עדכון איפון מ3.1.2 ל3.1.3
-
Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ערב טוב לכולם.
יש לי איפון 3G לא סים פרי והייתי מעוניין לשדרג מ3.1.2 ל3.1.3 במידה ואני יבצע שדרוג הרי משתדרג לי גם המודם והאם קיימת פריצה למודם? בתודה מראש אלכס
יש לי איפון 3G לא סים פרי והייתי מעוניין לשדרג מ3.1.2 ל3.1.3 במידה ואני יבצע שדרוג הרי משתדרג לי גם המודם והאם קיימת פריצה למודם? בתודה מראש אלכס
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
עצה ידידותית.
אל תשדרג!
מה הסיבה שאתה צריך לשדרג? רק בגלל שיש גרסה חדשה?
אם תתעמק בזה, תבין שמלבד תיקון במקלדת יפנית ועוד 2 תיקונים איזוטריים אחרים, אין שום דבר בשדרוג הזה.
חוץ כמובן מהעובדה שאפל שדרגו את המודם, ואם תבצע פריצה לא נכונה תמצא את עצמך עם בלוק במקום מכשיר.
אל תשדרג!
מה הסיבה שאתה צריך לשדרג? רק בגלל שיש גרסה חדשה?
אם תתעמק בזה, תבין שמלבד תיקון במקלדת יפנית ועוד 2 תיקונים איזוטריים אחרים, אין שום דבר בשדרוג הזה.
חוץ כמובן מהעובדה שאפל שדרגו את המודם, ואם תבצע פריצה לא נכונה תמצא את עצמך עם בלוק במקום מכשיר.
-
Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אין לי לחץ לשדרג...ה3.1.2 עובד יופי. פשוט חשבתי אם יש עדכון גרסא אז למה לא? פעם אחת שדרגתי וכתוצאה מזה השתדרג לי המודם וחיכיתי כ3 חודשים עד שיצאה פריצה. אז אני בינתיים אשאר עם ה3.1.2 תודה 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מיותר, עדיף להישאר כעת עם 3.12 עד שנדע אם הגירסא הבאה (ככל הנראה 4.0 היא הגירסא הבאה ולא 3.2) היא משמעותית יותר.
לדעתי היא תכלול קסטומיזציה כלשהי של עמוד ה-LOCK SCREEN ותמיכה כלשהי ב-TASK SWITCHING.
אם זה יקרה, אני עדיין לא בטוח שאני בעצמי אשדרג מהסיבה הפשוטה שיהיה לי כבר קשה להפרד מ-SBSETTINGS...
לדעתי היא תכלול קסטומיזציה כלשהי של עמוד ה-LOCK SCREEN ותמיכה כלשהי ב-TASK SWITCHING.
אם זה יקרה, אני עדיין לא בטוח שאני בעצמי אשדרג מהסיבה הפשוטה שיהיה לי כבר קשה להפרד מ-SBSETTINGS...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים