
המכונה באה לשדרג את היוניקה שנמכרה אתמול באהבה והטריגר החזק ביותר היה מעבר ל DB. כמות ההפוכים עלתה בבית והעבודה עם SB מיגעת באספקט הזה (ועל פי כמה וכמה כשמארחים משפחה וחברים ואתה הופך לסניף ארומה).
למה דווקא הויולדי?
1) DB עם חיבור ישיר בלבד. העדפתי מכונה שמנצלת את המרווח הפנימי בשלמותו בלי מיכל שתקוע לי שם. זה הופך את המכונה לסופר סופר נגישה לכל סוג של תחזוקה. הכל גדול ונגיש במרחק בורג או שניים (מצורפת תמונה מהחלק העליון).
2) PID מובנה (מתבקש), קביעת Pre Infusion בלחץ הרשת (0-8 שניות), הגדרת כמות חליטה לכל כפתור (עוזר מאוד בעבודה עם משקל ושומר על יחס חליטה קבוע).
3) לחצנים גדולים וברורים לרבות כיבוי בויילר בכפתור ייעודי ולא כזה שמתחבא מאחורי מגש עודפים.
3) מחיר. עלתה 7500 כולל הכל (בערך 2000 ש"ח פחות ממתחרות באגף ה e61). פירוט: 1400EUR המכונה (5450 ש"ח), 120EUR משלוח (470 ש"ח), 1620 מע"מ ועמלות (27% מעלות המכונה והמשלוח).
אין לי עדיין תובנות עמוקות. בסה"כ הקפה יוצא מעולה. גוף פצצה ושוטים מאוזנים. משחק בנתיים עם ה Pre Infusion להבין אם זה עוזר בחיים או לא. אעדכן כשאגיע לתובנה..
קצת תמונות: