מתלבט כבר תקופה בין מנגל של Charl broil בשיטת אינפרא רד לבין מנגל של קולמן רבולושיין.
באיזה חברה כדאי לבחור ?
יש לי גינה בבית .
אשמח לתשובה מהירה .
תודה רבה
המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
- vivi
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3261
- הצטרף: ינואר 2009
- מיקום: מודיעין
- נתן תודות: 893 פעמים
- קיבל תודות: 424 פעמים
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
כן. בד"כ לא אוהבים את פותחי השירשור "המלצה דחופה" "תענו זריז" "אשמח לתשובה מהירה" וכו...
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Sharonna (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 8
- הצטרף: מאי 2021
- שם מלא: שרון
- מיקום: באר שבע
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
אז אשמח להמלצה מחבר ותיק באיזה ניסוח כדאי לפתוח .
אני רשמתי את הדחיפות שמבחינתי באמת הייתה כזו , חבל .
אני רשמתי את הדחיפות שמבחינתי באמת הייתה כזו , חבל .
- shay1969
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 4
- הצטרף: אפריל 2021
- שם מלא: אלי שי
- מיקום: בת ים
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
לך על קולמן רבולושיין אחי, הבשר יוצא עסיסי, עשוי במידה הנכונה, יש לו כוסית מיוחדת שצוברת את השומן וזה יחזיק לך הרבה שנים ולא תתקל בבעיות חלודה ובלאי של החומר, אתה תהנה ממנו בטוח
- Tomer Efrat
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 2
- הצטרף: מאי 2021
- שם מלא: תומר אפרת
- מיקום: תל אביב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
קודם כל ממליצה לך ללכת לקרוא על קולמן רבולושיין באינרנט, לא יודעת איך אפשר להמשיך להתלבט אחרי זה.. דבר שני לקולמן יש גם שירות מצויין שזה לא פחות חשוב בתאבון
- YAFIT100
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 1
- הצטרף: מאי 2021
- שם מלא: יפית מזרחי
- מיקום: תל אביב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
אחרי הרבה התלבטויות בעלי רכש את הקולמן רבולושיין 4 מבערים וזה אחלה גריל אנחנו נהנים ממנו והבשר יוצא אש!
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
האמת שיצא לי לאכול אצל חברים בשר בשניהם ושניהם סבבה וברמה גבוהה
- Sharonna (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 8
- הצטרף: מאי 2021
- שם מלא: שרון
- מיקום: באר שבע
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
תודה רבה לכל המגיבים שטרחו מזמנם לענות,
למרות שעדיין אני נמצא בהתלבטות , כי לא קיבלתי תשובות חד משמעיות .
למרות שעדיין אני נמצא בהתלבטות , כי לא קיבלתי תשובות חד משמעיות .
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
היי, במקרה ועדיין רלוונטי:
קודם כל יש כאן ביקורת מקיפה שלי על הגריל קולמן רבולושן 4
לגבי הCHARBROIL
המוצר עצמו מאוד איכותי בנוי טוב. הנירוסטה מצפה את כל הגריל מה שמצד אחד מקל על הניקוי אבל מצד שני נירוסטה זה דבר שיש עליו סימנים כל הזמן.
מבחינת ביצועים. הגריל פחות או יותר מאותם חומרים כמו הקולמן. זמן התחממות פחות או יותר אותו דבר.
היתרונות שלו על הקולמן: כירת הצד חזקה יותר ומאפשרת שימוש במחבתות וסירים בצורה טובה יותר.
חסרונות: טכנולוגיית האינפרא אדום בנויה מפלטות שמכסות את התחתית והלכלוך מתנקז לשם מה שאומר ניקיון בתדירות הרבה יותר גבוהה.
בנוסף כירת הצד היא רגילה ולא אינפרא אדום מה שאומר שעל אף היתרון הקיים שלה, היא לא טובה לצליית בשר
המחיר: מעט יותר זול מהקולמן.
המלצה אישית: אני מעדיף את הקולמן בגלל החסרון של הניקיון הרב בצ'אר ברויל
קודם כל יש כאן ביקורת מקיפה שלי על הגריל קולמן רבולושן 4
לגבי הCHARBROIL
המוצר עצמו מאוד איכותי בנוי טוב. הנירוסטה מצפה את כל הגריל מה שמצד אחד מקל על הניקוי אבל מצד שני נירוסטה זה דבר שיש עליו סימנים כל הזמן.
מבחינת ביצועים. הגריל פחות או יותר מאותם חומרים כמו הקולמן. זמן התחממות פחות או יותר אותו דבר.
היתרונות שלו על הקולמן: כירת הצד חזקה יותר ומאפשרת שימוש במחבתות וסירים בצורה טובה יותר.
חסרונות: טכנולוגיית האינפרא אדום בנויה מפלטות שמכסות את התחתית והלכלוך מתנקז לשם מה שאומר ניקיון בתדירות הרבה יותר גבוהה.
בנוסף כירת הצד היא רגילה ולא אינפרא אדום מה שאומר שעל אף היתרון הקיים שלה, היא לא טובה לצליית בשר
המחיר: מעט יותר זול מהקולמן.
המלצה אישית: אני מעדיף את הקולמן בגלל החסרון של הניקיון הרב בצ'אר ברויל
- Sharonna (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 8
- הצטרף: מאי 2021
- שם מלא: שרון
- מיקום: באר שבע
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
היי , רלוונטי , טרם קניתי בגלל אילוצים שלא צפיתי .
בכל מקרה אשמח אם תוכל לשלוח לי את הביקורת המקיפה שכתבת על קולמן .
דרך אגב , בדגם שחשבתי לקנות מצ'ארל ברויל כירת הצד גם אינפרא רד
בכל מקרה אשמח אם תוכל לשלוח לי את הביקורת המקיפה שכתבת על קולמן .
דרך אגב , בדגם שחשבתי לקנות מצ'ארל ברויל כירת הצד גם אינפרא רד
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
ברשותכם מצטרף לפותח הפוסט, מתלבט גם בין קולמן רבולושיין לבין Char broil pro..
במחיר הם דיי דומים(100 לפה או לשם) וממה שאני מבין מחבר גם אמור להיות בChar מגש לפינוי השומן שמתנקז(נכון? לא?)
אם ככה באמת לא מבין מה כל השוני בניהם? השיטת אינפרה רד של Char? גם בקולמן בעצם בגלל הרעיון של ה-2 רשתות לא אמור להיות התלקחויות..
מה גם שמסרטונים שראיתי הרשתות נירוסטה התחתונות של צאר נראות סבל רציני ההתעסקות איתם, יש למישהו ויכול לחוות דעת?
קיצור אשמח לשמוע את דעתכם בנושא( פותח הפוסט מקווה שלא תכעס שהתפרצתי)
במחיר הם דיי דומים(100 לפה או לשם) וממה שאני מבין מחבר גם אמור להיות בChar מגש לפינוי השומן שמתנקז(נכון? לא?)
אם ככה באמת לא מבין מה כל השוני בניהם? השיטת אינפרה רד של Char? גם בקולמן בעצם בגלל הרעיון של ה-2 רשתות לא אמור להיות התלקחויות..
מה גם שמסרטונים שראיתי הרשתות נירוסטה התחתונות של צאר נראות סבל רציני ההתעסקות איתם, יש למישהו ויכול לחוות דעת?
קיצור אשמח לשמוע את דעתכם בנושא( פותח הפוסט מקווה שלא תכעס שהתפרצתי)
Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן
יש לי את הקולמן רבולושן 3 להבות כבר 3 שנים בערך.
מה אני אוהב בו:
1. הבשר יוצא טעים.
