מבקש המלצה וחוו"ד על גריל גז ראשון - * שאלה על Char-Broil Professional Tru-Infrared

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".

מנהל: מנהלי HT Home

shlomip11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 69
הצטרף: אוקטובר 2009
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

מבקש המלצה וחוו"ד על גריל גז ראשון - * שאלה על Char-Broil Professional Tru-Infrared

לינק להודעה #1 

שלום לכולם,
נראה שאין מנוס ממעבר לגריל גז.
למרות שאני מתקשה מחשבתית לשחרר את הגחלים אבל הארוחות מתקצרות וחסכון בזמן התארגנות יכול לסייע הילדים.

בכל מקרה, קראתי לא מעט פוסטים ואני רואה חזרתיות על ההמלצות
425/525 Napoleon
Grandhall GTI
coleman revolution

את ה Coleman ראיתי במקביל לדגם Galaxi ונראה מעולה ממש, רואים שאיכות החומרים ברמה או שתיים מעל.
למס' חברי/מכרים שלי יש והדעות חלוקות על העמידות לאורך זמן, סתימות ובעיות שונות כולל קשיים מול היבואן

ב GTI - אני מבין שיש בעיה להגעת לטמפ' 250 ומעלה
ואין כ"כ פתרון מצד היבואן למרות הרצון הטוב.

Napoleon - חוו"ד טובים אבל מאוד יקר ולא ברור אם מתמודד עם התלקחויות טוב..

חיפשתי ברשת ובחו"ל וראיתי חוו"ד טובים על ה Chare Broil
המוזר שכאן הוא לא מוזכר כ"כ למרות הטכנולוגיה המוצעת. הגריל נראה טוב מאוד, המחיר הגיוני ואף זול מהמומלצים
אשמח לחוו''ד מנסיון או התלבטויות שלכם וכמובן בחירה והמלצה כנה.

http://www.charbroil.co.il/document/57,93,28.aspx

תודה וגמר חתימה טובה!
שלומי

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 703
הצטרף: נובמבר 2014
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

לינק להודעה #2 

כבעלים של Grandhall GTI אני לא רואה שום בעיה עם הטמפ' אבל כל אחד ודעתו, רק לצורך הבנה למה את צריך יותר מ250 מעלות?
לגבי הקולמן הוא גריל מאוד מאוד מומלץ (יש לי 3 חברים שמאוד מאוד מרוצים) לגבי סתימות - חייבים לזכור שמנגל דורש תחזוקה וניקיות וכן עם לא מנקים את הכוסית היא מתמלאת והשומים מגיעים עד לרשת ואז כן יש התלקחויות (זה קרה לאחד מחברי שלא תחזק כראוי). היה ואתה רוצה להגיע לטמפ' מאוד גדולות לקולמן יש גם כירת צד אינפרה ששם הטמפ' ממש גבוהות לזכרוני סביב ה500 מעלות. הChare broil הוגם באותו רמה כמו השני מנגלים שהזכרת ונראה לי יותר בעיה של שיווק בארץ אין לי באמת מושג למה לא כזה פופולרי בארץ.

shlomip11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 69
הצטרף: אוקטובר 2009
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

לינק להודעה #3 

שי שלום,
ראשית תודה על התייחסותך..
ביקרתי שלשלום בכרמל דיירקט, התרשמתי מהמוצרים בחנות, הצוות שם באמת נחמדים ומקצועיים מאוד.

