קפסולות תואמות נספרסו-מה דעתכם?
בהמשך לשרשור הנ"ל - ראיתי באותו אתר קופון לקפסולות חלופיות של Rosso:
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 6/49290677
מישהו טעם? מכיר? יכול לחוות דעה?
חייב לציין שאני משתמש בקפסולות חלופיות של קפה ג'ו ומאד מרוצה - טעימות לי מאד - בעיקר שותה הפוך וקפוצ'ינו.
פשוט הקופון הנ"ל זול יותר...
גל
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 6/49290677
מישהו טעם? מכיר? יכול לחוות דעה?
חייב לציין שאני משתמש בקפסולות חלופיות של קפה ג'ו ומאד מרוצה - טעימות לי מאד - בעיקר שותה הפוך וקפוצ'ינו.
פשוט הקופון הנ"ל זול יותר...
גל
- molvy
- חבר במועדון HT
- נתן תודות: 1187 פעמים
- קיבל תודות: 1166 פעמים
מעיר שרשור שהיה לא פעיל הרבה זמן אבל נראה שלאחרונה נוספו די הרבה חברות שמספקות קפסולות חלופיות למכונות של נספרסו.
אני הזמנתי את אלו של רוסו ואני לא מאושר מהתוצאה, לא ממש על הפנים אבל לא מספיק טובה לטעמי.
אשמח לשמוע חוות דעת למשל על הקפסולות של קפה ג'ו ושל lavazza שיצאו גם הם עם קפסולות תואמות נספרסו
תודה רבה לעונים
עריכה
לאחר ניסיון וטעייה עם הקפסולות של קפה רוסו, מצאתי את הצורה המתאימה לי להכין את הקפה עם הקפסולות הלל נכון להיום אני מרוצה מהתוצאה.
ככול הנראה לאחר שאסיים את המלאי שיש לי מקפה רוסו, אני אנסה את עלית כי במבחן טעימה הם יצאו במקום טוב מאוד
http://www.themarker.com/consumer/1.2969200
אני הזמנתי את אלו של רוסו ואני לא מאושר מהתוצאה, לא ממש על הפנים אבל לא מספיק טובה לטעמי.
אשמח לשמוע חוות דעת למשל על הקפסולות של קפה ג'ו ושל lavazza שיצאו גם הם עם קפסולות תואמות נספרסו
תודה רבה לעונים
עריכה
לאחר ניסיון וטעייה עם הקפסולות של קפה רוסו, מצאתי את הצורה המתאימה לי להכין את הקפה עם הקפסולות הלל נכון להיום אני מרוצה מהתוצאה.
ככול הנראה לאחר שאסיים את המלאי שיש לי מקפה רוסו, אני אנסה את עלית כי במבחן טעימה הם יצאו במקום טוב מאוד
http://www.themarker.com/consumer/1.2969200
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 02/01/2017 12:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
רוסו
הזמנתי לראשונה מרוסו כמה טעמים, והאמת שאני די מאוכזבת. הטעמים נורא חלשים, יש לקפה טעם של חלב עם טיפה טעם, כאילו זה מוכן מאבקה. אולי אני עושה משהו לא נכון. אבל לא טעמתי עדיין נספרסו בטעמים, ככה שאין לי ממש למה להשוות את זה.
ניסיתי לראשונה קפסולות של קפה גו'.
האמת? התפעלתי מהקרמה. לדעתי קרמה יותר גדולה מנספסרו
טעמתי אחת בכפית - היה טעם עדין של חריפות וממש אהבתי.
בגדול אני שותה עם קצת חלב כך שאני לא ממש מבדילה בטעמים
(כנ"ל בנספרסו)
קפה ג'ו - ניסית כרגעת את: אולטרה סטרונג - אהבתי
אקסטרה סטרנוג - אהבתי
תערובת גו'- חזקה בטעם=מודגשת.
חסרון - יוצא פחות מים. נראה כמו זרם דק.
אני אוהבת את הזרם של נספרסו.
מקווה שעזרתי במשהו.
האמת? התפעלתי מהקרמה. לדעתי קרמה יותר גדולה מנספסרו
טעמתי אחת בכפית - היה טעם עדין של חריפות וממש אהבתי.
בגדול אני שותה עם קצת חלב כך שאני לא ממש מבדילה בטעמים
(כנ"ל בנספרסו)
קפה ג'ו - ניסית כרגעת את: אולטרה סטרונג - אהבתי
אקסטרה סטרנוג - אהבתי
תערובת גו'- חזקה בטעם=מודגשת.
חסרון - יוצא פחות מים. נראה כמו זרם דק.
אני אוהבת את הזרם של נספרסו.
מקווה שעזרתי במשהו.
