האם ePAPER של חברת LG יחליף את העיתונים?

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

חברת LG הציגה היום נייר אלקטרוני חדש ברוחב של 19 אינץ, עובי של 0.3 מ"מ ומשקל של 130 גרם, קצת יותר כבד מעיתון רגיל.
מעניין למה LG לא הכריזה על המוצר במהלך CES2010?

גודל ה- ePAPER הוא כפורמט A3 העשוי מחומר דמוי רדיד מתכתי (להבדיל מדגמים של מצע זכוכית) אשר כתוצאה ממבנה יחודי זה הוא חוזר למצב שטוח ממצב של קיפול.
שימוש בחומר זה מאפשר לו להאריך ימים ולשמור על תצוגת המידע בצורה ברורה.

עדיין לא ברור כיצד יעודכנו התכנים או איך ניתן יהיה להתאים את התכנים כך שהקורא יקבל את מה שהוא מעוניין לקרוא וגם לא דווח אם העדכונים יהיו ידניים.

כרגע מדובר בקונספט, על אף שהוא כמעט גמור וכנראה כי ה- ePAPER יצא לשוק ביוני השנה אך בגודל מוקטן של 11.5 אינץ.

מה שבטוח, פתרון ה- ePAPER הוא טוב לאיכות הסביבה כי השימוש בו יקטין את כריתת היערות ואת צריכת הנייר.

מקור: dvice
דגמי ePAPER
 דגמי ePAPER
צבי וורובל

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

זה פתרון יפה, אבל איך הוא מגיב לאחסון? אי אפשר הרי לקפל את העיתון כמו עיתון רגיל.
אלא אם זה בא מגולגל, ונפתח כמו מגילה זה יכול להיות לא רע.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

אם זה לא בא עם טוש מחיק זה לא שווה, איך אני אמור לעשות תשחצים?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73193
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #4 

קוריוז קטן, מאז ימי הראשונים של תעשיית המיחשוב נטען שוב ושוב כי המעבר לפורמט דיגיטלי יקטין את צריכת הנייר. מאז גילו שעם ירידת המחיר של המדפסות בשנים האחרונות והפיכתם לשוות לכל כיס כמות הנייר הנצרכת רק עלתה 8)

הקונספט גאוני - צריך לפתור כמה בעיות עיצוב (איך מונעים מזה להיפגם? לא עדיף מסגרת קשיחה כלשהי או גלילה כמו שהציעו פה?) ולראות מה המחיר של זה (תמחור הוא הדבר הכי חשוב בשוק בהצלחה של מוצר).

בנוסף, אני מסתכל על התמונות ותוה, מה מקור המתח של המוצר? איך מטעינים אותו? אפא יכניסו שם איזשהו התקן קלט (אלחוטי אני מניח) לקבלת המידע עצמו?

Quellious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

הגיע הזמן באמת, בכל ספרי וסרטי המד"ב (ואםילו בהארי פוטר!) עיתונים כאלה קיימים כעובדה בסיסית :)

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

Quellious כתב:הגיע הזמן באמת, בכל ספרי וסרטי המד"ב (ואםילו בהארי פוטר!) עיתונים כאלה קיימים כעובדה בסיסית :)
...
בהארי פוטר הרבה יותר קל לעשות דברים כאלה כי פשוט אומרים "קסם" וזהו לא צריך הסבר למה\איך זה עובד (לא שנותנים במד"ב אבל לרוב אמור לעמוד איזה קונספט מדעי בגרוש).

Huber אני חושב שאם זה יהיה מכשיר עם גלילה (יש כל מיני פוסטרים כאלה) אפשר יהיה להכניס בתוך הבסיס גם חיבור USB\חשמל להטענה וגם מקלט WIFI ואת כל המחשוב שצריך לעבד מידע.

נ.ב.
Quellious סחטיין על האווטר.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”