יש לי broil king פשוט של 2 להבות כבר עשור, ואני לא ממש מרוצה ממנו, והולך להחליף מנגל כנראה לקראת יום העצמאות הקרוב (כשיהיו מבצעים).
מבחינת השימושים שלי עד היום:
אני לא משתמש כבד, 2-3 פעמים בשנה, ביום העצמאות וכאלה.
(מקווה שעם מנגל חדש, יהיה לי יותר מוטיבציה להשתמש)
הכי מפריע לי בגריל הנוכחי זה ה-flare-ups.
(ייתכן וזה בגלל שזה גריל די בסיסי, מה שהופך את הבעיה לקיצונית. ובגריל איכותי היא לא תהיה כל כך חמורה)
אפילו קניתי רשתות מותאמות של grill grates בשביל להתגבר על הבעיה.
לכן אני מחפש גריל 2-3 להבות, שימנע flare-ups, ויהיה מחומרים איכותיים.
חשבתי על 3 דגמים:
Coleman Revolution - הרשתות הכפולות אמורות למנוע flare-ups. אבל זה אומר פי 2 רשתות לניקוי.
Char Broil Tru Infrared - הינפרא אדום אמור למנוע flare-ups לחלוטין, אבל לפי מה שקראתי עלול לייבש את הבשר. חוץ מזה, נראה שכמות ה-BTU שלו נמוכה יותר מגרילים אחרים באותו סדר גודל. אבל יכול להיות שזה פשוט כי אינפרא אדום יעיל יותר?
Ceasar Rubicon - מותג ישראלי, אבל נראה שהוא די פופולרי בארץ. טוענים שגם די טוב נגד flare-ups. אבל היות וזה מותג ישראלי, אין ביקורות מחול, אז קשה לי להבין כמה אפשר לסמוך עליו.
אשמח לעצות מאנשים שמכירים את הגרילים הנ״ל.
או המלצות מנומקות על גרילים אחרים שיספקו את הצרכים שלי.
מתלבט coleman revolution vs char broil tru infrared vs ceasar rubicon
- אוהב-טכנלוגיה
-
- חבר פעיל
- הודעות: 55
- הצטרף: נובמבר 2016
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
Re: מתלבט coleman revolution vs char broil tru infrared vs ceasar rubicon
רוביקון מוצר מעולה אתה יכול להשאיר את הגריל גרייטס ולשים אותו על הרוביקון למרות שהרשת שלו מנקזת שומן מצויין או ללכת לכיוון של גרנד הול gt3 הוא הכי טוב נגד התפרצויות
Re: מתלבט coleman revolution vs char broil tru infrared vs ceasar rubicon
מנסיון עם קולמן רבולשן אין בכלל התפרצויות אש. עוצמת החום מאוד גבוהה, ומאפשרת לעבוד גם עם מכסה פתוח.
אין בעיה של ניקוי רשתות כפול. אני מחליף פעם בחודש בין הרשתות מעלה את התחתונות ללמעלה ואת העליונות מוריד ללמטה.
פעם בחצי שנה עושה ניקוי יסודי לכל הגריל. עובד איתו לפחות פעם בשבוע.
היתרון מבחינתי על הגרנד הול היה שלקחתי יחד עם הגריל גם מטבח עם כיור מקרר ומשטחי עבודה. העלות יצאה מאוד סבירה
יחסית למטבח בבנית קסטום
אין בעיה של ניקוי רשתות כפול. אני מחליף פעם בחודש בין הרשתות מעלה את התחתונות ללמעלה ואת העליונות מוריד ללמטה.
פעם בחצי שנה עושה ניקוי יסודי לכל הגריל. עובד איתו לפחות פעם בשבוע.
היתרון מבחינתי על הגרנד הול היה שלקחתי יחד עם הגריל גם מטבח עם כיור מקרר ומשטחי עבודה. העלות יצאה מאוד סבירה
יחסית למטבח בבנית קסטום