מתלבט coleman revolution vs char broil tru infrared vs ceasar rubicon

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
mdk_25 (פותח השרשור)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4633
הצטרף: אוגוסט 2012
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 667 פעמים

מתלבט coleman revolution vs char broil tru infrared vs ceasar rubicon

נושא שלא נקרא #1 

יש לי broil king פשוט של 2 להבות כבר עשור, ואני לא ממש מרוצה ממנו, והולך להחליף מנגל כנראה לקראת יום העצמאות הקרוב (כשיהיו מבצעים).
מבחינת השימושים שלי עד היום:
אני לא משתמש כבד, 2-3 פעמים בשנה, ביום העצמאות וכאלה.
(מקווה שעם מנגל חדש, יהיה לי יותר מוטיבציה להשתמש)
הכי מפריע לי בגריל הנוכחי זה ה-flare-ups.
(ייתכן וזה בגלל שזה גריל די בסיסי, מה שהופך את הבעיה לקיצונית. ובגריל איכותי היא לא תהיה כל כך חמורה)
אפילו קניתי רשתות מותאמות של grill grates בשביל להתגבר על הבעיה.

לכן אני מחפש גריל 2-3 להבות, שימנע flare-ups, ויהיה מחומרים איכותיים.
חשבתי על 3 דגמים:
Coleman Revolution - הרשתות הכפולות אמורות למנוע flare-ups. אבל זה אומר פי 2 רשתות לניקוי.
Char Broil Tru Infrared - הינפרא אדום אמור למנוע flare-ups לחלוטין, אבל לפי מה שקראתי עלול לייבש את הבשר. חוץ מזה, נראה שכמות ה-BTU שלו נמוכה יותר מגרילים אחרים באותו סדר גודל. אבל יכול להיות שזה פשוט כי אינפרא אדום יעיל יותר?
Ceasar Rubicon - מותג ישראלי, אבל נראה שהוא די פופולרי בארץ. טוענים שגם די טוב נגד flare-ups. אבל היות וזה מותג ישראלי, אין ביקורות מחול, אז קשה לי להבין כמה אפשר לסמוך עליו.

אשמח לעצות מאנשים שמכירים את הגרילים הנ״ל.
או המלצות מנומקות על גרילים אחרים שיספקו את הצרכים שלי.

אוהב-טכנלוגיה
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 55
הצטרף: נובמבר 2016
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

Re: מתלבט coleman revolution vs char broil tru infrared vs ceasar rubicon

נושא שלא נקרא #2 

רוביקון מוצר מעולה אתה יכול להשאיר את הגריל גרייטס ולשים אותו על הרוביקון למרות שהרשת שלו מנקזת שומן מצויין או ללכת לכיוון של גרנד הול gt3 הוא הכי טוב נגד התפרצויות

reg11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 263
הצטרף: ינואר 2009
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

Re: מתלבט coleman revolution vs char broil tru infrared vs ceasar rubicon

נושא שלא נקרא #3 

מנסיון עם קולמן רבולשן אין בכלל התפרצויות אש. עוצמת החום מאוד גבוהה, ומאפשרת לעבוד גם עם מכסה פתוח.
אין בעיה של ניקוי רשתות כפול. אני מחליף פעם בחודש בין הרשתות מעלה את התחתונות ללמעלה ואת העליונות מוריד ללמטה.
פעם בחצי שנה עושה ניקוי יסודי לכל הגריל. עובד איתו לפחות פעם בשבוע.
היתרון מבחינתי על הגרנד הול היה שלקחתי יחד עם הגריל גם מטבח עם כיור מקרר ומשטחי עבודה. העלות יצאה מאוד סבירה
יחסית למטבח בבנית קסטום

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”