ראיתי כמה גרילים לאחרונה עם מיכל קטן ייעודי לשבבי עץ, בשביל להוסיף קצת עישון לבשר.
מניח שאפשר להוסיף את זה בתוך כלי מתכת קטן לכל גריל קיים.
מישהו פה עושה את זה ביומיום?
הוספת שבבי עץ לגריל גז, מישהו עושה פה?
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 963
- הצטרף: אוקטובר 2011
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
הוספת שבבי עץ לגריל גז, מישהו עושה פה?
Denon AVR-X3400H
Front: Focal Chora 806
Center: Focal CC 800V
Surround: Q acoustics 3020
Atmos: Sony SSCSE
Sub: SVS SB2000
SVS PB2000
TV: NU8000 75 inch
Nvidia Shield
Front: Focal Chora 806
Center: Focal CC 800V
Surround: Q acoustics 3020
Atmos: Sony SSCSE
Sub: SVS SB2000
SVS PB2000
TV: NU8000 75 inch
Nvidia Shield
Re: הוספת שבבי עץ לגריל גז, מישהו עושה פה?
אני בניתי כלי מפרופיל מתכת של קיר גבס.
בתוכו אני שם ענפי גזם מהגינה ומכסה בניר אלומיניום.
את הכלי אני שם בין המבער לבין האסכלה, באופן כזה הוא מונע מהאש להגיע לבשר המתעשן.
בתוכו אני שם ענפי גזם מהגינה ומכסה בניר אלומיניום.
את הכלי אני שם בין המבער לבין האסכלה, באופן כזה הוא מונע מהאש להגיע לבשר המתעשן.
Re: הוספת שבבי עץ לגריל גז, מישהו עושה פה?
מצורפת תמונה של המתקן. אני מדליק רק את המבער המרכזי, שמעליו מונח המתקן על אש קטנה.
את הבשר עצמו אני שם על פלטת עץ משומנת.
לבשר אני משתמש בגזם של ער אציל, בתוספת ענפים טריים של רוזמרין.
לדג אני משתמש בגזם של לימון, ועלי דפנה טריים.
אם אני מוצא, אני מוסיף גם מרביות של תאנה, בשביל המסורת, משום שבהן היו משתמשים אבותינו במערכה בבית המקדש.
את הבשר עצמו אני שם על פלטת עץ משומנת.
לבשר אני משתמש בגזם של ער אציל, בתוספת ענפים טריים של רוזמרין.
לדג אני משתמש בגזם של לימון, ועלי דפנה טריים.
אם אני מוצא, אני מוסיף גם מרביות של תאנה, בשביל המסורת, משום שבהן היו משתמשים אבותינו במערכה בבית המקדש.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור