פוליסות אבל הלכתי לאיבוד..
תודה מראש..
Nba,
את השאלה אתה צריך להפנות אך ורק לאנשים שהיה להם מקרה ביטוח.
רוב האנשים, למזלינו, אין להם מקרי ביטוח. חוויות קניית הביטוח וחידושי הפוליסה לא רלוונטיות.
את הרכב, אני אישית מבטח אצל סוכן , שטיפל לי בעבר במקרה גניבה, בצורה טובה.
הייתה תקופה שאת מבנה הבית עשיתי בAIG כי היו זולים יותר והנחתי שמטיפול בבעיות מבנה (שהרבה יותר נדירות מגניבות ותאונות של מכונית) יהיה קשה להתחמק. זה אף פעם לא נבחן, אבל בAIG יש תופעה של פרמיות זוחלות למעלה כל שנה בשיטת המצליח (אם אתה מאיים לעזוב הן יורדות חזרה).
בשלב מסוים גיליתי שאותו סוכן כבר מציע מחירים לא יותר יקרים מAIG והחברות הישירות האחרות, והעברתי גם את המבנה אליו.
את השאלה אתה צריך להפנות אך ורק לאנשים שהיה להם מקרה ביטוח.
רוב האנשים, למזלינו, אין להם מקרי ביטוח. חוויות קניית הביטוח וחידושי הפוליסה לא רלוונטיות.
את הרכב, אני אישית מבטח אצל סוכן , שטיפל לי בעבר במקרה גניבה, בצורה טובה.
הייתה תקופה שאת מבנה הבית עשיתי בAIG כי היו זולים יותר והנחתי שמטיפול בבעיות מבנה (שהרבה יותר נדירות מגניבות ותאונות של מכונית) יהיה קשה להתחמק. זה אף פעם לא נבחן, אבל בAIG יש תופעה של פרמיות זוחלות למעלה כל שנה בשיטת המצליח (אם אתה מאיים לעזוב הן יורדות חזרה).
בשלב מסוים גיליתי שאותו סוכן כבר מציע מחירים לא יותר יקרים מAIG והחברות הישירות האחרות, והעברתי גם את המבנה אליו.
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לי אישית למזלי לא היה צורך להתנסות בחווית אמת, אבל אימי הייתה מבוטחת כל חייה אצל אותו סוכן ובפעמיים שהיא באמת הצטרכה שירות ועזרה ממנו מול חברות הביטוח - הנושא תוקתק בורה מעוררת הערכה. בין זה לבין הסיפורים ששומעים כל שני וחמישי על חברות הביטוח - אני אישית מוכן לשלם קצת יותר ושיהיה לי גב בזמן אמת.moco כתב:,
את הרכב, אני אישית מבטח אצל סוכן , שטיפל לי בעבר במקרה גניבה, בצורה טובה....
גם אצלי רוב הביטוחים הם אצל סוכן ( משכנתא , רכב , מבנה ועוד )
בדיוק מאותם סיבות שציונו משאר החברים
אומנם קצת יותר יקר אבל ברגע האמת אני יודע שהיה למי לפנות
גילוי נאות מדובר בחבר ילידות שלי
אם אתה רוצה שלח לי בפרטי ואקשר בניכם
בדיוק מאותם סיבות שציונו משאר החברים
אומנם קצת יותר יקר אבל ברגע האמת אני יודע שהיה למי לפנות
גילוי נאות מדובר בחבר ילידות שלי
אם אתה רוצה שלח לי בפרטי ואקשר בניכם