הכי טוב להבין לפי טעמך מה הטמפ' שמעדיף, אם בכל זאת רוצה להיות מדוייק בלי אופציה למדוד יש שיטה שקראתי עליה איפשהו היא להעלות מעלה אחת, לחכות כמה דקות ולפתוח מים לקצת. לחזור על הפעולה עד שהמים שיוצאים רותחים, שם אתה כמה מעלות בודדות מעל מאה ויכול לכוון את הבקר בהתאם בהגדרה של ה21/03/2022 17:35zovirax כתב: ↑ איך אפשר למדוד את הטמפרטורה של המים ביציאה של הראש? לא יודע אם יש לי דרך
האמת שאני לא מקציף , נדיר מאוד
היום עשיתי כיול כמו שאמרת - לא יצא לי לבחון יותר מידי את התוצאות. מחר אדע יותר
מעניין אותי איך לשחק עם הפרמטרים P I D - לא ברור לי עדיין איך הפונקציה עובדת
כנראה מורכב - צריך לקרוא עוד...
Psb (temp sensor error correction)
כשעושה את זה כן כדאי שהמכונה תקבל מספיק זמן להתחמם כי אתה רואה מה קורה ממש ביציאה של הראש
יש המון מדריכים והסברים לגבי הפרמטרים עצמם שלא נכנסתי אליהם לעומק כי זה המון להבין והגעתי לנקודה מספקת שהטמפ מתייצבת עוד לפני שמספיק להכין את השוט הבא
לגבי התרמוסטט הקצפה, אם תבטל אותו (לחבר את החוטים שלו אחד בשני) יהיה לך את הבטחון עם איפוס ידני במידה של כשל, יכול אולי להחליף את ההקצפה בכזה עם איפוס ידני בטמפ' יותר נמוכה משל הבטחון שלך (לא נמוך מידיי שלא ידרוש איפוס במקרים של אוברשוט, או כשכן מחליט להקציף) לשקט נפשי ובטחון כפול, למרות שגם אם תשאיר ככה לא חושב שיש למכונה בעיה להשאר על טמפ' הקצפה.