אני רוצה שיגרילו את ה 103 אינטצ' - נראה אותם גבריםjukin כתב:אני לא מבין למה מגרילים פנסוניק 32'?
זו נראית השקה רצינית - תגרילו איזה זד אחד אחד.......
חנות Future בהשקה חגיגית ואתם מוזמנים !
- דור-Future
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
Re: מה עם ההגרלה?
mikekorda כתב:אני רוצה שיגרילו את ה 103 אינטצ' - נראה אותם גבריםjukin כתב:אני לא מבין למה מגרילים פנסוניק 32'?
ח לול
...
- דור-Future
- עוסק בתחום

התגובה שלך נרשמה אצלי ותפורסם מיד לאחר הטורניר...theAman כתב:יש תחרות, ה-PS3 שלי שבק חיים, אני אשמח לקחת מכם אחד.
בתנאי שאני עם ברצלונה
...
דור-Future כתב:mikekorda כתב:אני רוצה שיגרילו את ה 103 אינטצ' - נראה אותם גבריםjukin כתב:אני לא מבין למה מגרילים פנסוניק 32'?
ח לול
...103 יהיה קצת קשה להגריל, אבל בקרוב יהיה טורניר פרו 10 על ה 103 אינץ. המנצח המאושר יזכה בפלייסטיישן 3 + פרו 10 ... נראה אותך גבר....
...
גבר גבר
נתראה בטורניר. אני עם ריאל מדריד
- דור-Future
- עוסק בתחום

אני חייב להודות שבאמת מדובר בחוויה מטורפת... ואין לי בבית מסך קטן ...mikekorda כתב:theAman כתב:יש תחרות, ה-PS3 שלי שבק חיים, אני אשמח לקחת מכם אחד.
בתנאי שאני עם ברצלונה
...
סופר קלאסיקו על 103 אינטצ'
פאקן A...
יהיה טורניר מטורף...אני מקווה שגם לי יהיה מותר לשחק...
אתה יכול לשחק עם בית"ר ירושלים. מתאים לך????דור-Future כתב:אני חייב להודות שבאמת מדובר בחוויה מטורפת... ואין לי בבית מסך קטן ...mikekorda כתב:theAman כתב:יש תחרות, ה-PS3 שלי שבק חיים, אני אשמח לקחת מכם אחד.
בתנאי שאני עם ברצלונה
...
סופר קלאסיקו על 103 אינטצ'
פאקן A...
יהיה טורניר מטורף...אני מקווה שגם לי יהיה מותר לשחק......
שמעתי אתה ירושלמי. קצת נאמנות לקבוצה
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עכשיו אכזבת... החזקתי ממך בחור רציני , אתה אמור לדעת שעבר זמנו של הפרו, כרגע הפיפא טוב יותר. ואת זה אומר שונא EA ואחד שגרם להמון אנשים לעבור לפרו בעברדור-Future כתב:mikekorda כתב:אני רוצה שיגרילו את ה 103 אינטצ' - נראה אותם גבריםjukin כתב:אני לא מבין למה מגרילים פנסוניק 32'?
ח לול
...103 יהיה קצת קשה להגריל, אבל בקרוב יהיה טורניר פרו 10 על ה 103 אינץ. המנצח המאושר יזכה בפלייסטיישן 3 + פרו 10 ... נראה אותך גבר....
...
מתי תפורסם הרשימה? מתי אדע אם אני יוכל להגיע להשקה ?
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- דור-Future
- עוסק בתחום

bixente כתב:עכשיו אכזבת... החזקתי ממך בחור רציני , אתה אמור לדעת שעבר זמנו של הפרו, כרגע הפיפא טוב יותר. ואת זה אומר שונא EA ואחד שגרם להמון אנשים לעבור לפרו בעברדור-Future כתב:mikekorda כתב:אני רוצה שיגרילו את ה 103 אינטצ' - נראה אותם גבריםjukin כתב:אני לא מבין למה מגרילים פנסוניק 32'?
ח לול
...![]()
אתה לא הראשון שאומר לי את זה....שווה בדיקה..כל ניסיון שהיה בעבר נכשל באופן נחרץ......