לגבי ה GTI הבנתי מהבחור שדיברתי איתו את הדברים הבאים:
1. הטמפ' במד הבשעון מגיעה ל230°C ונעצרת
הטמפ' בפועל גבוה בהרבה (מבדיקה שהם עשו) וזה נתון שמציק לי, אתה קונה מוצר "לא זול" אבל יש איתו בעיות.
אגב, הבחור אומר שבטמפ' נמוכות שעון הטמפ' מורה על טמפ' נכונה וכאן יש לי בעיה עם הפיזיקה.. (פעם כן מורה נכון ופעם לא)

מלבד ביצוע "סגירות" אני לא צריך טמפ' גבוהות אבל עקרונית קצת לא נוח לי עם העניין באופן אישי (אולי יש בעיה של בידוד במכסה).
מלבד זאת הגריל נראה טוב מאוד! ׁ(ב25 דק' שהייתי שם היתה הגיעו מס' אנשים לראות אותו, אין ספק שמוצר שאוהבים)
גם ה425/525 Napoleon ירד משיקולי תקציב בעיקר

המועמדים הרלוונטים

1. Broil King signet 340 - ביקורות טובות (כרגע 3 להבות עם כירת צד במבצע 3090 ש"ח)
https://www.amisragas.co.il/?CategoryID ... icleID=730
אתמול קפצתי לראות בסניף אמישרגז, לא הכניסו אותי חחח אמרו שניתן לראות דרך האתר, המצב מוזר לכולם אז אפשר להבין חחח
2. 3/4 Coleman - איכות הבניה נראה טוב מאוד, באופן אישי פחות התלהבתי מהמותג בהתחלה אבל עדיין נשאר רלוונטי
3. Chare Broil - למרות שקצת ירדתי ממנו בגלל חוות דעת שקצת חלש ושהרשת המחוררת נסתמת והנקיון שלה קצת מעצבן

אשמח לחוו"ד נוספות :)
[email protected]#$ Ja Is One

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 703
הצטרף: נובמבר 2014
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

לינק להודעה #4 

לפי מה שאתה מכוון אליו נראה לי שוב שהקולמן עם כירת צד אינפרה יכולה לתת לך מענה לדרישות שלך, את הצריבה עושים על כירת הצד ולאחר מכן מעבירים אותה הנתח לגריל עצמו, רק אם אתה אכן הולך על הקולמן וודא שכירת הצד היא אינפרה ולא כירה רגילה

shlomip11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 69
הצטרף: אוקטובר 2009
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

לינק להודעה #5 

תודה שי!

שאלה קטנה נוספת, הפלטינום גם מועמד לדעתך ? את ה SIGNET אני מניח שאתה לא מכיר?
[email protected]#$ Ja Is One

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2062
הצטרף: אוגוסט 2005
מיקום: אבן יהודה
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

לינק להודעה #6 

Coleman מחליד אחרי שנה בחלקו התחתון

shlomip11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 69
הצטרף: אוקטובר 2009
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

לינק להודעה #7 

shay820 כתב:Coleman מחליד אחרי שנה בחלקו התחתון
...
דגם Revolution ?? גם צבוע גם נירוסטה?
רע לי מאוד, אני גר 100 מ' מהים.

תודה,
שלומי

saraguru
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 117
הצטרף: ספטמבר 2017
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

לינק להודעה #8 

הטמפרטורה בשעון לא נכונה מכיוון שהעוקץ של מד הטמפרטורה קצר מדי (ואפילו קצר מאוד). הפיזיקה מאוד פשוטה: הטמפרטורה בצד החיצוני של המכסה היא הטמפרטורה של הסביב, כדי כדי שינוי זניח כתוצאה מהחום שנפלט מהגריל.
בצד הפנימי של הגריל, ככל שאתה בודק מה הטמפרטורה יותר קרוב למכסה, כך הטמפרטורה נמוכה יותר. הטמפרטורה באיזור כלשהו תלויה בהפרש הטמפרטורות בין רשתות הצליה לטמפרטורת הסביבה, והמרחק מהרשתות. ככל שהטמפרטורה נמוכה יותר (קרובה יותר לטמפ' הסביבה), כך ההפרש קטן יותר, והשעון מראה טמפרטורה יותר נכונה.

shlomip11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 69
הצטרף: אוקטובר 2009
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

לינק להודעה #9 

@saraguru
·לדברי הנציג בחנות הם ניסו להחליף מס' שעונים (מדי טמפ'), המצב נשאר ללא שינוי.
מה שאני מבין, שחום לא נשמר בתיבה ובורח לסביבה.



