שרשור תגובות: מכונת קפה אוטומאטית - Philips Omnia - הביקורת

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
zviwr (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
הודעות: 1617
הצטרף: אוגוסט 2005
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שרשור תגובות: מכונת קפה אוטומאטית - Philips Omnia - הביקורת

הודעה שלא נקראה #1 


boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3069
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 323 פעמים

הודעה שלא נקראה #2 

תודה על הביקורת.

לפי ה"גבעות" שרואים על החלב המוקצף בצילום אפשר להניח שאי אפשר לקבל איתה מיקרו-קצף חלק? אם זה אכן המצב, אז כדאי להוסיף תחת רשימת החסרונות (בדומה למכונות אוטומטיות רבות).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59289
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 847 פעמים
קיבל תודות: 1584 פעמים
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראה #3 

boren כתב:תודה על הביקורת.

לפי ה"גבעות" שרואים על החלב המוקצף בצילום אפשר להניח שאי אפשר לקבל איתה מיקרו-קצף חלק? אם זה אכן המצב, אז כדאי להוסיף תחת רשימת החסרונות (בדומה למכונות אוטומטיות רבות).
...
·מדובר על תמונת יח"צ ודווקא נראה שזה צולם תוך כדי הקצפה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3069
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 323 פעמים

הודעה שלא נקראה #4 

@MartinHSabag - אני מתכוון לתמונה הזו:

[imgur]EcoJirL[/imgur]

הקצפתי עם הרבה מכונות קפה בחיי, ומעולם לא ראיתי חלב שנראה ככה בזמן הקצפה. זה לא נראה שהמכונה הוציאה קיטור כשצילמו את התמונה הזו, אלא לאחר שהפסיקו את הקיטור והקצף עמד. הבעיה היא שקצף איכותי לא עומד עם גבעות. הוא אמור להיות שטוח וחלק.

WolfM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 469
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

הודעה שלא נקראה #5 

יסלח לי הכותב, ביקורת זה לא.
זה נראה כמו כתבת יח"צ של היבואן.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1198
הצטרף: יולי 2006
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

הודעה שלא נקראה #6 

מצטער, אבל אני נאלץ להסכים.
נראה שנלקחו פה כל מני קיצורי דרך והעתקות ממדריך ההפעלה של המכונה, ולא ביקורת אמיתית.

איך המכונה בהשוואה למכונות קודמות של פיליפס, או סאקו (שהרי ניכר שהיחידה בפנים שחולטת את הקפה היא אותה יחידה של האינטליה הידועה).
איך ההקצפה בפנרלו, ועד כמה הוא מוצלח בהשוואה לדגמים אחרים של אותו יצרן או יצרנים אחרים.

האם הטחינה הדקה ביותר במכונה מספיקה כדי להוציא קפה איכותי (יחסית) או שהיא עדיין גסה מדי והקפה יוצא דליל או שהיא "חונקת" את המכונה והקפה יוצא סמיך מדי ו/או שרוף (ניתן למדוד למשל כמה מ"ל יוצאים בחליטה של אספרסו רגיל לעומת התקן).

יש כל כך הרבה דברים שהיו יכולים לעשות את הסקירה הזו למקצועית, אבל יש בתחום הקפה פה מה ללמוד מחלקים אחרים של האתר (למשל הסקירות של עופר על טלויזיות).
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il


Ohad

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3069
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 323 פעמים

הודעה שלא נקראה #7 

@OhadG - רעיונות טובים. אני מניח שאפשר להוסיף את כל המידע הזה לביקורות תוך כמה ימים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59289
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 847 פעמים
קיבל תודות: 1584 פעמים
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראה #8 

@OhadG
·
נכתב בכתבה בבירור. הכותב השווה את זה למכונת קפסולות ומתוך הראיה הזו הביקורת נכתבה.

הנקודות שהעלת ואלידיות לגמרי וניקח אותן בחשבון בביקורות הבאות.
אגב, אם אתה או מישהו אחר רוצה להצטרף לצוות הסוקרים, מוזמן לפנות בפרטי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”