יש משהו משותף כמעט בכל הדגמים, עם או בלי כירת/מבער צד. ואני בכוונה אומר מבער ולא אינפרא אדום, כי במקרה של אינפרא זה יותר ברור לחובבי הסטייקים הכבדים מסגנון טומהוק וכו', במקרה הזה כמעט דיי ברור שכדאי אינפרא אדום.
אבל מה לגבי מבער, פשוט כזה כמו שיש במטבח. האם כדאי להשקיע את האקסטרה כסף הזה בשביל לטגן משהו במרפסת או בחצר? באמת כזה יתרון? מה כבר יצא לכם לטגן שם בהצלחה כזו שאתם חוזרים על הפעולה כמעט בכל פעם שעושים על האש?
האם המבער צד כירת צד side burner עושה את שלו?
- surfer1 (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 181
- הצטרף: ספטמבר 2007
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
·רעיון טוב!niko כתב:אנחנו משתמשים המון בכירת צד, טיגון שניצילים(קורה הרבה אצלנו ) וחצילים זה פתרון מושלם לריח בבית....
לטיגון שניצלים רצוי מחבת גדולה כדי לזרוק לבפנים כמה שיותר במכה (מניסיון במטבח...חח) וכמובן הספק להבה לא קטן.
ולחצילים מה הכוונה? אפשר להניח יותר מחציל אחד שם...? אגב, חציל עדיף כבר על הגריל אני חושב...לא?
איזה מנגל יש לך?