- molvy
- חבר במועדון HT
קפסולות של קפה רוסו
רוצה לשתף אתכם בחוויה שהיתה לי עם קפה רוסו
לאחרונה אני משתמש בקפסולות של קפה רוסו והזמנתי משלוח עם 15 שרוולים בטעם ג'נטלמן שזה המיקס הכי חזק שלהם.
במשלוח הגיעו כמה קפסולות עם פגם ביצור, הכיסוי לא היה אטום בחלק מהקפסולות והקפה התפזר בתוך השרוול.
בתחילה חשבתי שזה תקלה עוברת אבל לאחר שראיתי שזה חוזר על עצמו התקשרתי לקפה רוסו.
הם אמרו שהם חוו תקלה ביצור ושאלו כמה קפסולות היו עם התקלה, אמרתי להם שאני לא בטוח כמה קפסולות אבל בעשרה שרוולים היו קפסולות דפוקות.
ללא כל וויכוח הם שלחו לי 10 שרוולים חינם עם התנצלות ואמירת תודה על הסבלנות שלי.
אני יצאתי מאוד מרוצה מלקיחת האחריות ומהטיפול שלהם.
לאחרונה אני משתמש בקפסולות של קפה רוסו והזמנתי משלוח עם 15 שרוולים בטעם ג'נטלמן שזה המיקס הכי חזק שלהם.
במשלוח הגיעו כמה קפסולות עם פגם ביצור, הכיסוי לא היה אטום בחלק מהקפסולות והקפה התפזר בתוך השרוול.
בתחילה חשבתי שזה תקלה עוברת אבל לאחר שראיתי שזה חוזר על עצמו התקשרתי לקפה רוסו.
הם אמרו שהם חוו תקלה ביצור ושאלו כמה קפסולות היו עם התקלה, אמרתי להם שאני לא בטוח כמה קפסולות אבל בעשרה שרוולים היו קפסולות דפוקות.
ללא כל וויכוח הם שלחו לי 10 שרוולים חינם עם התנצלות ואמירת תודה על הסבלנות שלי.
אני יצאתי מאוד מרוצה מלקיחת האחריות ומהטיפול שלהם.
רכשתי לא מזמן קפסולות של ROSSO והתאכזבתי. למעשה, לא מפליא אותי שהקפה התפזר לך בשרוול, כי הקפסולות שלהם בכלל לא הרמטיות. אפשר להריח מהם קפה. לכן הקפה כלל לא טרי 
מוזר שחברה מחליטה ליצר מוצר כשהיא כלל לא מבינה את המהות שלו...
עם זאת, אני חייב לציין שיש להם שירות מהיר ורציני.
ניסיתי גם שופרסל ועלית. לא היה מיוחד.
לגבי ג'ו- הטעמים אקסרה סטרונג ולוקה (כחול וכתום), בכלל לא רעים, ולא נופלים מטעמים בינוניים של נספרסו לטעמי.

מוזר שחברה מחליטה ליצר מוצר כשהיא כלל לא מבינה את המהות שלו...
עם זאת, אני חייב לציין שיש להם שירות מהיר ורציני.
ניסיתי גם שופרסל ועלית. לא היה מיוחד.
לגבי ג'ו- הטעמים אקסרה סטרונג ולוקה (כחול וכתום), בכלל לא רעים, ולא נופלים מטעמים בינוניים של נספרסו לטעמי.
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
אם השרשור כבר ער, אספר גם את נסיוני מהחודשים האחרונים עם אספרסו קלאב (ספוליר, השירות והאיכות לא היו טובים):
רכשתי מאספרסו קלאב קפסולות תואמות נספרסו. 100 קפסולות וסט כוסות.
הקפסולות הראשנות עשו רושם איכותי, ועל אף החומר שממנו הן עשויות (סוג של פלסטיק?) הטעם היה אחלה ונהנתי.
לאחר מספר ימים פתחתי את אחד השרוולים והרחתי ריח של קפה, לאט לאט גיליתי כמות לא קטנה של קפסולות לא אטומות (כ-30!).
איך יודעים שלא אטומות? לוחצים בעדינות על הקפסולה מקדימה ומאחורה והאוויר פשוט יוצא ממנה ויש ריח של קפה.
התקשרתי לאספרסו קלאב וסיפרתי על הבעיה ואמרו שיחזור אלי. לא חזרו.
התקשרתי שוב וביקשתי להמתין על הקו בזמן שבודקים מה לעשות. התשובה שקיבלתי הייתה שאני יכול להגיע עם הקפסולות לחנות שלהם ויחליפו לי אותם שם. אני גר בחיפה, איפה החנות? בפתח תקווה!
ביקשתי שישלחו עם שליח, כמו ששלחו לי את ההזמנה וסורבתי. (הרי כבר שילמתי על הקפסולות...)
