שלום לפורום הנפלא,
לאחר שנים עם מקינטה ומכונות אוטומטיות פשוטות ולאחר קריאה מרובה בפורום, החלטתי להתחדש במכונה ידנית.
קניתי אפרטמנטו ומטחנה פאוסטינו.
לאחר ניסוי של שלושה סוגי קפה שונים, רק סוג אחד היה סביר בטעם.
תחילת השוט שחורה והטעם שטוח וחסר.
לאחר מכן עובר לצבע צהוב חיוור ולא עשיר.
הזמן עד תחילת החליטה כ 4-5 שניות.
16-17 גרם קפה לראש הכפול שמגיע עם המכונה.
למי שמכיר את הפאוסטינו אני טוחן 11.5 שניות בעובי 3.
אשמח לעזרתכם בכל דרך
תודה רבה!
מכונה ידנית ראשונה- עזרה בהכנת מנת קפה מוצלחת
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 572
- הצטרף: פברואר 2014
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Re: מכונה ידנית ראשונה- עזרה בהכנת מנת קפה מוצלחת
תתחדש ובהצלחה!
תעלה סרטון של כל התהליך , רק ככה תוכל לקבל דגשים וטיפים.
עם איזה קפה אתה משתמש? מתי נקלה ואיך אתה שומר אותו?
תעלה סרטון של כל התהליך , רק ככה תוכל לקבל דגשים וטיפים.
עם איזה קפה אתה משתמש? מתי נקלה ואיך אתה שומר אותו?
Re: מכונה ידנית ראשונה- עזרה בהכנת מנת קפה מוצלחת
קפה שמתחיל שחור יכול להעיד על קפה ישן מדי .
מעבר לזה 4-5 שניות לדעתי זה מהר במכונה כזו.
בדוק את טריות הקפה, שים בסלסלה 18 גרם ותראה אם יש שיפור.
תתחדש ותהנה, ציוד מצויין.
מעבר לזה 4-5 שניות לדעתי זה מהר במכונה כזו.
בדוק את טריות הקפה, שים בסלסלה 18 גרם ותראה אם יש שיפור.
תתחדש ותהנה, ציוד מצויין.
שחר