שוב, אני מתנסה לראשונה בגריל גז ואולי קטנוני אבל לי זה מפריע.
אם מד הטמפ' נמצא שם כגימיק שיעשו שהגימיק יעבוד :)

saraguru
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 117
הצטרף: ספטמבר 2017
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

לינק להודעה #10 

קשה לי להגיד לך מה הטמפרוטרה האמיתית של הרשתות מכיוון שאף פעם לא מדדתי אותה.
יש לי מד טמפרטורה אינפרא-אדום וגם מצלמה טרמית, כך שאני יכול לקבל מושג, רק צריך לבצע את המדידה מהר כי ברגע שפותחים את המכסה, הטמפרטורה צונחת.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2062
הצטרף: אוגוסט 2005
מיקום: אבן יהודה
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

לינק להודעה #11 

shlomip11 כתב:
...
...
דגם Revolution ?? גם צבוע גם נירוסטה?
רע לי מאוד, אני גר 100 מ' מהים.

תודה,
שלומי עובי


חיובי revolution
...

liatav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 88
הצטרף: אפריל 2017
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

Re: מבקש המלצה וחוו"ד על גריל גז ראשון - * שאלה על Char-Broil Professional Tru-Infrared

לינק להודעה #12 

@shlomip11
·
אישית מכל האופציות שהעלת הייתי הולכת על הקולמן בגלל שמבחינת היחס מחיר לעומת תמורה הוא נותן את הערך הכי גבוה. הביצועים שלו טובים ויש לו את הפטנט הייחודי של מניעת התלקחויות, זאת אומרת לא משנה איזה סוג בשר עם הרבה שומן או מעט לא יישרף לך בצלייה איתו.

shlomip11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 69
הצטרף: אוקטובר 2009
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

לינק להודעה #13 

ההתלבטות כרגע היא בין signet 320/340
לבין Coleman Revolution3/4

ראיתי את הסיגנט אתמול (לשתי דקות) מראה טוב מאוד, חלקי העגלה פלס

עניין החלודה בקולמן אחרי שנה קצת ביאס אותי, מאחר ואני גר
קרוב מאוד לים.
אם כבר קולמן, חשבתי שאולי כדאי לחסוך קצת בעלות הרכישה וללכת על Platinum 710 , מפורסם במחיר 2400₪
החסכון = מיכל גז, ווסת וצינור (למרות שברכישת רבולושן מקבלים כיסוי, סט כלים ומברשת ניקוי, בפלטינום לא)


אשמח לחו"ד 🙏

חג שמח ושבת שלום
[email protected]#$ Ja Is One

saraguru
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 117
הצטרף: ספטמבר 2017
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

לינק להודעה #14 

אצלי ה gti3 מגיע גם ל-260 מעלות (מה ששעון מראה), ובפועל הטמפרטורה של הרשתות גבוהה יותר.
ברור שחום יברח החוצה. המכסה עשוי ממתכת, יש פתחים שדרכם נכנס אוויר אז מן הסתם חום יכול לברוח גם משם.

סוף סוף עשיתי בדיקה עם מד טמפ' אינפרא אדום למצלמה תרמית.
למצלמה התרמית גבול טמפרטורה עליון של 300 מעלות, והיא מראה בברור שהטמפרטורה מעל ל-300 (רשום over), ובמד האינפרא הוא הראה טמפרטורה מעל ל-330 באיזור הכי חם.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

shlomip11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 69
הצטרף: אוקטובר 2009
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

לינק להודעה #15 

תודה על השיתוף,
נתונים מעניינים. אני לא יודע איך בגרילים אחרים אבל 64 מעלות בשעון ו115 מעלות במכסה זה הפרש טמפ' שבעיני קצת חשוד.
למרות שעל פי הצילומים הטמפ' על המכסה נראית אחידה.

יצא לך לבדוק אם פיזור הטמפ' על הרשת אחידה במס' נקודות שונות? (אחרי מס' דקות מההפעלה)
[email protected]#$ Ja Is One

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”