היי
בקרוב טסים לטיול משפחתי לתאילנד. מעוניין בתיעוד איכותי של הטיול שלנו אז אני מחפש מצלמה שתענה על רוב הצרכים הרגילים של משפחה. וידאו, סטילס, נוף, צילום חוץ, צילום בחדר וכמובן חיי סוללה
חובה! חיבור למיקרופון חיצוני ואיכות וידאו טובה ככל האפשר 4K?
התקציב הוא עד מקסימום 4K עדיפות ל3K
דבר אחרון. יש אפשרות לחבר פנס, איכותי כמובן, כדי לשפר צילומי לילה?
תודה
דרושה הכוונה כללית לבחירת מצלמה
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K
- נתן תודות: 942 פעמים
- קיבל תודות: 1921 פעמים
- BUGY
- חבר מכור קשה
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 708 פעמים
Re: דרושה הכוונה כללית לבחירת מצלמה
·אני מבין שאתה חדש בפחום הצילום. מיקרופוני חיצוני ופנס, זה בטוח לא יקרה. המלצה שלי, פלפון טוב, דוגמת הS7/S8/פיקסל ותהנה מהטיול....
@BUGY
·
אכן חדש.
http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95 ... rk-II.aspx
לקנון G7-X יש חיבור למיקרופון חיצוני.
לגביי הפנס אני שאלתי אם זה אפשרי.
דבר אחרון, היום אני עם סמסונג גלאקסי S7 והמצלמה שלי פשוט זוועה. אם התנאי צילום לא מעולים הוידאו פשוט לא איכותי. ואני לא מדבר על כמות הפעמים שהפעלתי צילום וידאו וקיבלתי שגיאה
·
אכן חדש.
http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95 ... rk-II.aspx
לקנון G7-X יש חיבור למיקרופון חיצוני.
לגביי הפנס אני שאלתי אם זה אפשרי.
דבר אחרון, היום אני עם סמסונג גלאקסי S7 והמצלמה שלי פשוט זוועה. אם התנאי צילום לא מעולים הוידאו פשוט לא איכותי. ואני לא מדבר על כמות הפעמים שהפעלתי צילום וידאו וקיבלתי שגיאה
- BUGY
- חבר מכור קשה
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 708 פעמים
·איפה ראיתה שיש לה חיבור למיקרופון?...
בעיקרון חיבור למיקרופון זה חלק ראשון, חלק שני זה מיקום המיקרופון. כל מיקרופו סביר ישב על ה"הוטשו" חיבור של הפלש. לשם לרוב גם מחברים את הפנס. לכן מחברים מערכת חיצונית, מן שלד כזה למי שרוצה גם מיקרופום וגם תאורה. אחרת ביחד זה לא אפשרי. לאן תחבר את הפנס ולאן את המקרופון? לשים שלד חיצוני על מצלמה קומפקטית סותר את כל המטרה, קומפקטיות. וזה גם מעלה את המחיר.
אתה פשוט לא כיוון הנכון.
קודם כל, בתנאי תרואה טובים, הפלפון כמו S7 יתן לך תוצאות מדהימות. במיוחד לאחר עריכה קטנה. נכון. בננאי תרוה קשים הוא סובל אבל כך גם רוב המצלמות הקטנות. כמובן שהG7X2 תתן לך הרבה יותר, אין ספק. זאת גם מצלמה מאוד ממולצת בכל מקרה, אבל צריך להיות מוכן לזה שזאת לא מצלמת DSLR עם חיישן מלא ושכל המצלמות בתנאי תראורה קשים לא נותנות תוצאות טובות ושכל מה שאתה רואה ברשת, כל ההדגמות והדוגמאות עברו ערכיה רצינית וזה מה שמבדיל בין תוצאות סבירות לתוצאות טובות. חוץ מזה. הווידו שלה הוא רק 1080. למרות שכדי להנות מ4K צריך גם מחשב חזק והרבה זכרון כדי לערוך את הווידוא וגם ציוד קצה מתאים. אחרת זה סתם.
מה שאני אומר, צריך להתאים את הצפיות.
המצלמה של S7 מעולה, לא ברור למה אתה לא מקבל תוצאות טובות. ברור שיש בה מיבגלות רבות ביחס למצלמה ייעודית, אבל לצילומים יום-יומיים בתנאי תאורה טובים, כולל פורטרטים, נוף וכו' אתה אמור לקבל עם S7 תוצאות טובות מאוד.
תבדוק אפשרות של רכישת מצלמת וידאו בסיסת, כמשלימה לכל מצלמה דיגיטלית שתרכוש או כהשלמה לצילום בטלפון.
פנאסוניק מספקים תמורה מצויינת למחיר, לדוגמה Panasonic HC-V380K
תבדוק אפשרות של רכישת מצלמת וידאו בסיסת, כמשלימה לכל מצלמה דיגיטלית שתרכוש או כהשלמה לצילום בטלפון.
פנאסוניק מספקים תמורה מצויינת למחיר, לדוגמה Panasonic HC-V380K