אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3421
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 486 פעמים
לאחר הרבה זמן שלא פרסמתי קבלו סירטון שעשיתי בקייץ
על בשר במעשנה שלי
על בשר במעשנה שלי
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
כחובב בשר מושבע , רוצה "לקפוץ" לנושא עישון בשר.
אשמח לשמוע על סדנא מתאימה שעברתם/שאתם ממליצים בנושא.
ומשם השמיים הם הגבול
אשמח לשמוע על סדנא מתאימה שעברתם/שאתם ממליצים בנושא.
ומשם השמיים הם הגבול

תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 52318
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 3136 פעמים
אני מעשן כבר מעל שנה, והרב המוחלט יוצא נפלא ללא שום סדנה. כל המידע כיום נמצא ברשת, לדעתי אין צורך בסדנאות.
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
האם הדרעק הזה שווה את המחיר?
ברור לי שהיא לא אטומה בעליל ובטח גם מאוד דקה. יש בארץ לרכוש פס איטום?
https://clickandpick.yellow.co.il/%D7%9 ... 7%99%D7%9D
ברור לי שהיא לא אטומה בעליל ובטח גם מאוד דקה. יש בארץ לרכוש פס איטום?
https://clickandpick.yellow.co.il/%D7%9 ... 7%99%D7%9D
@adamd
·
יש לי גם GTI3, עישנתי כמה פעמים עם קופסת עישון, בעיקר אסאדו - היה מעולה.
1. לפי הנסיון שלי (ולפי מה שקראתי בהמון מקומות) הבשר צריך להיות בבריין הרבה יותר מכמה שעות - כמה ימים עדיף
2. ממליץ לך לעבוד עם מד חום, כל נתח לכל נתח יש את הטמפרטורה הפנימית המומלצת עבור כל מידת עשייה
3. יש כל מיני שיטות לעישון הבשר, למשל את האסאדו שמתי ל4 שעות חשוף, אחכ עטוף בנייר אפייה ונייר כסף לשעתיים ולבסוץ עוד שעה חשוף, והתזתי עליו נוזלים כל שעה בערך
4. 140 מע' נראה לי קצת גבוהה, לפי מה שאני מכיר, צריך להיות סביב ה 110 מע'
·
יש לי גם GTI3, עישנתי כמה פעמים עם קופסת עישון, בעיקר אסאדו - היה מעולה.
1. לפי הנסיון שלי (ולפי מה שקראתי בהמון מקומות) הבשר צריך להיות בבריין הרבה יותר מכמה שעות - כמה ימים עדיף
2. ממליץ לך לעבוד עם מד חום, כל נתח לכל נתח יש את הטמפרטורה הפנימית המומלצת עבור כל מידת עשייה
3. יש כל מיני שיטות לעישון הבשר, למשל את האסאדו שמתי ל4 שעות חשוף, אחכ עטוף בנייר אפייה ונייר כסף לשעתיים ולבסוץ עוד שעה חשוף, והתזתי עליו נוזלים כל שעה בערך
4. 140 מע' נראה לי קצת גבוהה, לפי מה שאני מכיר, צריך להיות סביב ה 110 מע'
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6308
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1184 פעמים
- קיבל תודות: 1165 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 52318
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 3136 פעמים
psibeast - יתכן, אני אישית לא חשבתי שזה מצדיק את הזמן והכסף, והתוצאות שאני מקבל מצוינות.
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6308
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1184 פעמים
- קיבל תודות: 1165 פעמים
- nadavkugman
-
- חבר פעיל
- הודעות: 85
- הצטרף: אוקטובר 2013
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים