טוב אז סופשבוע היה עוד פעם אסאדו :mrgreen:

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
agent__smith (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #31 

אסאדו זה בעייה.... לפעמים יותר מזל משכל...

צריך לדעת מה לחפש, מה שנקרא עגלה בוגרת בת 4 שהיא מספיק מבוגרת שיהיה טעם לבשר ומספיק צעירה שלא יהיה קשה מדי.
אחת מהבדיקות היא גודל העצמות. צריך עצמות כמה שיותר קטנות ועגולות לא ארוכות ושטוחות.

כמו כן צריך רוחב רצועה 3 וחצי ס"מ בערך.

מעבר לזה נשאר רק לקוות כי יהיה טעים. כך שבכל מקום אתה יכול לקנות את זה.
ואם זה טעים שום דבר בעיני לא מתקרב לזה.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4858
הצטרף: מאי 2005
מיקום: עמק חפר
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

נושא שלא נקרא #32 

agent__smith כתב:אסאדו זה בעייה.... לפעמים יותר מזל משכל...

צריך לדעת מה לחפש, מה שנקרא עגלה בוגרת בת 4 שהיא מספיק מבוגרת שיהיה טעם לבשר ומספיק צעירה שלא יהיה קשה מדי.
אחת מהבדיקות היא גודל העצמות. צריך עצמות כמה שיותר קטנות ועגולות לא ארוכות ושטוחות.

כמו כן צריך רוחב רצועה 3 וחצי ס"מ בערך.

מעבר לזה נשאר רק לקוות כי יהיה טעים. כך שבכל מקום אתה יכול לקנות את זה.
ואם זה טעים שום דבר בעיני לא מתקרב לזה.
...
אני חושב שהמונח הוא עגלה מבגירה ולא בוגרת. כשאמרתי באטליז עגלה בוגרת, הקצבים החזיקו את עצמם לא לצחוק. (f)

agent__smith (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #33 

אני אומר את זה אחרי שאני אומר שאני ארגנטינאי... הם ממש לא צוחקים אחרי זה :lol: ...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4858
הצטרף: מאי 2005
מיקום: עמק חפר
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

נושא שלא נקרא #34 

agent__smith כתב:אני אומר את זה אחרי שאני אומר שאני ארגנטינאי... הם ממש לא צוחקים אחרי זה :lol: ...
...
וואלה?! אז כל מה שצריך זה לפתח מבטא ארגנטינאי?!
לעזאזל כל מסת השרירים הזאת והזקן המפחיד... :evil:

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 166
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #35 

agent__smith כתב:המממ.... פחם רגיל.
כאשר חום גחלים יש לו שיא ואחרי זה שמים את הבשר (גחלים לבנים)
כמו כן חשוב הגובה מהאש שפה הוא בערך 10~15 ס"מ.

ללא שום חומר הדלקה ולא נעליים !

יש קרטוני ביצים שהם נייר דחוס והם משמשים להדלקה של הפחם.
שם נייר עיתון ועל זה קרטון ביצים ואז שופך פחם, זה ידליק את זה שידלק לאט כי זה נייר דחוס וידליק את הפחם.
מעבר לזה מאוורר יקדם את העסק ורק מאוורר לא שום דבר מלאכותי.
...
טוב,החלטתי להזמין מנגל ברמה גבוהה,הזמנה מיוחדת,מנירוסטה איכותית 2 מ"מ עובי ורשת מסיבית עם צינורות מלאים של 8 מ"מ,מנירוסטה כמובן.
יש לי עדיין התלבטות לגביי העומק מהתחתית ועד הרשת.
אני זוכר שבזמנו באחד מביקורינו במסעדת קאזה דו-ברזיל-השיף אומברטו אמר לי שעומק אידיאלי הוא כ-15 ס"מ.
מה שקצת מפריע לי היא המחשבה שעומק שכזה(דרך אגב-בתמונה של אייג'נט סמית-נראה כאילו המנגל שלו הוא בעומק שכזה) ידרוש כמות גדולה יותר של גחלים,ואם לא-אז הצלייה תהייה איטית יותר(בגלל הגובה הרב).
האם זה נכון?והאם עומק של 15 באמת ייתן תוצאות טובות יותר של צלייה?
אבקש ממומחי המנגלים שכאן לעזור לי בסוגייה,כי אני מעוניין להריץ את ההזמנה כדי שהמנגל יהיה מוכן ליום העצמאות.
תודה למשיבים