2. יחסית יש פחות התלקחויות לעומת מנגלים אחרים שראיתי (הסיכוי לחרוך את הבשר נמוך יותר).
3. הניקוז לכוסית מאוד נוח.
מה אני לא אוהב בו:
1. יש לו רשתות כפולות (סה"כ 6 רשתות) עם חריצים. חשוב להקפיד לנקות את הרשתות התחתונות (או לעשות רוטציה) כל 2-3 שימושים, אחרת הן (התחתונות) יתחילו להחליד, והלכלוך שיצטבר עליהן פשוט יאגור שומן עד שתהיה וואחד התלקחות. חוץ מזה, חשוב להקפיד לנקות את תעלת הניקוז מאותה סיבה.
2. כנראה אחרי התלקחות גדולה שהיתה לי, והמנגל בער כמה זמן, התחילו לי נזילות שומן מכל מיני מקומות (לא קריטי, קצת מעצבן)
3. כירת הצד שלו לא שימושית במיוחד. בתור כירה היא יחסית חלשה. בתור מנגל קטן היא לא משהו. מניח שהיא סבבה בעיקר לצריבה מהירה.
4. המדף העליון במנגל דיי מעצבן. הוא קבוע במקום, ותריך לשחרר אותו ממגרעת כלשהי כדי להזיז אותו, מה שמאוד קשה לעשות עם כל דבר אחר שהוא לא הידיים, מה שלא ממש אפשרי כשהמנגל דולק. זה מפריע בעיקר כשרוצים לשים מלח/פלפל על בשר שנמצא מתחתיו. כבר ראיתי גרילים אחרים שהמדף הזה זז אחורה בזמן שפותחים את המכסה.
בכל אופן, לקחת בחשבון שאם מעמיסים אותו בקבבים/המבורגרים/נקניקיות, עדיין צפויות התלקחויות, בעיקר כשהופכים את הבשר. נקניקיות אני בד"כ שם על המדף העליון.
מה אני אוהב בו:
1. הבשר יוצא טעים.
2. יחסית יש פחות התלקחויות לעומת מנגלים אחרים שראיתי (הסיכוי לחרוך את הבשר נמוך יותר).
3. הניקוז לכוסית מאוד נוח.
מה אני לא אוהב בו:
1. יש לו רשתות כפולות (סה"כ 6 רשתות) עם חריצים. חשוב להקפיד לנקות את הרשתות התחתונות (או לעשות רוטציה) כל 2-3 שימושים, אחרת הן (התחתונות) יתחילו להחליד, והלכלוך שיצטבר עליהן פשוט יאגור שומן עד שתהיה וואחד התלקחות. חוץ מזה, חשוב להקפיד לנקות את תעלת הניקוז מאותה סיבה.
2. כנראה אחרי התלקחות גדולה שהיתה לי, והמנגל בער כמה זמן, התחילו לי נזילות שומן מכל מיני מקומות (לא קריטי, קצת מעצבן)
3. כירת הצד שלו לא שימושית במיוחד. בתור כירה היא יחסית חלשה. בתור מנגל קטן היא לא משהו. מניח שהיא סבבה בעיקר לצריבה מהירה.
4. המדף העליון במנגל דיי מעצבן. הוא קבוע במקום, ותריך לשחרר אותו ממגרעת כלשהי כדי להזיז אותו, מה שמאוד קשה לעשות עם כל דבר אחר שהוא לא הידיים, מה שלא ממש אפשרי כשהמנגל דולק. זה מפריע בעיקר כשרוצים לשים מלח/פלפל על בשר שנמצא מתחתיו. כבר ראיתי גרילים אחרים שהמדף הזה זז אחורה בזמן שפותחים את המכסה.
בכל אופן, לקחת בחשבון שאם מעמיסים אותו בקבבים/המבורגרים/נקניקיות, עדיין צפויות התלקחויות, בעיקר כשהופכים את הבשר. נקניקיות אני בד"כ שם על המדף העליון.