שאלה למביני ענין במכונות אוטו' ובמטחנות

מנהל: מנהלי קפה

שלח תגובה
jimky
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 26
הצטרף: ספטמבר 2020
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שאלה למביני ענין במכונות אוטו' ובמטחנות

לינק להודעה #1 

במחילה אם השאלה קצת מוזרה. יש ברשותי מכונה אוטו' מעולה (jura)
עם מקום לשים קפה טחון (יש את זה בלא מעט מכונות).
השאלה: אם אני טוחן את הפולים שלי במטחנה נפרדת ואיכותית ושם את הקפה הטחון
במכונה האוטו' האם האספרסו יצא טוב יותר ואולי אף ברמה של ידנית?
שלכם, המשוגע לאספרסו איכותי עם גוף (-:
תודה מראש.

BarDar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 488
הצטרף: ינואר 2015
מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

לינק להודעה #2 

בקיצור- לא

בפירוט- המכונה האוטומטית מוגבלת ביכולת שלה לקבל אבקה דקה ברמה של הידניות. טחינה דקה מדי תגרום לתקיעה של העוגייה והמערכת לא תצליח לשחרר אותה. אולי תצליח לשפר במעט את הטעם ע"י טחינה דקה יותר, אבל להגיע לרמה של ידנית טובה לא תצליח.

jimky
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 26
הצטרף: ספטמבר 2020
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

תודה רבה.

לינק להודעה #3 

לא אקח סיכון מיותר, גם ככה הקפה בJura ברמה משלו באוטומטיות.
נמשיך להתפנק מידי בפעם אצל החבר ובבתי קפה מובחרים (-:

arlto
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 93
הצטרף: פברואר 2011
מיקום: השרון
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

לינק להודעה #4 

לא יודע איזה JURA יש לך אבל אני מבין שיש להם דגמים שניתן לווסת את עובי הטחינה וגם את כמות הקפה
נדמה לי שיש בדגמים החדשים גם prefusion כמו ב E61 שאמור בהחלט לשפר את רמת הקפה
מאחר ואישית לא טעמתי ממודלים אלו כל מה שציינתי הוא מקריאה בלבד
אישית אם לא מכונה ידנית אני מעדיף בריקה או אפילו קפה שחור עלית

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”