קולמן רבולושן

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".

מנהל: מנהלי HT Home

שלח תגובה
plastoman
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 10
הצטרף: אוקטובר 2007
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

קולמן רבולושן

לינק להודעה #1 

שלום,
שאלה לבעלי הקולמן רבולושיין.
בחלק מהביקורות בחו"ל אנשים מתלוננים שהשומן שנמצא בתעלה הקדמית שמובילה לכוס הניקוז, לעיתים בוער וגורם לעשן שמשחיר/מלכלך את המכסה הקדמי.
האם התופעה מוכרת לכם?

Weihenstephan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 337
הצטרף: אוגוסט 2010
מיקום: חיפה
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

לינק להודעה #2 

אכן כן, היה לי את הרבולושן 4, לאחר כמה שימושים התעלה נסתמת מהשומן והגריל הופך להיות מופע פירוטכניקה, מזל שיש לי צינור גינה, אם לא כל הפרגולה שלי היתה עולה באש

plastoman
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 10
הצטרף: אוקטובר 2007
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

לינק להודעה #3 

תודה.
האם ניקית את התעלה לאחר כל כמה שימושים?
האם הניקיון ישים וקל?

Weihenstephan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 337
הצטרף: אוגוסט 2010
מיקום: חיפה
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

לינק להודעה #4 

לא, לא התמדתי לנקות את התעלה, העניין עם התעלה זה שהיא מאוד צרה, ז"א שצריך להעביר אצבע או מטלית לכל רוחב הגריל.
בתור בחור די עצלן שלא בא לו להתעסק עם שטויות, העדפתי לוותר על הגריל הזה, יכול להיות שמי שמגדיר את עצמו "פנאט" של נקיון ימצא את הגריל נוח.
מה גם שהוא אכזב אותי עם הטמפ', בקושי הגיע ל250 מעלות ומאוד בעייתי להשתמש בו כגריל, אלא יותר לברביקיו.

yarko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 85
הצטרף: אפריל 2016
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

לינק להודעה #5 

יש לי את הרבולושן 3 כמעט שנתיים
אף פעם לא קרה ששומן במסילה מקדימה נדלק (החלק הקדמי של הרשת הרבה פחות חם משאר החלקים).
אם נדלקה אש זה תמיד היה במרכז המנגל, ובגלל אוכל שומני במיוחד כמו נקניקיות מסוגים שונים, או המבורגרים עם הרבה שומן, וגם אז בד"כ יותר קל להתמודד עם ההתלקחות לעומת מגלים אחרים. באופן כללי, אם האוכל לא שומני במיוחד, אז אין בכלל התלקחויות.

מסכים שזה לא מנגל חזק במיוחד מבחינת העוצמה של האש, והוא לא מתאים לעבודה עם מכסה פתוח.
לי אישית זה לא מפריע. בד"כ אני שם את העוצמה של האש על 1/2 או 3/4, וסוגר את המכסה. האוכל יוצא מצויין.

כשאני מסיים לבשל, אני בד"כ מעביר מגבון מסביב לתעלה וקצת על המדפים, לנקות את השומן שקצת השפריץ החוצה. לוקח לכל היותר 15 שניות. בנוסף, אני מדליק את האש על הכי חזק, מוריד את המכסה, ומחכה שהמנגל יגיע ל- 300, ואז מכבה ומנקה עם מברשת.
זה השלב עם הכי הרבה עשן, אבל הוא נמשך לכל היותר רבע שעה, ואני בכלל נמצא בתוך הבית.

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”