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 166
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #36 

מקפיץ

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 166
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #37 

:חושב:

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 166
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #38 

:wtf:
להיכן נעלמו כל המנגליסטים שבפורום?
אני חייב למהר,יום העצמאות מתקרב.
תודה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4902
הצטרף: נובמבר 2005
נתן תודות: 351 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

נושא שלא נקרא #39 

מתוך ניסיון שלי בלבד, המרחק מהרשת ועד קצה הגחלים לא אמור לעבור את ה10 ס"מ, אפשר טיפה פחות.
את גובה הדפנות תתכנן בהתאם.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 166
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #40 

Shtirlitz כתב:מתוך ניסיון שלי בלבד, המרחק מהרשת ועד קצה הגחלים לא אמור לעבור את ה10 ס"מ, אפשר טיפה פחות.
את גובה הדפנות תתכנן בהתאם.
...
תודה על התשובה.
אני (עדיין מתעקש) שהעומק במנגלים מקצועיים שואף ל 15 ס"מ. :)
מבקש תגובות נוספות

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4902
הצטרף: נובמבר 2005
נתן תודות: 351 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

נושא שלא נקרא #41 

אני (עדיין מתעקש) שהעומק במנגלים מקצועיים שואף ל 15 ס"מ. [חיוך]
...
תלוי מה אתה ממלא בין הגחלים והתחתית.

תראה, בילדותי אני ריתכתי מנגלים, כשאת הגדול בהם היה ניתן להזיז רק עם מלגזה. ולכן, מניסיון שלי, מרחק במנגל ה"מקצועי" הוא לא באמת מדע מדויק ואין צורך דתי ללכת על המילימטר.

2 הרובל שלי.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 166
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #42 

Shtirlitz כתב:
אני (עדיין מתעקש) שהעומק במנגלים מקצועיים שואף ל 15 ס"מ. [חיוך]
...
תלוי מה אתה ממלא בין הגחלים והתחתית.

תראה, בילדותי אני ריתכתי מנגלים, כשאת הגדול בהם היה ניתן להזיז רק עם מלגזה. ולכן, מניסיון שלי, מרחק במנגל ה"מקצועי" הוא לא באמת מדע מדויק ואין צורך דתי ללכת על המילימטר.

2 הרובל שלי.
...
תודה.
למה הכוונה ב " ממלא בין הגחלים והתחתית"?
לפי מה שאני מבין-ככל שהעומק גדול יותר -אז יידרש שימוש ביותר גחלים כדי להשיג רמת צלייה גבוהה יותר.
האם זה נכון?
מצד שני-מומחה בשר אמר לי שסטייקים ברמה הכי גבוהה מושגים בצלייה בגובה של 15 ס"מ.
בכל מקרה-אני עדיין מתלבט.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 166
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #43 

מקפיץ
מופנה בעיקר ל :wink: agent__smith

agent__smith (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #44 

ואיך אפשר ללא כמה תמונות מהשבוע עם הרבבבבבבבבבבבבההההההההההההה בשר הזה... (מה נאכל מצות ? )

דבר ראשון ... roslan, גם אצלנו זה בערך 15 ס"מ מעל הגחלים, לא מדובר על 15 מתחתית המנגל לבשר אלה מהגחלים עצמן לכן נאמר תלוי "כ"מה אתה ממלא, אני ממלא שכבה יחידה של גחלים ואחידה נותן להן לעבור את המאקסימום חום וכאשר הן נעשות לבנות אני מתחיל.

והתמונות !

לבבות, כבדים ופרגיות שהושרו 24 שעות בצימיצורי........... ובצד שמאל מרגז, אסאדו ואנטריקוטים....
זה היה ביום שישי.
תמונה

יום שני בערב....
פילה בקר נמוך (אוינק אוינק..) זה טעים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמונה

ואסאדו עוף ומטמברה.... שכבת בשר דקיקה שהיא השכבה הראשונה מתחת לעור ומעל לאסאדו, קשה אבל טעימה בטירוף!

תמונה

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3790
הצטרף: מאי 2005
מיקום: צפון
נתן תודות: 419 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

נושא שלא נקרא #45 

נראה 10! בטוח שגם הטעם ..
כתובת בבקשה?
8)
And the meek shall inherit the earth
...

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”