שרשור תגובות: מכונת קפה אוטומאטית - Philips Omnia - הביקורת

מנהל: מנהלי קפה

שלח תגובה

boren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2860
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 218 פעמים
קיבל תודות: 295 פעמים

לינק להודעה #2 

תודה על הביקורת.

לפי ה"גבעות" שרואים על החלב המוקצף בצילום אפשר להניח שאי אפשר לקבל איתה מיקרו-קצף חלק? אם זה אכן המצב, אז כדאי להוסיף תחת רשימת החסרונות (בדומה למכונות אוטומטיות רבות).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59248
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 812 פעמים
קיבל תודות: 1601 פעמים
יצירת קשר:

לינק להודעה #3 

boren כתב:תודה על הביקורת.

לפי ה"גבעות" שרואים על החלב המוקצף בצילום אפשר להניח שאי אפשר לקבל איתה מיקרו-קצף חלק? אם זה אכן המצב, אז כדאי להוסיף תחת רשימת החסרונות (בדומה למכונות אוטומטיות רבות).
...
·מדובר על תמונת יח"צ ודווקא נראה שזה צולם תוך כדי הקצפה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

boren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2860
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 218 פעמים
קיבל תודות: 295 פעמים

לינק להודעה #4 

@MartinHSabag - אני מתכוון לתמונה הזו:

[imgur]EcoJirL[/imgur]

הקצפתי עם הרבה מכונות קפה בחיי, ומעולם לא ראיתי חלב שנראה ככה בזמן הקצפה. זה לא נראה שהמכונה הוציאה קיטור כשצילמו את התמונה הזו, אלא לאחר שהפסיקו את הקיטור והקצף עמד. הבעיה היא שקצף איכותי לא עומד עם גבעות. הוא אמור להיות שטוח וחלק.

WolfM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 467
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

לינק להודעה #5 

יסלח לי הכותב, ביקורת זה לא.
זה נראה כמו כתבת יח"צ של היבואן.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1187
הצטרף: יולי 2006
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

לינק להודעה #6 

מצטער, אבל אני נאלץ להסכים.
נראה שנלקחו פה כל מני קיצורי דרך והעתקות ממדריך ההפעלה של המכונה, ולא ביקורת אמיתית.

איך המכונה בהשוואה למכונות קודמות של פיליפס, או סאקו (שהרי ניכר שהיחידה בפנים שחולטת את הקפה היא אותה יחידה של האינטליה הידועה).
איך ההקצפה בפנרלו, ועד כמה הוא מוצלח בהשוואה לדגמים אחרים של אותו יצרן או יצרנים אחרים.

האם הטחינה הדקה ביותר במכונה מספיקה כדי להוציא קפה איכותי (יחסית) או שהיא עדיין גסה מדי והקפה יוצא דליל או שהיא "חונקת" את המכונה והקפה יוצא סמיך מדי ו/או שרוף (ניתן למדוד למשל כמה מ"ל יוצאים בחליטה של אספרסו רגיל לעומת התקן).

יש כל כך הרבה דברים שהיו יכולים לעשות את הסקירה הזו למקצועית, אבל יש בתחום הקפה פה מה ללמוד מחלקים אחרים של האתר (למשל הסקירות של עופר על טלויזיות).
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il


Ohad

boren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2860
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 218 פעמים
קיבל תודות: 295 פעמים

לינק להודעה #7 

@OhadG - רעיונות טובים. אני מניח שאפשר להוסיף את כל המידע הזה לביקורות תוך כמה ימים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59248
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 812 פעמים
קיבל תודות: 1601 פעמים
יצירת קשר:

לינק להודעה #8 

@OhadG
·
נכתב בכתבה בבירור. הכותב השווה את זה למכונת קפסולות ומתוך הראיה הזו הביקורת נכתבה.

הנקודות שהעלת ואלידיות לגמרי וניקח אותן בחשבון בביקורות הבאות.
אגב, אם אתה או מישהו אחר רוצה להצטרף לצוות הסוקרים, מוזמן לפנות בפרטי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”