@Huber
·ערן לא יזיקו תמונות קצת יותר גדולות...
לא ממש הצלחתי לקרוא את הטבלה. נראה לי שרשום 57 על הפיקניה.
לפי הטבלה שאני משתמש זו טמפ. עליונה בטווח של מידיום רייר.
אתה צריך לדעת שבעישון בניגוד לסו ויד יש אפקט של carry over heat.
כלומר החום מהשכבה החיצונית ממשיך לחדור פנימה גם אחרי שהורדת את הבשר מהמעשנת עד שמגיע לאיזון.
בנתח גדול זה אומר עוד 4-5 מעלות. במקרה שלך זה מעביר את הפיקניה עמוק למדיום. וזה בהנחה שהתרמומטר שלך מדויק.
אני עוצר בנתחי בקר "רכים" מעל 2 ק"ג ב 50-51. אל תוריד טמפ. תקצר זמן.
כנ"ל לגבי הנקניקיות. ירקות בכלל צריכים מעט מאד זמן בעשן. עדיף לצלות אותם במהירות.
מציע לך לקרוא על dry brine. אותה תוצאה בפחות זמן ומאמץ.