חוות דעתכם על גריל גז Char Broil Professional 4

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".

מנהל: מנהלי HT Home

שלח תגובה
yarin153
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 322
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 14 פעמים

חוות דעתכם על גריל גז Char Broil Professional 4

לינק להודעה #1 

אשמח לדעתכם על Char Broil Professional 4

https://balko.co.il/product/%d7%92%d7%a ... fessional/

PayneBack3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 383
הצטרף: פברואר 2011
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

לינק להודעה #2 

יש לי את ה 2 מבערים, גריל מדהים, אחרי מס' שנים עם CharBroil Traditional סוף סוף לא צריך לדאוג שכל הגריל עולה בלהבות, לאוכל יש טעם מדהים של עישון, החסרון היחיד הוא שחייב לנקות את הרשתות אחרי 3-4 פעמים שהשתמשת בגריל אבל זה לגמרי שווה את זה.

yarin153
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 322
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 14 פעמים

לינק להודעה #3 

יש גריל שדורש פחות ניקוי בתקציב הזה?

surfer1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 181
הצטרף: ספטמבר 2007
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

לינק להודעה #4 

@PayneBack3
·
מה הסיפור של ניקיון הגריל התכוף? ואם זו בעיה רק של צא'ר-ברויל?
אם יש בעיה אני מניח ששפרו את זה בדגמים החדשים יותר

PayneBack3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 383
הצטרף: פברואר 2011
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

לינק להודעה #5 

זו לו בדיוק בעיה, זה התכנון,
האינפרה עובד בצורה כזו שיש רשת צליה ומתחתיה יש סוג של רשת עם הרבה חורים קטנים (כדי שלא תהיה התלקחות) אז כל הלכלוך והאפר נופל לרשת התחתונה וסותם אותה, בגלל זה צריך לנקות את זה כל 3-4 שימושים.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4374
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 834 פעמים
קיבל תודות: 258 פעמים

לינק להודעה #6 

@PayneBack3
·איך האטימות של המכסה שלו? האם מדדת לאיזה טמפ' הוא מגיע?
תודה

PayneBack3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 383
הצטרף: פברואר 2011
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

לינק להודעה #7 

@שי-כ
·

אטימות טובה יחסית לגריל קודם שהיה לי (גם Char-Broil), לגבי טמ' לא שמתי לב מה המקסימום הגעתי.

surfer1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 181
הצטרף: ספטמבר 2007
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

לינק להודעה #8 

@שי-כ
·
נכון, הוא לא הכי אטום
בנוסף הוא קשה מאוד לניקוי עם הרשתות הכפולות שלו והתיבה מברזל שהכול נדבק אליה. להבדיל מהאיכותיים אשר עשויים מיציקת אלומיניום

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4374
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 834 פעמים
קיבל תודות: 258 פעמים

לינק להודעה #9 

קניתי את השלושה מבערים. ניסוי ראשון קליל עם המבורגרים. עושה רושם טוב- עוצמה חזקה, פיזור חום אחיד ושום דבר לא נשרף.

שאלה: ברזלי הרשת צריכים לכסות באופן מדוייק את החורים של האינפרה אדום? זה גם יכול להתלבש כשזה לא ממש חופף...

elivne
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 22
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

לינק להודעה #10 

@שי-כ
·

כן חייב לכסות, כך שומן נופל לרשת התחתונה ולא דרך החור

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4374
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 834 פעמים
קיבל תודות: 258 פעמים

לינק להודעה #11 

תודה 👍
זה לא הופך את הצלייה לכמו מחבט?...

elivne
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 22
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

לינק להודעה #12 

תיאוריה? - הרשת התחתונה פולטת חום בצורה דומה ללהבה.

מנסיון? - אני באמת לא האדם לענות

yarin153
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 322
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 14 פעמים

לינק להודעה #13 

בסוף קניתי קולמן רבולושן 4

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”