לאחרונה חזרתי לקלות עם הג'ין (עבודה מהבית = לשתות הרבה יותר קפה בבית) וקצת נתקעתי עם קליה של יגרשף , אני לא מצליח שהיא תהיה טעימה לאספרסו (לקפוצינו היא בסדר).
איך אתם קולים את הזן הזה בגי'ן?
ניסיתי עם ובלי ייבוש ב 150 מעלות, כיוונתי את המכשיר ל 230 מעלות, וניסיתי להוציא קצת לפני פיצוץ שני - שאני בקושי שומע אותו לצערי בג'ין. בכל מקרה, הוא תמיד יוצא לי חמוץ ולא טעים...
אשמח לכיוון
אז איך קולים יגרשף בלי שהוא יצא ממש חמוץ?
- YuvalRotem (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 23
- הצטרף: אפריל 2014
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
- YuvalRotem (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 23
- הצטרף: אפריל 2014
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הטמפרטורות שונות בין הגינים, מה שחשוב זה הזמנים שאתה מבלה בכל שלב
במקרה של חמיצות רצוי להאריך את הזמן מה 1C ע"י הורדת הטרפרטורה
תלמד את טמפר' הפיצוץ הפיצוץ השני ולפי זה גם תדע מתי לעצור, עדיף למשוך קצת את הפיצוץ הראשון ולעצור כמה שניות לפני הפיצוץ ה 2 , במידה ועדיין חמוץ לך תיכנס רק להתחלה של הראשון, אחרת הזן הזה לא בשבילך ואתה סתם תשתה משהו שרוף
במקרה של חמיצות רצוי להאריך את הזמן מה 1C ע"י הורדת הטרפרטורה
תלמד את טמפר' הפיצוץ הפיצוץ השני ולפי זה גם תדע מתי לעצור, עדיף למשוך קצת את הפיצוץ הראשון ולעצור כמה שניות לפני הפיצוץ ה 2 , במידה ועדיין חמוץ לך תיכנס רק להתחלה של הראשון, אחרת הזן הזה לא בשבילך ואתה סתם תשתה משהו שרוף
אם חמוץ לך סימן שאתה מוציא די הרבה לפני פיצוץ שני.
אני אישית לא משנה טמפרטורות, נותן לקליה לרוץ על אותה טמפרטורה (במילא רוב זמן הקליה הטמפרטורה עולה עד למה שהגדרת, בין אם זה 230 או 250). מקשיב לפיצוץ ראשון (לא כזה מובן מאליו בג'ין, אני מסכים) ואז נותן בין חצי דקה לדקה אחרי סיום פיצוץ ראשון ואז עוצר בעצירת חירום ומקרר מחוץ לג'ין.
אתה צריך לנסות לזהות גם את הצבע ורמת החספוס של הפולים שגם הם רמז עבה לרמת הקליה. עוד רמז עבה לרמת הקליה הוא הזמן שהעשן מתחיל להיות סמיך. לראות אותו מסמיך זה גם לא מובן מאליו וזה תלוי בתאורה שלך. רמז נוסף הוא הריח.
העצה של לנסות בצ' או שניים שהולכים יותר רחוק מתחילת פיצוץ שני היא עצה לא רעה, זה ייתן לך בערך אמת מידה של כמה זמן לוקח להגיע לפיצוץ שני.
בכל מקרה, בהצלחה!
אני אישית לא משנה טמפרטורות, נותן לקליה לרוץ על אותה טמפרטורה (במילא רוב זמן הקליה הטמפרטורה עולה עד למה שהגדרת, בין אם זה 230 או 250). מקשיב לפיצוץ ראשון (לא כזה מובן מאליו בג'ין, אני מסכים) ואז נותן בין חצי דקה לדקה אחרי סיום פיצוץ ראשון ואז עוצר בעצירת חירום ומקרר מחוץ לג'ין.
אתה צריך לנסות לזהות גם את הצבע ורמת החספוס של הפולים שגם הם רמז עבה לרמת הקליה. עוד רמז עבה לרמת הקליה הוא הזמן שהעשן מתחיל להיות סמיך. לראות אותו מסמיך זה גם לא מובן מאליו וזה תלוי בתאורה שלך. רמז נוסף הוא הריח.
העצה של לנסות בצ' או שניים שהולכים יותר רחוק מתחילת פיצוץ שני היא עצה לא רעה, זה ייתן לך בערך אמת מידה של כמה זמן לוקח להגיע לפיצוץ שני.
בכל מקרה, בהצלחה!