יש לי מספר שאלות לגבי הבוהמור כבעלים של הגיני :
1. האם ניתן לצפות במצב הקליה בחלונית או שתכלס נדרש לפתוח דלת? שואל גם כי החלונית צרה ובחלק העליון וגם כי התאורה משום מה כתומה.
2. איך מוצאים את התוף בלי להישרף ? לגיני יש ידית מיוחדת וכאן הכל מתכת
3. האם הקרור יעיל או שגם כאן חובה להוציא לקרר בחוץ ? הקרור האוטומטי הוא 13 דק....נראה לי הקפה מתבשל יופי
4. אני רואה שפרופילי הקליה מאד קצרים, אני הבנתי שעדיף להאריך ובגיני אני מגיע לכ 17 דקות לקליה כהה.
5. התפעול ממש לא אינטואיטיבי, הכל בלחיצות מוסתרות, ההבדל בן מוד אוטומטי לידני זה האם ה P מהבהב או יציב....צפיה בטמ דורשת לחיצה על כפתור ועוד.
6. האם באמת ניתן לקלות בתוך הבית ? אין מוץ ועשן ?
7. אם מהירות תוף מהירה יותר אפשרית ועדיפה מדוע זה לא הפריסט? דורש מעבר למוד ידני ושוב לחיצה על כפתור עלום ללא כותרת...
8. אם הבנתי נכון אתה חייב אחת לכמה זמן ללחוץ משהו אחרת הוא נכבה מעצמו... ואז לא ניתן להפעילו יותר בזמן הקרוב.
9. שליטה על טמ ? לא ממש . אתה יכל לבחור רק כמה עוצמה לתת לגופי החימום וגם זה או 100 או 75 או 50. ואת הט"מ כמה היא בפועל ? שוב לחצנים לא מסומנים.
10. זמן מפיצוץ ראשון לשני מאד קצר יחסית למה שאני מכיר. אני משתדל שיקח כ 4 דק.
בגדול נראה כמו טוסטר שהוסב
האם בקהל מי שעבר מגיני לבוהמור יכל לתת חוות דעת מה יעשה המעבר ? אני מאד מרוצה מהגיני למעט העובדה שאני מבצע שני בצים של 250 גרם כל אחד וכאן נראה שניתן לבצע הכל בבצ אחד.
אין לי בעיה של התישנות, הקפה מצויין לאורך כל השבועיים שנצרך לאחר שהמתין שבוע
Gene cafe vs behmor
Re: Gene cafe vs behmor
אני קולה בג'ין. אין לי נסיון בבהמור.
לפעמים מתעצל וקונה קפה מ**** או מ***** (לא קניתי אצלו כבר מזמן).
קפה שקליתי בגי'ן - שותה אחרי 5 ימים בד"כ. אחרי הקלייה שם במקרר ומוציא יום לפני השימוש.
תמיד, אבל תמיד - הקפה שאני קולה בבית יוצא יותר טוב מקפה קנוי. שם על 240 מעלות בג'ין. בלי פרופילים. קולה, מוציא , מקרר אותו ולמקרר עטוף בשקית סנדוויץ.
אני קולה בערך 400 גרם בשבוע אם לא מתעצל.
פשוט, והכי טעים שאני שותה (אני אספרסו האישה הפוך). בטווח ארוך אולי גם חוסך כסף. אבל מי שלא אוהב את הטרחה שיקנה קפה קלוי או קפסולות.
דבר אחרון בקלייה יוצא מלא עשן. קחו את זה בחשבון.
לפעמים מתעצל וקונה קפה מ**** או מ***** (לא קניתי אצלו כבר מזמן).
קפה שקליתי בגי'ן - שותה אחרי 5 ימים בד"כ. אחרי הקלייה שם במקרר ומוציא יום לפני השימוש.
תמיד, אבל תמיד - הקפה שאני קולה בבית יוצא יותר טוב מקפה קנוי. שם על 240 מעלות בג'ין. בלי פרופילים. קולה, מוציא , מקרר אותו ולמקרר עטוף בשקית סנדוויץ.
אני קולה בערך 400 גרם בשבוע אם לא מתעצל.
פשוט, והכי טעים שאני שותה (אני אספרסו האישה הפוך). בטווח ארוך אולי גם חוסך כסף. אבל מי שלא אוהב את הטרחה שיקנה קפה קלוי או קפסולות.
