אהלן
גריל גז ראשון שאני הולך לקנות אז אשמח לעזרה שלכם בבחירה.
אנחנו משפחה של 5. מעריך שהשימוש בגריל גז יהיה בממוצע אחת לחודש (הבנתי שגם כך אכילה מרובה מדי של בשר צלוי על אש זה לא בריא).
אחת לחודשיים יהיה גם אירוח של המשפחות שלנו.
מתוך הכתבות שקראתי הבנתי שיש מספר חברות שמומלצות. מתוך אלו המומלצות אני לא מצליח לראות שיש הבדל בינהם, כלומר כולם עם מבערי נירוסטה ורשת ברזל יצוק.
למיטב הבנתי, לשימוש שלי אני צריך גריל גז עם 4 מבערים. לא הצלחתי להבין מבין החברות המומלצות מה היקרות יותר נותנות לי מול הזולות יותר
כשהסתכלתי באתרים שמוכרים גריל גז ראיתי את Coleman cookout 4 שמחירו נראה אטרקטיבי (פחות מ-2000 ש"ח, ויש לו את הפרמטרים שעליהם קראתי וגם כתבתי כאן
אשמח לעזרתכם האם הגריל הנ"ל אכן טוב, יש לכם המלצות על גריל יותר טוב? אני יכול להגדיל את התקציב אם אני אבין איזה ערך מוסף אני אקבל.
תודה מראש וסליחה על החפירה
עזרה בבחירה של גריל גז
- EyalGottfried1 (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 1
- הצטרף: מרץ 2022
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- אוהב-טכנלוגיה
-
- חבר פעיל
- הודעות: 55
- הצטרף: נובמבר 2016
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה
- הודעות: 8552
- הצטרף: אוקטובר 2007
- מיקום: קרית יאבוייה
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 401 פעמים
Re: עזרה בבחירה של גריל גז
אני הייתי קונה במחיר נמוך יותר את ה- Ninja Grill XL. לא גז אלא חשמל, וייתן לך עוד יכולות ונוחות בהפעלה. גריל גז בשביל פעם בחודש זה overkill לדעתי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
Re: עזרה בבחירה של גריל גז
עוד 2 פרמטרים שחסרים לך:
טיבת גריל מברזל/אלומיניום יצוק.
מגיני להבה מנירוסטה.
טיבת גריל מברזל/אלומיניום יצוק.
מגיני להבה מנירוסטה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4147
- הצטרף: ספטמבר 2008
- מיקום: קרית אונו
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
Re: עזרה בבחירה של גריל גז
אני את הגריל הראשון והיחיד שלי קניתי לפני כ-9 שנים. זה היה הGTI3 של grandhall כשכרמל דירקט עוד פעלו מתוך בית פרטי במושב.
אז ההתלבטות היתה פשוטה בהרבה כי החברה הרצינית שהיחידה שהיתה עוד לפניהם היא WEBBER.
יכול לומר לך מהיסיוני:
1) אני לא חושב שכמות המעברים היא מדד בפני עצמו. אם כבר אז שטח צלייה יכול לתת כיוון הרבה יותר טוב מבחינת כמות הבשר ותפוקת המבערים בBTU יכול לתת כיוון טוב יותר מבחינת תפוקת החום.
2) יש לי רשתות שדורשות מגני להבה ורשתות שמונעות טפטוף על המבערים ולא דורשות (לדעתי היום זה סטנדרט אבל בזמנו רכשתי בתוספת) - לתחושתי הרשתות שמותאמות לעבודה ללא מגני להבה עדיפות בהרבה מבחינת צלייה ומכת חום.
3) יש היום גם הרבה אופציות של אינפרא וכירת צד שצריך להבין אם נדרש (כי משלמים על זה). אני למשל ממש לא צריך כירה בעוד שראיתי כאן כאלו שזה היה חובה כי בם אוהבים לטגן בשמן עמוק בחוץ. אתה צריך להבין גם את הצרכים.
4) לא חושב שכמות ההפעלות צריכה להשפיע על הגריל שתקנה. אני בדעה שאם כבר מפעילים אז שייתן מענה טוב. למה לעשות דרדלה רק בגלל שזה פעם בחודש?
אז ההתלבטות היתה פשוטה בהרבה כי החברה הרצינית שהיחידה שהיתה עוד לפניהם היא WEBBER.
יכול לומר לך מהיסיוני:
1) אני לא חושב שכמות המעברים היא מדד בפני עצמו. אם כבר אז שטח צלייה יכול לתת כיוון הרבה יותר טוב מבחינת כמות הבשר ותפוקת המבערים בBTU יכול לתת כיוון טוב יותר מבחינת תפוקת החום.
2) יש לי רשתות שדורשות מגני להבה ורשתות שמונעות טפטוף על המבערים ולא דורשות (לדעתי היום זה סטנדרט אבל בזמנו רכשתי בתוספת) - לתחושתי הרשתות שמותאמות לעבודה ללא מגני להבה עדיפות בהרבה מבחינת צלייה ומכת חום.
3) יש היום גם הרבה אופציות של אינפרא וכירת צד שצריך להבין אם נדרש (כי משלמים על זה). אני למשל ממש לא צריך כירה בעוד שראיתי כאן כאלו שזה היה חובה כי בם אוהבים לטגן בשמן עמוק בחוץ. אתה צריך להבין גם את הצרכים.
4) לא חושב שכמות ההפעלות צריכה להשפיע על הגריל שתקנה. אני בדעה שאם כבר מפעילים אז שייתן מענה טוב. למה לעשות דרדלה רק בגלל שזה פעם בחודש?