A History Of Violence
שמתי לב לכך שעוד לא דובר על הסרט הזה...
סרט פשע\דרמה בכיכובו של vigo mortensen(שר הטבעות(ארגורן), ג'י איי ג'יין(המאסטר צ'יף)).
ויגו משחק איש פשוט בשם טום סטול, בעל בית קפה בעיירה קטנה, כאשר יום אחד נכנסים 2 פושעים לבית הקפה ורוצים לשדוד את המקום... טום מצליח להתגבר ולהרוג את שני השודדים כאילו הוא חייל קומנדו מינימום, וישר הופך למפורסם וגיבור העיירה... הפרסום עליו בעיתונים מושך אנשי מאפיה שמגיעים למקום וטוענים שהוא מתחזה ובעצם הוא אדם אחר ואיש מאפיה בעצמו, וכאן העלילה מסתבכת...
סרט מאד מקורי לדעתי, מאד ממליץ עליו.
סרט פשע\דרמה בכיכובו של vigo mortensen(שר הטבעות(ארגורן), ג'י איי ג'יין(המאסטר צ'יף)).
ויגו משחק איש פשוט בשם טום סטול, בעל בית קפה בעיירה קטנה, כאשר יום אחד נכנסים 2 פושעים לבית הקפה ורוצים לשדוד את המקום... טום מצליח להתגבר ולהרוג את שני השודדים כאילו הוא חייל קומנדו מינימום, וישר הופך למפורסם וגיבור העיירה... הפרסום עליו בעיתונים מושך אנשי מאפיה שמגיעים למקום וטוענים שהוא מתחזה ובעצם הוא אדם אחר ואיש מאפיה בעצמו, וכאן העלילה מסתבכת...
סרט מאד מקורי לדעתי, מאד ממליץ עליו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מאוד מאוד נהניתי
אבל אני לא חושב שזה סרט כה דגול כמו שעשו ממנו בעיתונות.
בכל מקרה סרט של קרונבברג זו תמיד חוויה.
בכל מקרה סרט של קרונבברג זו תמיד חוויה.
סרט חזק ובין הטובים שיצאו השנה
לדעתי.
אומנם זה לא קרוננברג טיפוסי, אבל עדיין מגע "דמו" מורגש היטב.
אד הריס מצויין שם וויגו הפתיע אותי.
אומנם זה לא קרוננברג טיפוסי, אבל עדיין מגע "דמו" מורגש היטב.
אד הריס מצויין שם וויגו הפתיע אותי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אני נרדמתי אחרי 20 דקות
בכתוביות התעוררתי, החזרתי להתחלה, ראיתי שוב את כל הסרט - ואלו היו 90 דקות שהייתי שמח לקבל חזרה
בכתוביות התעוררתי, החזרתי להתחלה, ראיתי שוב את כל הסרט - ואלו היו 90 דקות שהייתי שמח לקבל חזרה
תשובה
כי בכל הסרטים שהוא ישתתף, הוא תמיד נראה לי חדגוני, הדמויות שאותן הוא שיחק היו די שבלוניות(ואני לא מתייחס לשרה"ט - שם ג'קסון שלט בכולם ביד רמהsunny_jim כתב:ויגו הפתיע אותך? למה?...
בסרט הזה הוא פשוט הפתיע אותי לטובה במשחק שלו.