הציעו לי להזמין שוב 100 קפסולות ולקבל כפיצוי סט כוסות.
אני לא צריך עוד כוסות, אך כיוון שהובטח לי שמדובר במקרה חריג - בוצעה הזמנה נוספת.
הקפסולות הגיעו ולצערי שוב, רבות מהן לא אטומות. עשרות הלכו לפח.
לא הצלחתי לקבל מענה או אכפתיות מאספרסו קלאב.
נציגים ממשיכים להתקשר אלי, אני ממשיך להסביר להם את הבעיה. בקיצור - סיימתי איתם.
מקווה שהקפסולות של המכונות שלהם יותר מוצלחות.
רכשתי מאספרסו קלאב קפסולות תואמות נספרסו. 100 קפסולות וסט כוסות.
הקפסולות הראשנות עשו רושם איכותי, ועל אף החומר שממנו הן עשויות (סוג של פלסטיק?) הטעם היה אחלה ונהנתי.
לאחר מספר ימים פתחתי את אחד השרוולים והרחתי ריח של קפה, לאט לאט גיליתי כמות לא קטנה של קפסולות לא אטומות (כ-30!).
איך יודעים שלא אטומות? לוחצים בעדינות על הקפסולה מקדימה ומאחורה והאוויר פשוט יוצא ממנה ויש ריח של קפה.
התקשרתי לאספרסו קלאב וסיפרתי על הבעיה ואמרו שיחזור אלי. לא חזרו.
התקשרתי שוב וביקשתי להמתין על הקו בזמן שבודקים מה לעשות. התשובה שקיבלתי הייתה שאני יכול להגיע עם הקפסולות לחנות שלהם ויחליפו לי אותם שם. אני גר בחיפה, איפה החנות? בפתח תקווה!
ביקשתי שישלחו עם שליח, כמו ששלחו לי את ההזמנה וסורבתי. (הרי כבר שילמתי על הקפסולות...)
הציעו לי להזמין שוב 100 קפסולות ולקבל כפיצוי סט כוסות.
אני לא צריך עוד כוסות, אך כיוון שהובטח לי שמדובר במקרה חריג - בוצעה הזמנה נוספת.
הקפסולות הגיעו ולצערי שוב, רבות מהן לא אטומות. עשרות הלכו לפח.
לא הצלחתי לקבל מענה או אכפתיות מאספרסו קלאב.
נציגים ממשיכים להתקשר אלי, אני ממשיך להסביר להם את הבעיה. בקיצור - סיימתי איתם.
מקווה שהקפסולות של המכונות שלהם יותר מוצלחות.
- molvy
- חבר במועדון HT
@שי-כ
·
אכן הן לא אטומות ויש ריח של קפה..... לכן הן סגורות בשקיות אטומות - כל חמישיית קפסולות בשקית, כך שהן נשמרות טריות.
הטעם שלהם לא רע ואני די מבסוט ממנו
הקפסולות הבאות שלי יהיו של עלית
מה שבטוח שאין על הקפסולות המקוריות של נספרסו..... פרט למחיר הלא סביר
·
אכן הן לא אטומות ויש ריח של קפה..... לכן הן סגורות בשקיות אטומות - כל חמישיית קפסולות בשקית, כך שהן נשמרות טריות.
הטעם שלהם לא רע ואני די מבסוט ממנו
הקפסולות הבאות שלי יהיו של עלית
מה שבטוח שאין על הקפסולות המקוריות של נספרסו..... פרט למחיר הלא סביר
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 14/01/2017 23:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
@oronwerner
כבר 3 שנים אני איתם ומרוצה.
צר לי על השירות הרע שקיבלת עם קפסולות תואמות (בכלל לא ידעתי שיש להם מוצרים כאלה)
מדובר על חברה, קצת שכונה, אבל עד היום קיבלתי מהם כל מה שהבטיחו ואין לי תלונות.
לפני מספר שבועות המכונה עשתה בעיות, תיארתי לטכנאי בטלפון את הבעיה והביאו לי תוך יומיים מכונה חדשה ומקציף חדש יותר טוב מהקודם (דגם Pascale twist עם כד מנירוסטה).
כבר 3 שנים אני איתם ומרוצה.
צר לי על השירות הרע שקיבלת עם קפסולות תואמות (בכלל לא ידעתי שיש להם מוצרים כאלה)
מדובר על חברה, קצת שכונה, אבל עד היום קיבלתי מהם כל מה שהבטיחו ואין לי תלונות.
לפני מספר שבועות המכונה עשתה בעיות, תיארתי לטכנאי בטלפון את הבעיה והביאו לי תוך יומיים מכונה חדשה ומקציף חדש יותר טוב מהקודם (דגם Pascale twist עם כד מנירוסטה).
- חבר במועדון HT