דבר אחרון בקלייה יוצא מלא עשן. קחו את זה בחשבון.
- itamars2
-
- חבר ותיק
- הודעות: 2551
- הצטרף: נובמבר 2011
- מיקום: ליד אקליפטוס שורק בלוז כנעני
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 329 פעמים
Re: Gene cafe vs behmor
למישהו יש מושג אם בהמור מתאים ל110-220 ככה מהקופסה כלומר ניתן לרכוש באינטרנט מארה"ב נגיד?
מטחנה לה פאבוני
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
Re: Gene cafe vs behmor
אין מצב14/05/2022 9:03itamars2 כתב: ↑ למישהו יש מושג אם בהמור מתאים ל110-220 ככה מהקופסה כלומר ניתן לרכוש באינטרנט מארה"ב נגיד?...
Re: Gene cafe vs behmor
היי קובי, מוזמן להתקשר אסביר לך הכל.07/04/2022 11:18kobbi כתב: ↑ יש לי מספר שאלות לגבי הבוהמור כבעלים של הגיני :
1. האם ניתן לצפות במצב הקליה בחלונית או שתכלס נדרש לפתוח דלת? שואל גם כי החלונית צרה ובחלק העליון וגם כי התאורה משום מה כתומה.
2. איך מוצאים את התוף בלי להישרף ? לגיני יש ידית מיוחדת וכאן הכל מתכת
3. האם הקרור יעיל או שגם כאן חובה להוציא לקרר בחוץ ? הקרור האוטומטי הוא 13 דק....נראה לי הקפה מתבשל יופי
4. אני רואה שפרופילי הקליה מאד קצרים, אני הבנתי שעדיף להאריך ובגיני אני מגיע לכ 17 דקות לקליה כהה.
5. התפעול ממש לא אינטואיטיבי, הכל בלחיצות מוסתרות, ההבדל בן מוד אוטומטי לידני זה האם ה P מהבהב או יציב....צפיה בטמ דורשת לחיצה על כפתור ועוד.
6. האם באמת ניתן לקלות בתוך הבית ? אין מוץ ועשן ?
7. אם מהירות תוף מהירה יותר אפשרית ועדיפה מדוע זה לא הפריסט? דורש מעבר למוד ידני ושוב לחיצה על כפתור עלום ללא כותרת...
8. אם הבנתי נכון אתה חייב אחת לכמה זמן ללחוץ משהו אחרת הוא נכבה מעצמו... ואז לא ניתן להפעילו יותר בזמן הקרוב.
9. שליטה על טמ ? לא ממש . אתה יכל לבחור רק כמה עוצמה לתת לגופי החימום וגם זה או 100 או 75 או 50. ואת הט"מ כמה היא בפועל ? שוב לחצנים לא מסומנים.
10. זמן מפיצוץ ראשון לשני מאד קצר יחסית למה שאני מכיר. אני משתדל שיקח כ 4 דק.
בגדול נראה כמו טוסטר שהוסב
האם בקהל מי שעבר מגיני לבוהמור יכל לתת חוות דעת מה יעשה המעבר ? אני מאד מרוצה מהגיני למעט העובדה שאני מבצע שני בצים של 250 גרם כל אחד וכאן נראה שניתן לבצע הכל בבצ אחד.
אין לי בעיה של התישנות, הקפה מצויין לאורך כל השבועיים שנצרך לאחר שהמתין שבוע...
קליתי גם בגי׳ן וכיום קולה בבהמור.
נתחיל בזה שאת כל התכניות האוטומטיות אפשר לזרוק לפח.
אני אישית שם 500 גרם קפה, מפעיל על עוצמה גבוהה ומהירות תוף גבוהה עד לתחילת פיצוץ ראשון. אז מוריד טיפה כוח ומוריד מהירות תוף וגולש עד לתחילת פיצוץ שני. ממש ממש לא אוניברסיטה.
אפשר לראות את הקלייה דרך הדלת ואפשר לשמוע פיצוצים בקלות. הדבר היחיד המעצבן הוא שאם אתה רוצה לקרוא טמפרטורה אתה חייב ללחוץ כל פעם על הכפתורים במקום שזה ישאר קבוע על המסך.
אכן טוסטר משודרג, אבל עובד פצצה ובקלות יתרה. אני עם בהמור 2020AB שקניתי מחנות אוסטרלית.