מקציף נפרד או מובנה במכונה?

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
gal84 (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 2
הצטרף: מאי 2021
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מקציף נפרד או מובנה במכונה?

נושא שלא נקרא #1 

הי,
רוצים לרכוש מכונת קפה אוטומטית (על הפרק מליטה passione).
יש לנו מקציף אירוצ'ינו שמוציא קצף סביר ללא הסליל אבל יש שכבה נפרדת של חלב וחלב מוקצף. מתלבטים אם להישאר איתו ולקנות מכונה ללא הקצפה או לצפות להקצפה יותר איכותית באוטומטית?
מה זה איכותית בשבילי: לא הר של קצף כמו שמתפארים בתמונות על אריזות המכונות האוטומטיות אלא חלב מוקצף בצורה בינונית. לא חלב חם ולא קצף דחוס שלא זורם.

תודה!

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3777
הצטרף: דצמבר 2009
שם מלא: אורן
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 493 פעמים

Re: מקציף נפרד או מובנה במכונה?

נושא שלא נקרא #2 

מובנה, ספציפית של המכונה הזו. במכונות אוטומטיות אחרות ההקצפה פשוטה יותר, אבל איכות הקצף נמוכה.

yossix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 363
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 24 פעמים

Re: מקציף נפרד או מובנה במכונה?

נושא שלא נקרא #3 

יש לי כמה שנים 2 מכונות מליטה פשן.
בסה"כ מאד מרוצה, כולל מההקצפה. הייתי שמח אם החלב היה יוצא קצת יותר חם אבל גם מה שיוצא מבחינתי בסדר גמור.

gal84 (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 2
הצטרף: מאי 2021
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: מקציף נפרד או מובנה במכונה?

נושא שלא נקרא #4 

בסוף רכשנו מליטה passione.
מבחינתי זה רחוק מלהיות מושלם (ההקצפה). אבל שיפור לעומת המקציף הנפרד שהיה לנו.

תודה לעונים!

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”