המיילסטון מגיע לארץ
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הוא מסתדר מצויין כי יש תמיכה ב Active Sync ברמת מערכת ההפעלה אבל היישום מסתמך בעיקר על אפליקציות צד שלישי ואף אחת מהן לא מוצלחת כמו ה Active Sync ב Windows Mobile המקושר ל pocket outlook.
הבעיה שנאלצים להתמודד איתה היא שהסנכרון לא תמיד מתבצע כנגד אפליקציית בררת המחדל של הדואר (פחות חשוב), לוח פגישות (יותר מציק) ואנשי קשר (מאוד מציק) או סנכרון מלא הכולל גם משימות ו notes (מטרד רציני). כך שבהתאם לאפליקציה שמשתמשים בה ניתן להגיע למצבים שבהם הטלפון לא מצליח לזהות מי מאנשי הקשר מחייג אליך כרגע או שלוח הפגישות שלך מתגלה כריק. בעיה נוספת היא שהפעלת Push Mode היא צרכן לא קטן של סוללה ויכולה לרוקן אותה תוך שעות ספורות.
עם הכל אפשר להתמודד עם קצת שכל והשקעה אבל כשמוסיפים גם את התמיכה האפסית בקריאת מסמכי PDF (יש רק קורא אחד נורמלי וגם הוא בתשלום) אז טלפונים מבוססי Android הופכים פתאום הרבה פחות מעניינים למגזר העיסקי.
הבעיה שנאלצים להתמודד איתה היא שהסנכרון לא תמיד מתבצע כנגד אפליקציית בררת המחדל של הדואר (פחות חשוב), לוח פגישות (יותר מציק) ואנשי קשר (מאוד מציק) או סנכרון מלא הכולל גם משימות ו notes (מטרד רציני). כך שבהתאם לאפליקציה שמשתמשים בה ניתן להגיע למצבים שבהם הטלפון לא מצליח לזהות מי מאנשי הקשר מחייג אליך כרגע או שלוח הפגישות שלך מתגלה כריק. בעיה נוספת היא שהפעלת Push Mode היא צרכן לא קטן של סוללה ויכולה לרוקן אותה תוך שעות ספורות.
עם הכל אפשר להתמודד עם קצת שכל והשקעה אבל כשמוסיפים גם את התמיכה האפסית בקריאת מסמכי PDF (יש רק קורא אחד נורמלי וגם הוא בתשלום) אז טלפונים מבוססי Android הופכים פתאום הרבה פחות מעניינים למגזר העיסקי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לי יש את ה i600 שקדם לו והאמת שאפשר להסתדר מצויין עם ה Nexus אם מוכנים להשקיע זמן כדי למצוא את אפליקציית הדואר המתאימה ביותר - כאמור אף אחת אינה מושלמת - ומוכנות נפשית גם לשלם עבורה + תשלום ל dataviz עבור חבילת document to go שהיא ללא ספק אפליקציית התמיכה במסמכי office הטובה ביותר לטלפונים + תמיכה במסמכי PDF.
אבל מה שמתאים לי בזכות היכולות העל טבעיות שלי להתאים כל מכשיר לצרכי הייחודיים אינו בהכרח מתאים לכלל השוק העיסקי, שם צריך אפשרות לפרוס במהירות "צי" טלפונים למערך אנשי מכירות, שירות והנהלה ושכולם יתקשרו באופן רציף ואחיד למשאבי החברה. ואת זה אי אפשר עדיין לעשות עם אנדרואיד.
אבל מה שמתאים לי בזכות היכולות העל טבעיות שלי להתאים כל מכשיר לצרכי הייחודיים אינו בהכרח מתאים לכלל השוק העיסקי, שם צריך אפשרות לפרוס במהירות "צי" טלפונים למערך אנשי מכירות, שירות והנהלה ושכולם יתקשרו באופן רציף ואחיד למשאבי החברה. ואת זה אי אפשר עדיין לעשות עם אנדרואיד.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
המכשיר הוא מכשיר מצויין, כנראה האנדרואיד הטוב ביותר כיום (ביחד עם הנקסוס).
המכשיר ידוע כ-Droid בגרסתו האמריקאית, ובגרסה האירפואית (Milestone) הוא מגיע עם תמיכה ב-Multitouch.
מה שקצת מעצבן זה שוב פעם ההגדרה של אייפון קילר.
המכשיר משווק כבר לא מעט זמן בארה"ב והוא לא קטל שם את האייפון, אין סיבה שפה זה יהיה שונה.
המספרים יפים, אבל עדיין...
המכשיר ידוע כ-Droid בגרסתו האמריקאית, ובגרסה האירפואית (Milestone) הוא מגיע עם תמיכה ב-Multitouch.
מה שקצת מעצבן זה שוב פעם ההגדרה של אייפון קילר.
המכשיר משווק כבר לא מעט זמן בארה"ב והוא לא קטל שם את האייפון, אין סיבה שפה זה יהיה שונה.
המספרים יפים, אבל עדיין...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מה הסידור של העברית?
גם אני חושב שיש כאן הגזמה עם השימוש במונח אייפון קילר.
גם אני חושב שיש כאן הגזמה עם השימוש במונח אייפון קילר.
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
לא ברור לי למה משתמש שהוא לא איש הייטק\עסקים ירצה מקלדת QWERTY ביחד עם מכשיר כזה "גדול"?
עד כמה שאני מבין, קהל היעד משתמש ברובו בEXCHANGE וזו מטרת הטלפון כמכשיר נייד.
הנקסוס בעל חזות "אייפונית" עם הרבה יכולות וקוסם להרבה אנשים. המיילסטון נראה כמו מכשיר אידאלי עם הOS הלא נכונה
עד כמה שאני מבין, קהל היעד משתמש ברובו בEXCHANGE וזו מטרת הטלפון כמכשיר נייד.
הנקסוס בעל חזות "אייפונית" עם הרבה יכולות וקוסם להרבה אנשים. המיילסטון נראה כמו מכשיר אידאלי עם הOS הלא נכונה
72o
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ההגדרות של קהל יעד וייעוד טלפון הן מאוד לא ברורות בישראל (וכנראה שבכל העולם). התלוננתי כבר פעם שספקיות הסלולאר לא יודעות מה זה טלפון לעסקים ומיהם האנשים שמשתמשים בטלפונים לעסקים - כך למשל זכינו לקבל את ה N95 של נוקיה שהוגדר כטלפון לעסקים ומשרד נייד - למרות היכולות הנכות שלו בטיפול במסמכי אופיס, הגמלוניות שלו, זמן הסוללה השערורייתי, הצורך להתקין תוכנה נוספת כדי להתחבר ל Exchange חוסר היכולת לנהל תקשורת SSL , ומנגד דחיפת יישומי ה TV והמצלמה למסך הראשי.
זה גם נכון לגבי לוחות מקשים. אני אישית מסתדר מצויין גם עם מקלדת וירטואלית וקשה למצוא מישהו שהוא יותר ממוקד ממני בנושא עבודה נטו עם הטלפון שלו. דווקא כשראיתי את המקלדת חשבתי שזה טוב למי שמצ'טט הרבה. סה"כ מקלדת זה טוב למי שישתמש בטלפון שלו למטרת של יצירת תוכן ואילו רוב המשתמשים העסקיים צריכים קשר למערכות הדואר בראש וראשונה כצרכני תוכן.
זה גם נכון לגבי לוחות מקשים. אני אישית מסתדר מצויין גם עם מקלדת וירטואלית וקשה למצוא מישהו שהוא יותר ממוקד ממני בנושא עבודה נטו עם הטלפון שלו. דווקא כשראיתי את המקלדת חשבתי שזה טוב למי שמצ'טט הרבה. סה"כ מקלדת זה טוב למי שישתמש בטלפון שלו למטרת של יצירת תוכן ואילו רוב המשתמשים העסקיים צריכים קשר למערכות הדואר בראש וראשונה כצרכני תוכן.